Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence o deliklere takılma sağdıkça tazyiki artacaktır düzenli uyarmaya çalış ve stres üzüntü duş alma sakinlik bunlar da etkiler diye düşünüyorum olumlu ve güzel düşünKızlar pazar sabah sezeryan olmuştum sütüm gelmemişti dün gece uyandım 3te gögüslerim taş gibi olmuş. Ucunu biraz sımınca baktm süt de geldi. Pompayla sağdım süt çıkıyor ama meme ucundan iğne ucu kadar bir noktadan geliyor. Memenin deliği o kadar mı arkadaşlar yoksa diğerleri tıkalı mı? Nasıl açabilirim? Bir de vakumlarken sağma işleminde meme ucum çok fazla acıyor. Bebeğim de küvezde zaten emziremiyorum. Gögüslerimi de boşaltamazsam kitle oluşacak diye korkuyorum. İğne ucu kadar yerden fışkırtarak biraz cıkartıyorum sonra acısına dayanamayıp bırakıyorum. Gögüslerim boşalmıyor yani. İlk anneliğim bilen biri Allah rızası için yardm etsn
Teşekkür ederim inşallah canımBence o deliklere takılma sağdıkça tazyiki artacaktır düzenli uyarmaya çalış ve stres üzüntü duş alma sakinlik bunlar da etkiler diye düşünüyorum olumlu ve güzel düşün
n istemedim canım doktorum geçen hafta öyle dedi ama yarın soracam suni sancı isteyecem baktım acilmam olmuyor artık sezeryan diyecemSiz mi istiyosunuz sezeryani sni sanci ile başlatmiyolar mi doğumu gelmeyince bnmde mi öyle olcak yoksa :/
Gözün aydın seninle aynı gün ameliyat olmuşuz bende sabahina 10 da alindim doğuma 10:30 gibi doğdu benim hala sutum gelmedi seninki geldi mi ve tuvalete cikmadim henüz sen çıktın mıYeni kendime geliyorum kızlar 15.40 da doğdu bebişim spinal anestezi ile Sezeryan oldum biraz ağrılarım var yürümemi yaptım çok şükür ikimizde iyiyiz. Allahım herkese nasip etsin inşallah
Canm çok geçmiş olsun biranönve bebeişin gelip kendi emer sapmakla uğraşmazsın inş Çince hangi pompayı kullandığın çok önemli ilk zamanlar göğüsler aşırı hashas zaten ger şey acıtıyor bende manuel pompa var mochi (450tl) çok memnunum asla acıtmıyor öneririm onu ayrıca zaten öyle bütün deliklerden süt geliyormuş gibi görmüyorsun ki tek delil varmış gibi görünüyor zaten ve de fışkırmıyor hızlı damlalar pompaya yada benim öyleKızlar pazar sabah sezeryan olmuştum sütüm gelmemişti dün gece uyandım 3te gögüslerim taş gibi olmuş. Ucunu biraz sımınca baktm süt de geldi. Pompayla sağdım süt çıkıyor ama meme ucundan iğne ucu kadar bir noktadan geliyor. Memenin deliği o kadar mı arkadaşlar yoksa diğerleri tıkalı mı? Nasıl açabilirim? Bir de vakumlarken sağma işleminde meme ucum çok fazla acıyor. Bebeğim de küvezde zaten emziremiyorum. Gögüslerimi de boşaltamazsam kitle oluşacak diye korkuyorum. İğne ucu kadar yerden fışkırtarak biraz cıkartıyorum sonra acısına dayanamayıp bırakıyorum. Gögüslerim boşalmıyor yani. İlk anneliğim bilen biri Allah rızası için yardm etsn
Ya tam emin olmamakla beraber süt alerjisi olduğunda böyle oluyor diye görmüştüm internette, yarın bir doktora götürün çok geçmiş olsunKızlar oğlumun yanakları bu şekilde iyice arttı. Ne olabilir sizce fotoğrafta da çok belli değil
Fotoğrafını paylaşır mısın acaba ben de ondan alayım olmazsaCanm çok geçmiş olsun biranönve bebeişin gelip kendi emer sapmakla uğraşmazsın inş Çince hangi pompayı kullandığın çok önemli ilk zamanlar göğüsler aşırı hashas zaten ger şey acıtıyor bende manuel pompa var mochi (450tl) çok memnunum asla acıtmıyor öneririm onu ayrıca zaten öyle bütün deliklerden süt geliyormuş gibi görmüyorsun ki tek delil varmış gibi görünüyor zaten ve de fışkırmıyor hızlı damlalar pompaya yada benim öyle
Ama boşalt kesinlikle çok ağrılı olur sonraki süreçte olmazsa hastaneden hemşirelerden yardım iste canm strese girme her şey yolunu bulur inş
Ben canım Ufak tefek ağrı dışında yokKızlar 38+3 teyiz ne bir sancı ne bir alamet geçen haftaki muayene de kanala girmediğini söyledi doktor.
