Sağol canım lohusa depresyonuna gireceğim diye korkuyorum. Açlığı bitiyor, gazı başlıyor, gazı bitiyor, bezi başlıyor. Bide bu ara ne zaman altını açsam o zaman yapmaya karar veriyor

Uykuya zaten çılgın gibi direniyor. Biberonla uyuyor dedim 2 gün uyudu sadece

eşim yarın 1 haftalığına ailesinin yanına gidecek. Kayınvalidem doğumdan önce hastalanmıştı hastanede yatıyordu. Çıktı ama çok toparlayamadı, kayınbabamda hastalandı onun üstüne. Bende bir oğlan annesi olduğum için gitmesine bir şey demedim, kayınvalidem de benim yaşadıklarımı belki daha zorunu yaşamıştır, oğlunun yanına gelmesini ister diye düşündüm. Ben de bir hafta annemlerde kalacağım. Düzenin bozulmasını düşünmek bile yordu beni. Eşim akşam, gece gazını çıkartıyordu. Annem yaşlı, protezi var o kadar kucağında tutamaz. Babam kayınvalide gibi her şeye muhalefet

bebek ağlıyor eşim kucağına alıyor her ağlama da kucağına alırsan hep kucak ister diyor. Çok biliyor ya. Babamla aramız kötüydü bir süredir, doğumdan sonra konuşmaya başladım. İlk torunu dedim ama o da her şeye karışıyor. İnşallah bu hafta akıl sağlığımı korurum.