2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Senin sezeryan mı çok mu zordu korkutma kız 😅
Canım ben genel anestezi altında oldum sezeryanı çıktığımda çok kötüydüm çünkü genel anestezi de sezeryan kısmını uyuşturmuyorlar çıkınca ağrı kesici veriyorlar benim uyanmam zor oldu ama ağrı kesiciyi yaptılar ondan sonrası iyi geçti normal de 48 saatte çıkıyorlarmış ben 1 günde çıktım bugün olsa yine genel anestezi olurdum ama ağrısı kişiye göre değişir

Çati muaynesi tetikledi bni galiba sancim var kizlar hastaneye gitmiyorum ama direniyorum şuan bakalm eğer geçmezse sabaha kdr gideceğim oturunca daha cok aci hissediyorum ayağa kalkinca ağri azaliyor

Ayni anda iki gogus sagan var mi? Bende sadece avent var ama bunu da alip digerini de ayni anda sagsam mi diyorum
Ben bir tane tekli avent aldım birde bundan aldım canım ikili lansinosh un var sanırım. Ya da bu şarjlı dan iki tane satılıyor. Ben emzirirken diğer göğsümden süt akıyor hemen aventin aparatını takıyorum .

Çati muaynesi tetikledi bni galiba sancim var kizlar hastaneye gitmiyorum ama direniyorum şuan bakalm eğer geçmezse sabaha kdr gideceğim oturunca daha cok aci hissediyorum ayağa kalkinca ağri azaliyor
Benim de gecesinde biraz kasik ağrım oldu sonra tık yok yaaa doguramiyorummm 😁

Ben de bugün hastaneye kontrole gittim kizlar sanci cikti ama hissetmiyordum sanciyi bebiş haraketleri azalmişti onu söylrdim dra serum taktilar bebiş geri haraketlendi sanci çikinca alttan muayne ettiler açiklik yok dddiler cok canım acidi ama muaynede . Eve gönderdiler bebiş 3300 müş şuan cuma bida çağardilar ultrasonda 38 cikti şimdide
Bebiş hareketlerinin azalması hakkında bişey demediler mi cabim? Benim doktor az hareket etmeye devam ederse adogumu baslatirim dedi

Merhaba teyzelerim💙👶🏻

Eklentiler

• IMG_3188.jpeg
    IMG_3188.jpeg
    106,5 KB · Görüntüleme: 78
Bebiş hareketlerinin azalması hakkında bişey demediler mi cabim? Benim doktor az hareket etmeye devam ederse adogumu baslatirim dedi
Öyle dedi sonra serum takti şekerli serum bu dedi hareket artınca gerek duymadi sanci ciktiği için bu gece hastanede yatmani istiyorum dedi bnde kalmadim açikçasi sezeryan istekli bi doktor gibi geldi kaçtim zaten çati kontrolünü de ebe yapti sonra şuan ki sancilar çikti meydanaa duş aldim bi şimdi bakalm ne durumda ilerleme olcak

Kasılmalar ama rahime doğru kasılmalarim belden vurmuyor düzenli geldi takip ettm bi süre duş aldm ayakta kalmak iyi geliyo bana yatınca artiyo bklm inş bu gece olmaz çnki bgn cok yordu hastaneler
Uyuyabilirsen biraz uyumayı dene ozaman canim yaklaşmış gibi inşallah kolaylıkla alırsın kucağına bebisi🙏🏻

Ben bir tane tekli avent aldım birde bundan aldım canım ikili lansinosh un var sanırım. Ya da bu şarjlı dan iki tane satılıyor. Ben emzirirken diğer göğsümden süt akıyor hemen aventin aparatını takıyorum .
Ben emzirirken bebek uyukluyor onu uyandirmaya baya ugrasiyorum o sirada diger taraftan sut sagma su an benim icin fazla profesyonelce. Ancak bostayken ikisini birden takip sagabilir miyim bi deneyim

Kızlar gece sabaha karşı ezan saatinde kalktım namaz kılayım diye tam 6da belden sızı vurdu kasıklarıma yayıldı usul usul bebek zaten iki gündür hareketleri yavaşlamıştı hemen karnımın ortasına toplandı taş oldu kasılırken dakika tuttum 7dk dan hemen 5 dk 1 e düştü yavaştan aldım kendi sancın nimetmiş yataklarımı topladım Meryem ana otunu yaptım çocuklarımı eşimi kaldırdım bi duş aldım annemi aradım 9da hastanedeydim ama 5dk ya 1hep kasılma çok iyi karşıladım ilk muayene 7-8cm dedi bildiğin halay çekecektim çocuk 3200 dediler çok şaşırdım bana sezeryan mı demediler 4ü bulur mu demediler hemen doğuma aldılar suda doğum önerdiler sancını orda çekip sıklarında bitecek zaten başlamış dediler suni takılmasın dedim gerek yok dediler ama nasıl mutluyum evdeki duş bile rahatlatmıştı suda doğumu sectim devlette olmasına çok şaşırdım kadın doğum hastanesi burası 4oda değiştirdim özel gbi ilk muayene nst doğum yatış için çok konforlu suda sancımı sıklaşıp hemen yatağa aldılar 9da hastanede olup 11de doğum yapıp kesisiz çok az oda benim yüzümden oldu kastım en son bacakları bi 3868 3.yiğitim oldu sonrası rabbim sen ne büyüksün demelerle şükürlerle geçti allahım kimseyi koymasın o yolda kızlar devamlı sümmme sebile yesserahu okuyun Rabbim zorlaştırma kolaylaştır 🤲🏻🤲🏻🤲🏻şimdi yatıstayım yarın evimde evim 🥰