Bu durumda olanlar var mı?
Canım kuru kayısıyı ince ince doğra suyun içinde beklet iç postasını da ye yada kimyonlu yoğurt ye acıması ağrısı da normal sonuçta içerde bi kesi var bir kaç gün içinde hafiflemeye başlayacaktır ağrın bol bol su iç ve yürü hareket etGözün aydın seninle aynı gün ameliyat olmuşuz bende sabahina 10 da alindim doğuma 10:30 gibi doğdu benim hala sutum gelmedi seninki geldi mi ve tuvalete cikmadim henüz sen çıktın mı
Gaz ve idrar iyi ama tuvalete henüz çıkmadım normal midir bide ayağa kalkınca acayip sancım var sen de nasıl durumlar
Canım bu süt alerjisi istersen bi doktora git yada dene kendini bir gün boyunca içerisinde süt olan bir şey tüketmeKızlar oğlumun yanakları bu şekilde iyice arttı. Ne olabilir sizce fotoğrafta da çok belli değil
Benim de yarın 39+2 ben de 40 ı geçeceğini düşünüyorum. 40 dan sonra bir kaç gün bekleriz sonra suni sancı ile başlatırız yine dedi Dr çünkü ilki de böyle olmuştuAynısını bende yaşıyorum ağrılar var hatta bazen belime vuruyor ama hiç bir şekilde doğum gerçekleşmiyor yarın doktora gideceğim randevum var bakalım ne diyecek galiba bizler 40. Haftayı aşanlar olacaz yani ben şuan 39+2 oldum bu pazar doğum bekleniyor gelmezse haftaya cumaya kadar sezeryan gibi gözüküyor
Of ne kadar saçma sapan insanlar bunlar ya. Zaten düzgün dursalar ağızlarını tutsalar yanınızda olurlardı. Hala pişkinlikle devam yani.Kızlar bende doğum yapalı 5 gün oldu biliyorsunuz hep burda demiştim bebeğim benim tedaviye başlayacağımzaman mucize olarak geldi hayatıma diye hep hayalim olan annelik için günlerce aylarca bekledim doğurduğumda bahar bahçe olacaktım ona dair öğle çok hayalim vardı ki ama kolestaz oldum 37. Haftada acil sezeryanla doğum yaptım yaşadıklarımı anlatamam bebeğimi kaybetme korkusu annemin beni kaybetme korkusu iki gün ağladım doğurdum akşam 8’de kucağındaydı minicik bebek kucağıma almaya korktum ve onun minik haşine ağlamaya başladım nasıl bakacağım diye ben bunları düşünürken hamilelik boyunca her konuda bana yardımcı olan eşim bana karşı aşırı soğuk davranmaya başladı sürekli soruyorum yaa noldu diye cevap yok yaşadığımız şeyleri atlatamadım psikolojim bozuldu falan dedi eve geldik annem bizimle kaldı eşim anneme küs bana resmen küs oğlumun yüzüme bakmıyor ben göğsümden rahatsızlandım iki gün çocuğumu emziremedim tam anlamıyla oda kilo kaybetti sarılık artmış hastane de yatarsın dedi doktor kendim acillik oldum üç günlük bebeğimi evde bıraktım geldim diye ağladım ama ağlama krizlerim asla geçmiyor normalde kolay kolay ağlamam eşimle aramla adını koyamadığım bi soğukluk oldu aramızda bugün sabah annem gitti eşim işim var diye çıktı evden kimse yokken bağıra çağıra ağladım hiç bir şeyi böyle hayal etmedim ben diye eşim üstüne geldi anlatacaksın yoksa ben bebeğimi de alıp gideceğim dedim oysa problem benmişim ben lohusalık ve öncesinde kv le eşimin arasını bozmuşum soğukluk sokmuşum araya benzin evimize gelemiyorlarmış geldiklerinde eşim annesini azarlıyormuş onu deme onu yapma karışma diye neden yapıyormuş benden korktuğu için hastane sürecinde de