• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    86
Benimkiler de bu hafta doğmazlarsa kova oluyorlar. Ben koçum çevremde hiç kova yok acaba anlaşamıyor muyuz diye düşünüyorum😂 kova kadını nasıl olur bilen biri yazabilir mi 😬
Teyzem dibine kadar Kova valla benim 🤣 en iyi anlastığım insanlardan biridir kendisi gerçi teyzem olmasından da kaynaklanıyor olabılır 🤣 en azından benim için , etrafındakileri bilemicem 🤣🙂🥰

Ben ilgiliyim astrolojiyle, transit harita vs de bakıyorum kısaca bi iki genel özellik söylim ama sadece güneş burcuyla yorumlamak biraz farazi oluyor tabi.
Kovalar daha bağımsızdır, özgürlüğüne düşkündür. Marjinal bi karaktere ve fikirlere sahiptir.
Balıklarsa daha ailesine düşkün, daha duygusal ve fazla hassas olurlar. Hayalperesttirler naiftirler.
Sen boğasın sakinlik ve rutin seversin dolayısıyla kovadan ziyade balık daha uyumlu sana ama neticede biz yetiştiriyoruz armut da dibine düşer derler bakalım hayırlısı😅
Ay baya bilgilisn bu konuda çok teşekkür ederim verdiğim bilgiler için,valla içimden ne yalan söyleyim balık geçiyor ama ne bileyim etlimde eşimde balık o kadar yavaslarki anlatamam 😁 hareket ederken bile yıl geçiyor 🫣 bende tam tersi aşırı hızlı ve sabırsızım inşallah iyi olur ailede savaş çıkmasın 😂

Çünkü terazinin karşıt burcu koçtur. Yani sana olabilecek en zıt burç o aslında ama aynı zamanda seni en tamamlayan zıt kutuplar gibi çekildiğin burç da o 😅 ateş(koç) ve hava(terazi) grubu birbirini körükler kova da hava grubudur yüksek ihtimalle seninle iyi anlaşır babasıyla çatışmaları olabilir çünkü baba koç zaten inatlaşmaya ve kabarmaya meyilli dhdjfjdb Sen terazi olarak dengelerini bulursun artık
Ay çok sevindim ama babasıda kiyamaz kızına yaa 🥰😍

Benim yükselen burcum balık evlere şenlik her şeye ağlarım. Sağlıkla gelsin de kova olsun isterim. Erkeğin duygusali da zor oluyor. Benim eşim de biraz fazla duygusal. Bir şey olduğunda gözümden yaş gelse onun da gözleri dolar. Üç duygusal bizim aile tam sulu göz oluruz. En iyisi kova olsun ya. Kovalar sanki daha zeki oluyor bir de
Balık tutulması sjdbjsndjdjdd

Ben akrep
kız kardeşim balık
onun kızı akrep
Benim kız da balık olacak galiba dkxnjsjdjdjdd

Yeğenim gelip dovecek benim çocuğu aglatacak çünkü akrep jsbxjsndkwjdkskd olsundu...

Kızlar burçlardan konu açılmışken banada bilen biri yorumlasa 🤗🥰
Ben kovayım eşim ikizler oğlum balık burcu doğacak
Balık erkeği hiç bilmiyorum nasıl olur birde bizim burçlarla uyum açısından nasıl olur merak ediyorum 🤗

Ya kızlar bende bu burç işine biraz taktım bu ara kızım zamanımda doğarsa tam kova ve balık sınırında doğacak. Ben iki Burcuda bilmiyorum ama sanki balık daha yakın bana.ben boğa,eşim balık,oğlum terazi.
Varmı bu iki burcu bilen daha,sakın
Şu burca bulaşma diyen 😁🫣
bende aynı durumdayım kova istiyorum bir iki günle balık olmasın 🙂

Kızlar burçlardan konu açılmışken banada bilen biri yorumlasa 🤗🥰
Ben kovayım eşim ikizler oğlum balık burcu doğacak
Balık erkeği hiç bilmiyorum nasıl olur birde bizim burçlarla uyum açısından nasıl olur merak ediyorum 🤗
Benim kocam balık ben şahsen aşırı yavaş olması dışında çok memnunum 😍 duygusal ve çok merhametli biri taaaaaa ilk tanıştığımız günden itibaren her özel günü hatırlar,kutlar,hediyeler alır.bende tam bir ökiz hiç bir günü hatırlamam 😂 🫣 evine aşırı bağlıdır,atsam evden çıkmaz.bide kariyer konusunda parlak olurlar diye biliyorum bunlar benim bildiklerim