Ben emzirirken bebek uyukluyor onu uyandirmaya baya ugrasiyorum o sirada diger taraftan sut sagma su an benim icin fazla profesyonelce. Ancak bostayken ikisini birden takip sagabilir miyim bi deneyim
Bende zorla uyandırarak emzirmeye çalışıyorum sakın pes etmeyelim suan anne karnında sanıyor hala kendini hazır yiyici😂 zorla uyandırıp emziriyorum ki emdikçe bana da süt gelecek 😍

Kızlar gece sabaha karşı ezan saatinde kalktım namaz kılayım diye tam 6da belden sızı vurdu kasıklarıma yayıldı usul usul bebek zaten iki gündür hareketleri yavaşlamıştı hemen karnımın ortasına toplandı taş oldu kasılırken dakika tuttum 7dk dan hemen 5 dk 1 e düştü yavaştan aldım kendi sancın nimetmiş yataklarımı topladım Meryem ana otunu yaptım çocuklarımı eşimi kaldırdım bi duş aldım annemi aradım 9da hastanedeydim ama 5dk ya 1hep kasılma çok iyi karşıladım ilk muayene 7-8cm dedi bildiğin halay çekecektim çocuk 3200 dediler çok şaşırdım bana sezeryan mı demediler 4ü bulur mu demediler hemen doğuma aldılar suda doğum önerdiler sancını orda çekip sıklarında bitecek zaten başlamış dediler suni takılmasın dedim gerek yok dediler ama nasıl mutluyum evdeki duş bile rahatlatmıştı suda doğumu sectim devlette olmasına çok şaşırdım kadın doğum hastanesi burası 4oda değiştirdim özel gbi ilk muayene nst doğum yatış için çok konforlu suda sancımı sıklaşıp hemen yatağa aldılar 9da hastanede olup 11de doğum yapıp kesisiz çok az oda benim yüzümden oldu kastım en son bacakları bi 3868 3.yiğitim oldu sonrası rabbim sen ne büyüksün demelerle şükürlerle geçti allahım kimseyi koymasın o yolda kızlar devamlı sümmme sebile yesserahu okuyun Rabbim zorlaştırma kolaylaştır 🤲🏻🤲🏻🤲🏻şimdi yatıstayım yarın evimde evim 🥰
Ay ne güzel Allah bekleyen bizlerede inşallah böyle kolay doğumlar nasip eder Allah analı babalı büyütsünnn 🙏🏻

Kasılmalar hala devam ediyor. Ama düzenli değil. Başka da bi ağrım belirtim yok. O sebeple hastaneye de gitmiyorum. Bekliyorum bakalım. Bebek çok hareketli eşim bile dışardan farkedip resmen iyice ittiriyor karnın içini dedi. Rabbim bebeğime de bana da ve tim bekleyen annelerime de yardım etsin şu süreci kolayca atlatalım.

Olsun bitsin istiyorum hayırlısıyla.

Kasılmalar hala devam ediyor. Ama düzenli değil. Başka da bi ağrım belirtim yok. O sebeple hastaneye de gitmiyorum. Bekliyorum bakalım. Bebek çok hareketli eşim bile dışardan farkedip resmen iyice ittiriyor karnın içini dedi. Rabbim bebeğime de bana da ve tim bekleyen annelerime de yardım etsin şu süreci kolayca atlatalım.

Olsun bitsin istiyorum hayırlısıyla.
İnşallah olsun bitsin canım bir an önce kavuş bebeğine 🥰

Kızlar ben pazar sabah doğum yaptım daha önce de yazmıştım. Cumartesi gece 10 da sancıyla gidip sabah 6 ya kadar normal doğum deneyip olmayınca sezeryana geçmişti doktor. 40+5te doğdu. Pazar sabahı 11 gibi yani doğumdan sonra 4 saat sonrası falan bebekte solunum sıkıntısı çıktı çok hızlı nefes almaya başladı diye küveze alındı hastanenin yeni doğan bakım servisinde yer yok diye başka özel bir hastaneye sevk edildi. Bebeğim hala orada bu yenidoğan çeteleri haberleri bilmem ne ayrıca lohusalık şu bu psikolojim bozuldu bebeği bu şekilde küveze alınan bir arkadaşımız vardı erken doğum yapmıştı onun bebişi kaç gün kaldı sonra çıktı acaba? Ya da böyle bir durum yaşayan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Bebeğin doktoruyla konuşuyoruz 1-2 haftayı bulabilir diyor. 2 hafta çok uzun geliyor bana sütüm de gelmedi çocuğa iyi bakıyorlar mı acaba diye bütün gün aklımda deli sorular :KK43:
Bence hiç endişe etme çünkğ o olaylar ortaya çıktı hepsi gözaltında ve şuan yapacak olan vardıysa da yapamaz

Hayırlı olsunn maşallaj benim hayaller de bu şekil😂

X