• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    121
İnşallah açılıyordur aynaya bakmak istemiyorum böyle 🤣
Chatgpt ye sordum "Hamilelik sırasında hormonal değişimlerle göğüs uçları koyulaşabilir ve belirginleşebilir. Bu değişiklikler, emzirme dönemi sona erdiğinde genellikle açılır ve hamilelik öncesi durumuna yakın bir hal alır" dedi 😄

Chatgpt ye sordum "Hamilelik sırasında hormonal değişimlerle göğüs uçları koyulaşabilir ve belirginleşebilir. Bu değişiklikler, emzirme dönemi sona erdiğinde genellikle açılır ve hamilelik öncesi durumuna yakın bir hal alır" dedi 😄
Belli bir süre koyu devam ediyor, sonra kendi rengine dönüyor.

Bende 1 ay kala başlamayı düşünüyorumm

Doğum çizgisi alt tarafta var aşırı belli değil ama belirsiz de değil beni rahatsız etmiyor 😅 üst kısımda henüz oluşmadı belki oluşmaz diye düşünüyorum
Çizgi doğumdan sonra, da belirginleşebiliyor. Hatta bazı bebeklerde de oluyor.

Ben gümüş kapak aldım son haftalar takmaya başlayın dediler
Gümüş kapak sütü çok sızan annelerde işe yarıyormuş, süt ve gümüş tepkimeye girip orayı iyileştiriyormuş. Bazı annelerin sütü olmasına rağmen dışarı sızmıyor, onlarda işe yaramıyormuş.

Yara olursa diye her emzirme önce ve sonrası anne sütünü meme başına sürün diyor uzmanlar.

Gebelikte memeyle oynamamak gerekiyormuş evet, oksitosin salgılattığı için bebekte kasılmalara sebep olabiliyormuş, bu da doktorların söylediği.

Gümüş kapak sütü çok sızan annelerde işe yarıyormuş, süt ve gümüş tepkimeye girip orayı iyileştiriyormuş. Bazı annelerin sütü olmasına rağmen dışarı sızmıyor, onlarda işe yaramıyormuş.

Yara olursa diye her emzirme önce ve sonrası anne sütünü meme başına sürün diyor uzmanlar.

Gebelikte memeyle oynamamak gerekiyormuş evet, oksitosin salgılattığı için bebekte kasılmalara sebep olabiliyormuş, bu da doktorların söylediği.
Bende dun arkadasimla konustum felaket yara oldu kremi surunce bebek emmedi
Gümüş kapakta cok fayda etmedi mecbur slikon uc alip emzirdim dedi. Yara olursa slikon uc aklinizda bulunsun alternatif olarak

Bestlak damla varmış onda da atın doğum çantanıza mağazadaki yeni anneler önerdi 🤣
Bestlak ve still tea attim sepete alinmayi bekliyor 😊 tabii yaninda üzüm hoşafı 🤣
Süt konusuna baya taktim. ya sütüm olmazsa diye çünkü protez var bende. o yüzden butun yontemleri deneyecegim.

Bestlak ve still tea attim sepete alinmayi bekliyor 😊 tabii yaninda üzüm hoşafı 🤣
Süt konusuna baya taktim. ya sütüm olmazsa diye çünkü protez var bende. o yüzden butun yontemleri deneyecegim.
Bende doğumdan sonra yaptırmak istiyorum protezden memnun musunuz

Bende doğumdan sonra yaptırmak istiyorum protezden memnun musunuz
Inanilmaz memnunum 2 bucuk yil oldu yaptirali
Hic bir sekilde yerinden oynama vs olmadi. Sonradan agri sizi falanda olmadi
O donem sordum doktora cocuk sahibi henuz olmadim diye
Kas alti yapinca süt kanallarina zarar vermiyor emzirmede bi problem yasamazsin demisti. Ama ister istemez kafamda bi soru işareti oluşuyor

Inanilmaz memnunum 2 bucuk yil oldu yaptirali
Hic bir sekilde yerinden oynama vs olmadi. Sonradan agri sizi falanda olmadi
O donem sordum doktora cocuk sahibi henuz olmadim diye
Kas alti yapinca süt kanallarina zarar vermiyor emzirmede bi problem yasamazsin demisti. Ama ister istemez kafamda bi soru işareti oluşuyor
Emzirdikten sonra şekilde bozulma oluyormuymuş peki bende düşünüyorum dikleştirme gerekirse protezde

Emzirdikten sonra şekilde bozulma oluyormuymuş peki bende düşünüyorum dikleştirme gerekirse protezde
Herhangi bir sarkma vs olmaz dedi ama bilemiyorum tabii emzirdikten sonra yine bilgilendiririm inşallah 😊 diklestirmede de meme başınin yeri değiştiği icin sut kanallari zarar gorebiliyormus

Herhangi bir sarkma vs olmaz dedi ama bilemiyorum tabii emzirdikten sonra yine bilgilendiririm inşallah 😊 diklestirmede de meme başınin yeri değiştiği icin sut kanallari zarar gorebiliyormus
Benim büyük olduğu için normalde şimdi iyice büyüdü emzirince sarkar diye düşünüyorum şimdiden plan hazır tazminatımı saklayıp onla yaptırcam 🤣

Benim büyük olduğu için normalde şimdi iyice büyüdü emzirince sarkar diye düşünüyorum şimdiden plan hazır tazminatımı saklayıp onla yaptırcam 🤣
Bir kac ay önce bi arkadasim küçültme islemi yaptirdi. Muhtemelen sarkacaktir emzirmeden sonra. Eger oyle bir niyetiniz varsa gerçekten kendinize iyilik etmis olursunuz 😊 insanin durusu bile degisiyor

Benimkiler 3 beden büyüdü ve şimdiden sarktı karnımın üstündeler 😅

Back
X