Benim kocam balık ben şahsen aşırı yavaş olması dışında çok memnunum 😍 duygusal ve çok merhametli biri taaaaaa ilk tanıştığımız günden itibaren her özel günü hatırlar,kutlar,hediyeler alır.bende tam bir ökiz hiç bir günü hatırlamam 😂 🫣 evine aşırı bağlıdır,atsam evden çıkmaz.bide kariyer konusunda parlak olurlar diye biliyorum bunlar benim bildiklerim
Yaaa benim minnağımda balık olacak 🥰🥰 ne güzel şeyler dedin 💕🤗

Ben de aynı durumdayım. Annem doğumuma gelmeyecek bile. Yurtdışında eşimle ben yalnızız. Annemle normalde de anlaşamayız ama bu süreçte yanımda isterdim açıkçası. Memlekette yedi kat ele bile yemek taşıyor halbuki...
Üzülme bızım 3 saatlik yol. Gelmeyecek. Benim annemde dedigin gıbı. Herkese var bana yok.

Biz de dünyanın bir ucundayız dolayısıyla kimsemiz gelmeyecek bir eşim bir de ben olucaz. Hatta köpeğimiz olduğu ve evde yalnız kalamadığı için hastanede eşim de çoğunlukla yanımda olmayacak. Göze aldım ben yalnızlığı. Kendimde de o gücü görüyorum açıkçası.
Beklentiye kapılmamaya çalışmak lazım, duygusal beklentiler yalnızca üzer. 2024 yılının teması boşuna ‘kalabalık yalnızlık’ seçilmedi😅 Hem böyle durumlar avantaj bir yerde. Hayatınızda kimi nereye koyacağınızı, kimi tahtlara oturturken kimin altından minderi çekeceğinizi öğretiyor. İnsan buruluyor tabi özellikle bi kendinin bi de başkalarının tablosuna bakınca ama ne yapalım yani birileri bizim hayalimizi yaşarken biz de başka birilerinin hayalini yaşıyoruz belki de. Hiç canınızı sıkmayın olmayanlara değil olanlara odaklanın 😍♥️

Kızlar doktor tavsiyesi ile ben göğüs ucu kremine başladım gümde bir kez sür dedi doğuma kadar,ama her sürüşümde atlette kalıyordu hep.bende bu göğüs ucu gizleyicilerden aldım kremi sürüp bunu yapıştırıyorum yumuşacık oldu valla 2 günde 😁

Eklentiler

• IMG_7774.jpeg
    IMG_7774.jpeg
    179,3 KB · Görüntüleme: 13
Ben kovayım, annem balık, kardeş gibi büyüdüğüm kuzenim de oğlak. Tüm aile umarım haftaya kadar sabreder diye dua ediyor. Çünkü kuzenim aşırı inatçıydı çocukken de şimdi de . Yoksa o da aşırı başırılı ve sağlam bir karakter ama dayıma ve yengeme biraz inatçılık yüzünden çektirdi, ama ben onun net sağlam ve dürüst duruşunu seviyorum.
Kova içinse burcumdan aşırı memnunum😅 yani aşırı duygusal değilim, aşırı duygularda panik oluyorum o biraz kötü biri bana çok sevgi gösterince çok övünce ne yapacağımı bilmiyorum. zekilik vs övüyorlar da o genetik bir şey bir de bir sürü zeka türü var ama bence de kovalar analitik şeylere daha yatkın ve mantıksal. Duygudan uzak biri olduğum için de aile böyle sorun çıkaran bir çocuk olmadım mantıkla açıklarsa hep okeydi benim için ama büyüyünce bu soğuk tavrınızı anlamıyor insanlar o zaman zorlanıyorsunuz biraz.

Balık ise ayrı bir dünya annemin duygusallığı benim odunluğum ergenlikle menapoz çakışınca baya zorlu geçti annem için
Ben de aksine çok sıcakkanlı bir insanımdır 🫣 mesafeli olmak güzel. Mantıksal olmak da güzel ben aşırı duygusalım. Peki sorumluluk ve hırs konusunda nasıldır kova çalışkanlık arkadaş ve aile ilişkileri, inatçılık?