yanımızdaydı orda da sürekli bana şunu yap bunu yap şöyle emzir falan diye emir verdi durdu psikolojik olarak baskı yaptı bana en son ben orda patladım defolun istemiyorum hiçbirinizi dedim eşim orda müdahale etmemiş falan bunun gibi bugün en son eşimi karşıma aldım ne oluyorsa anlat bana diye bunları anlattı eşim aradım anasını bana dediği sen bana iyi davran yoksa ben mutlu değilsem sizde mutlu olamazsınız huzurunuzu bozacağım dedi zaten duygusaldım ama bunları duyduktan sonra şok oldum ağlama krizlerim daha çok arttı ben nasıl insanlaralar imtihan oluyorum diye çocuğumla ilgilenemedim hasta oldum diye vicdan yaparken kadın bizim evimize gelemiyormuş kötü davranıyormuşuz diye benim yuvamı bozmak için arka planda eşimi dolduruyormuş bu süreç nasıl geçer bilmiyorum ama bildiğim bir şey var inşalar çok kötü
Ya insanlar ne kötü sen bu durumda iken dha 5günlük lohusaya böyle şey mi yapilirKızlar bende doğum yapalı 5 gün oldu biliyorsunuz hep burda demiştim bebeğim benim tedaviye başlayacağımzaman mucize olarak geldi hayatıma diye hep hayalim olan annelik için günlerce aylarca bekledim doğurduğumda bahar bahçe olacaktım ona dair öğle çok hayalim vardı ki ama kolestaz oldum 37. Haftada acil sezeryanla doğum yaptım yaşadıklarımı anlatamam bebeğimi kaybetme korkusu annemin beni kaybetme korkusu iki gün ağladım doğurdum akşam 8’de kucağındaydı minicik bebek kucağıma almaya korktum ve onun minik haşine ağlamaya başladım nasıl bakacağım diye ben bunları düşünürken hamilelik boyunca her konuda bana yardımcı olan eşim bana karşı aşırı soğuk davranmaya başladı sürekli soruyorum yaa noldu diye cevap yok yaşadığımız şeyleri atlatamadım psikolojim bozuldu falan dedi eve geldik annem bizimle kaldı eşim anneme küs bana resmen küs oğlumun yüzüme bakmıyor ben göğsümden rahatsızlandım iki gün çocuğumu emziremedim tam anlamıyla oda kilo kaybetti sarılık artmış hastane de yatarsın dedi doktor kendim acillik oldum üç günlük bebeğimi evde bıraktım geldim diye ağladım ama ağlama krizlerim asla geçmiyor normalde kolay kolay ağlamam eşimle aramla adını koyamadığım bi soğukluk oldu aramızda bugün sabah annem gitti eşim işim var diye çıktı evden kimse yokken bağıra çağıra ağladım hiç bir şeyi böyle hayal etmedim ben diye eşim üstüne geldi anlatacaksın yoksa ben bebeğimi de alıp gideceğim dedim oysa problem benmişim ben lohusalık ve öncesinde kv le eşimin arasını bozmuşum soğukluk sokmuşum araya benzin evimize gelemiyorlarmış geldiklerinde eşim annesini azarlıyormuş onu deme onu yapma karışma diye neden yapıyormuş benden korktuğu için hastane sürecinde de yanımızdaydı orda da sürekli bana şunu yap bunu yap şöyle emzir falan diye emir verdi durdu psikolojik olarak baskı yaptı bana en son ben orda patladım defolun istemiyorum hiçbirinizi dedim eşim orda müdahale etmemiş falan bunun gibi bugün en son eşimi karşıma aldım ne oluyorsa anlat bana diye bunları anlattı eşim aradım anasını bana dediği sen bana iyi davran yoksa ben mutlu değilsem sizde mutlu olamazsınız huzurunuzu bozacağım dedi zaten duygusaldım ama bunları duyduktan sonra şok oldum ağlama krizlerim daha çok arttı ben nasıl insanlaralar imtihan oluyorum diye çocuğumla ilgilenemedim hasta oldum diye vicdan yaparken kadın bizim evimize gelemiyormuş kötü davranıyormuşuz diye benim yuvamı bozmak için arka planda eşimi dolduruyormuş bu süreç nasıl geçer bilmiyorum ama bildiğim bir şey var inşalar çok kötü
