- 13 Aralık 2015
- 1.057
- 982
- 123
- 30
İnşallah açılıyordur aynaya bakmak istemiyorum böyleGöğüs uclari kahverengi oluyo ya dogumdan sonra açılıyor mu ki acaba rengi tekrar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah açılıyordur aynaya bakmak istemiyorum böyleGöğüs uclari kahverengi oluyo ya dogumdan sonra açılıyor mu ki acaba rengi tekrar![]()
Chatgpt ye sordum "Hamilelik sırasında hormonal değişimlerle göğüs uçları koyulaşabilir ve belirginleşebilir. Bu değişiklikler, emzirme dönemi sona erdiğinde genellikle açılır ve hamilelik öncesi durumuna yakın bir hal alır" dediİnşallah açılıyordur aynaya bakmak istemiyorum böyle![]()
Belli bir süre koyu devam ediyor, sonra kendi rengine dönüyor.Chatgpt ye sordum "Hamilelik sırasında hormonal değişimlerle göğüs uçları koyulaşabilir ve belirginleşebilir. Bu değişiklikler, emzirme dönemi sona erdiğinde genellikle açılır ve hamilelik öncesi durumuna yakın bir hal alır" dedi![]()
Çizgi doğumdan sonra, da belirginleşebiliyor. Hatta bazı bebeklerde de oluyor.Bende 1 ay kala başlamayı düşünüyorumm
Doğum çizgisi alt tarafta var aşırı belli değil ama belirsiz de değil beni rahatsız etmiyorüst kısımda henüz oluşmadı belki oluşmaz diye düşünüyorum
Gümüş kapak sütü çok sızan annelerde işe yarıyormuş, süt ve gümüş tepkimeye girip orayı iyileştiriyormuş. Bazı annelerin sütü olmasına rağmen dışarı sızmıyor, onlarda işe yaramıyormuş.Ben gümüş kapak aldım son haftalar takmaya başlayın dediler
Bende dun arkadasimla konustum felaket yara oldu kremi surunce bebek emmediGümüş kapak sütü çok sızan annelerde işe yarıyormuş, süt ve gümüş tepkimeye girip orayı iyileştiriyormuş. Bazı annelerin sütü olmasına rağmen dışarı sızmıyor, onlarda işe yaramıyormuş.
Yara olursa diye her emzirme önce ve sonrası anne sütünü meme başına sürün diyor uzmanlar.
Gebelikte memeyle oynamamak gerekiyormuş evet, oksitosin salgılattığı için bebekte kasılmalara sebep olabiliyormuş, bu da doktorların söylediği.
Onu da aldım ilk çocuk tecrübesizliği tüm tuşlara basıyorumBende dun arkadasimla konustum felaket yara oldu kremi surunce bebek emmedi
Gümüş kapakta cok fayda etmedi mecbur slikon uc alip emzirdim dedi. Yara olursa slikon uc aklinizda bulunsun alternatif olarak
Aaa kesinlikle yalniz degilsiniz hepimiz ayni durumdayizOnu da aldım ilk çocuk tecrübesizliği tüm tuşlara basıyorum![]()
Ben de heppsini aldim afagsaOnu da aldım ilk çocuk tecrübesizliği tüm tuşlara basıyorum![]()
Ben de heppsini aldim afagsa
Bestlak damla varmış onda da atın doğum çantanıza mağazadaki yeni anneler önerdiAaa kesinlikle yalniz degilsiniz hepimiz ayni durumdayiz![]()
Bestlak ve still tea attim sepete alinmayi bekliyorBestlak damla varmış onda da atın doğum çantanıza mağazadaki yeni anneler önerdi![]()
Bende doğumdan sonra yaptırmak istiyorum protezden memnun musunuzBestlak ve still tea attim sepete alinmayi bekliyortabii yaninda üzüm hoşafı
Süt konusuna baya taktim. ya sütüm olmazsa diye çünkü protez var bende. o yüzden butun yontemleri deneyecegim.
Inanilmaz memnunum 2 bucuk yil oldu yaptiraliBende doğumdan sonra yaptırmak istiyorum protezden memnun musunuz
Emzirdikten sonra şekilde bozulma oluyormuymuş peki bende düşünüyorum dikleştirme gerekirse protezdeInanilmaz memnunum 2 bucuk yil oldu yaptirali
Hic bir sekilde yerinden oynama vs olmadi. Sonradan agri sizi falanda olmadi
O donem sordum doktora cocuk sahibi henuz olmadim diye
Kas alti yapinca süt kanallarina zarar vermiyor emzirmede bi problem yasamazsin demisti. Ama ister istemez kafamda bi soru işareti oluşuyor
Herhangi bir sarkma vs olmaz dedi ama bilemiyorum tabii emzirdikten sonra yine bilgilendiririm inşallahEmzirdikten sonra şekilde bozulma oluyormuymuş peki bende düşünüyorum dikleştirme gerekirse protezde
Benim büyük olduğu için normalde şimdi iyice büyüdü emzirince sarkar diye düşünüyorum şimdiden plan hazır tazminatımı saklayıp onla yaptırcamHerhangi bir sarkma vs olmaz dedi ama bilemiyorum tabii emzirdikten sonra yine bilgilendiririm inşallahdiklestirmede de meme başınin yeri değiştiği icin sut kanallari zarar gorebiliyormus
Bir kac ay önce bi arkadasim küçültme islemi yaptirdi. Muhtemelen sarkacaktir emzirmeden sonra. Eger oyle bir niyetiniz varsa gerçekten kendinize iyilik etmis olursunuzBenim büyük olduğu için normalde şimdi iyice büyüdü emzirince sarkar diye düşünüyorum şimdiden plan hazır tazminatımı saklayıp onla yaptırcam![]()
İyiyim ya bebişle günleri sayıyoruz işteNasılsınbayadır gçrmüyordum
Benimkiler 3 beden büyüdü ve şimdiden sarktı karnımın üstündelerHerhangi bir sarkma vs olmaz dedi ama bilemiyorum tabii emzirdikten sonra yine bilgilendiririm inşallahdiklestirmede de meme başınin yeri değiştiği icin sut kanallari zarar gorebiliyormus
Gercekten miBenimkiler 3 beden büyüdü ve şimdiden sarktı karnımın üstündeler![]()