Valla benim eşim terazi en yakın arkadaşım terazi biz böyle çok iyi anlaşan iki burcuz bence kocanı bilmem çevremde hiç koç yok ama sen kızçenle inanılmaz iyi anlaşırsın bence😅

Bu arada ben burçlara inanmıyorum ama eşim aşırı ilgili olduğu için baya öğrendim😅
Siz kova çevremde koç yok diyorsunuz ben koçum çevremde kova yok diyorum tesadüf olamaz 😂 ben çok genel hatlarıyla inanıyorum tabii ki bir sürü bileşeni vardır da. 😬

Bi ara çok taksam da hatta hamileliğimi bazı burçlara denk getirmeye çalıssamda benim kızlarım kafasına estikleri zaman gelmeye karar verdiler kova olacaklar%90 kova burcu tanıdıgım bi babam vardı oda erkek kova kadın kovalar nasıl olur asla bilmiyorum deneyimlemedim ben boğa burcuyum yükselenim koç eşim başak burcu yaşayıp göreceğiz neler olacak bakalım 🧐

Biz de dünyanın bir ucundayız dolayısıyla kimsemiz gelmeyecek bir eşim bir de ben olucaz. Hatta köpeğimiz olduğu ve evde yalnız kalamadığı için hastanede eşim de çoğunlukla yanımda olmayacak. Göze aldım ben yalnızlığı. Kendimde de o gücü görüyorum açıkçası.
Beklentiye kapılmamaya çalışmak lazım, duygusal beklentiler yalnızca üzer. 2024 yılının teması boşuna ‘kalabalık yalnızlık’ seçilmedi😅 Hem böyle durumlar avantaj bir yerde. Hayatınızda kimi nereye koyacağınızı, kimi tahtlara oturturken kimin altından minderi çekeceğinizi öğretiyor. İnsan buruluyor tabi özellikle bi kendinin bi de başkalarının tablosuna bakınca ama ne yapalım yani birileri bizim hayalimizi yaşarken biz de başka birilerinin hayalini yaşıyoruz belki de. Hiç canınızı sıkmayın olmayanlara değil olanlara odaklanın 😍♥️
Mükemmel yazmışsın. Kendini yalnız hissedenlerin ve yalnız olanların duygularına tercüman olmuşsun resmen. En çokta insanın ihtiyacı olduğu dönemde yanında kimseyi bulamaması çok koyuyor. Ama insana dediğiniz gibi hayatında kimi nereye oturtması gerektiğini de iyi öğretiyor. Mesela ben kendimi çok yıpratırdım çok koştururdum başkaları için artık öyle olmayacak mesela. Aramayanı aramam sormayanı sormam modum budur. Gücünüz artsın hepimiz güçlü anneler olalım. Ve kimseye ihtiyaç duymayalım. Tüm beklentiler her zaman üzer. Sıfır beklenti, olanı kabullenmek ve çokça huzur..🌸

Ben de aksine çok sıcakkanlı bir insanımdır 🫣 mesafeli olmak güzel. Mantıksal olmak da güzel ben aşırı duygusalım. Peki sorumluluk ve hırs konusunda nasıldır kova çalışkanlık arkadaş ve aile ilişkileri, inatçılık?
Benim annem kovaydı. 28 ocak doğumlu. Gerçekten matematiksel zeka oluyor. Muhasebe öğretmeniydi. Ve kareteciydi 😆 siyah kuşak falan. Erkek gibi hatundu yani. Kavgacı huylar vardı. Ama çok merhametliydi. Bize hiç kıyamazdı çok düşkündü. Canım nur içinde yatsın. Nevi şahsına münhasır bi insandı. Dobra dürüst yardımsever. Çok ev hanımlığı yoktu. Ama çok güzel yemek yapardı. Teknolojiyi alışverişi gezmeyi yemeyi çok severdi. Bizide çok güzel büyüttü. Allah razı olsun. Güzel annem. 🌸💕

Ben kova kadınıyım, kova için özgürlükçü başına buyruk derler ama özgürlük konusunda ailesine karşı bir başkaldırı olarak bir özgürlük değil sınırlarının geçilmesini sevmez mantık burcu gerçekten okumayı araştırmayı çok sever körü körüne gitmez hiç bir şeye. Ailesine bağlı, çok sosyal arkadaş canlısı iyi bir sırdaş ve çok caliskandir. Birde pratik zekalidir 😊 İnat vardır savundugu seyi ikna etmek ister çünkü.Duygusaldır bence mesela.duygusal degil derler ama öyle herşeye ağlakta değildir. Kova candır 🤗 bende oğlumun kova olmasını isterdim ama kova olsun diyede erken gelmesini istemem. Balık gözüküyor bizimki 😊

Back