Sen bu 5 günlük lohusa halinle rica ediyorum sadece kendinle ve bebeğinle ilgilen. Kim soğuk davrandı kim ne dedi yi falan bırak bi kenara. Lütfen canını bu kadar sıkmalarına izin verme Allahlarından bulsunlar gerçektenKızlar bende doğum yapalı 5 gün oldu biliyorsunuz hep burda demiştim bebeğim benim tedaviye başlayacağımzaman mucize olarak geldi hayatıma diye hep hayalim olan annelik için günlerce aylarca bekledim doğurduğumda bahar bahçe olacaktım ona dair öğle çok hayalim vardı ki ama kolestaz oldum 37. Haftada acil sezeryanla doğum yaptım yaşadıklarımı anlatamam bebeğimi kaybetme korkusu annemin beni kaybetme korkusu iki gün ağladım doğurdum akşam 8’de kucağındaydı minicik bebek kucağıma almaya korktum ve onun minik haşine ağlamaya başladım nasıl bakacağım diye ben bunları düşünürken hamilelik boyunca her konuda bana yardımcı olan eşim bana karşı aşırı soğuk davranmaya başladı sürekli soruyorum yaa noldu diye cevap yok yaşadığımız şeyleri atlatamadım psikolojim bozuldu falan dedi eve geldik annem bizimle kaldı eşim anneme küs bana resmen küs oğlumun yüzüme bakmıyor ben göğsümden rahatsızlandım iki gün çocuğumu emziremedim tam anlamıyla oda kilo kaybetti sarılık artmış hastane de yatarsın dedi doktor kendim acillik oldum üç günlük bebeğimi evde bıraktım geldim diye ağladım ama ağlama krizlerim asla geçmiyor normalde kolay kolay ağlamam eşimle aramla adını koyamadığım bi soğukluk oldu aramızda bugün sabah annem gitti eşim işim var diye çıktı evden kimse yokken bağıra çağıra ağladım hiç bir şeyi böyle hayal etmedim ben diye eşim üstüne geldi anlatacaksın yoksa ben bebeğimi de alıp gideceğim dedim oysa problem benmişim ben lohusalık ve öncesinde kv le eşimin arasını bozmuşum soğukluk sokmuşum araya benzin evimize gelemiyorlarmış geldiklerinde eşim annesini azarlıyormuş onu deme onu yapma karışma diye neden yapıyormuş benden korktuğu için hastane sürecinde de yanımızdaydı orda da sürekli bana şunu yap bunu yap şöyle emzir falan diye emir verdi durdu psikolojik olarak baskı yaptı bana en son ben orda patladım defolun istemiyorum hiçbirinizi dedim eşim orda müdahale etmemiş falan bunun gibi bugün en son eşimi karşıma aldım ne oluyorsa anlat bana diye bunları anlattı eşim aradım anasını bana dediği sen bana iyi davran yoksa ben mutlu değilsem sizde mutlu olamazsınız huzurunuzu bozacağım dedi zaten duygusaldım ama bunları duyduktan sonra şok oldum ağlama krizlerim daha çok arttı ben nasıl insanlaralar imtihan oluyorum diye çocuğumla ilgilenemedim hasta oldum diye vicdan yaparken kadın bizim evimize gelemiyormuş kötü davranıyormuşuz diye benim yuvamı bozmak için arka planda eşimi dolduruyormuş bu süreç nasıl geçer bilmiyorum ama bildiğim bir şey var inşalar çok kötü