2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar dün bel ağrım vardı ağrı artmayınca uyumaya çalıştım. Sabaha kadar uyku uyuyamadım belimin ağrısı kasılma ve sancılardan beni bağırtacak gibi değiller ama canımı yakıyorlar uykudan uyandıracak kadar. Herhangi bir nişan su gelmesi de olmadı 37+4 üm ilk hamileleğim eşimde şehir dışında ne yapacağımı bilmiyorum.

Ayy kızlar kasılmaları başlayanlara güç kuvvet diliyorum🙏🏻 uyuyabiliyorsanız uyuyun dinlenin benim ebe bana öyle demişti gece başlarsa mümkünse yataktan çıkma uyu dinlen demişti. Umarım hepiniz sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz😍
Uyudum dün gece cok şükür atlattim geceyi cok sıcak bir duş aldim sanci ne kötü bişi meğer ya bebek haraketlendikçe artti ayakta durmak iyi geldi dün geceyi atlattik şükür bakalım

Uyuyabilirsen biraz uyumayı dene ozaman canim yaklaşmış gibi inşallah kolaylıkla alırsın kucağına bebisi🙏🏻
Canim bu çati muayneleri oldukça artcak sanirim cuma çağardi aksi bi durum olmadikça bidaha bakalım cuma nolcak sanci dün gece fena korkuttu bni bn doğumda napicam diye kendi kendime düşünüyorum rahimde gerideymiş bnm baya zorlu geçecek anlaşılan hastanede hissetmediğiö halde cihazda çikmişti sanci eve geldim yemeği yedim 12 ye kdr sürdü 9 dan baktim olmuyor inletiyor sicak bir duş aldim kaynar su ile resmen bayılmişim gece ara uyanmalar oldu hissettm yine ağrilari bu kdr ağriya açilma olmştr inş

Ben emzirirken bebek uyukluyor onu uyandirmaya baya ugrasiyorum o sirada diger taraftan sut sagma su an benim icin fazla profesyonelce. Ancak bostayken ikisini birden takip sagabilir miyim bi deneyim
Bende bebek emerken sağamıyorum henüz😂 bebek emerken diğer gögsüm akıyor ondan sadece şu kısmı tutuyorum süt içine damlıyor . Bende de uyku problemi var sürekli uyuyakalıyor doğru dürüst emziremiyorum napacağım bilmem

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-13-08-25-33-48_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-11-13-08-25-33-48_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 19
Bende zorla uyandırarak emzirmeye çalışıyorum sakın pes etmeyelim suan anne karnında sanıyor hala kendini hazır yiyici😂 zorla uyandırıp emziriyorum ki emdikçe bana da süt gelecek 😍
Sürekli uyuyor benim oğluşta 😂 uyandırma yöntemi kalmadı nasıl uyandırıyorsun canım

Günaydın arkadaşlar grupta sezaryen olan arkadaşlarımın bir kaç tecrübesini ve dertleşmeye ihtiyacım var. Burayı da hem meşgul etmek istemiyorum hem doğum bekleyenlerde olumsuz bir yargı oluşturmak istemiyorum. Bana özelden mesaj atar mısınız deneyimlerimizi aktaralım daha hızlı toparlanalım

Günaydın arkadaşlar grupta sezaryen olan arkadaşlarımın bir kaç tecrübesini ve dertleşmeye ihtiyacım var. Burayı da hem meşgul etmek istemiyorum hem doğum bekleyenlerde olumsuz bir yargı oluşturmak istemiyorum. Bana özelden mesaj atar mısınız deneyimlerimizi aktaralım daha hızlı toparlanalım
Valla canım özelden mesaj atmak istemedim sezeryan olacaklar varsa hepsi görsün istedim harika bir doğumum oldu maşallah şükürler olsun sezeryannoldum ağrı eşiğim yüksektir ondan mı bilmiyorum ama ben zorlanmadım bugün 13. Gün normal hayatıma döndüm hatta ilk gün bile tuvalete kendim gittim gece tek başıma yürüdüm şükürler olsun allahım kolaylık veriyor ameliyathane girdim biraz sohbet edildi sakin girmiştim zaten sadece bebeğimin çıkacağına onu göreceğine odaklandım tek ağrı belden iğne vururken oluyor oda acayip kötü bir ağrı değil hatta hiç değil bence sonda uyuştuktan sonra takılıyor sonrası rüya gibi zaten çok kısa sürede bebek çıkıyor ve bebeği gördükten sonrası çok daha kolay ne korku ne stres hiç bir şey kalmıyor tek istediğin hemen dikilip odaya bebeğinin yanına gitmek oluyor odaya çıkıyorsun 5 saat 6 da olabilir uyuşuksun bebeği emzirmekle falan zaman geçiyor yavaştan hissetmeye ayakları hareket etmeye başlıyorsun ağrın olunca iğne yapıyorlar acayip kötü bir ağrı değil hatta ben ilk kalktım en kötüsü bumuydu dedim zorlandığım tek an eve geldiğimde tamamen düz bir şekilde yatmıştım kalkarken dikişim çok ağrımıştı hafif oturur bir şekilde bir kaç gün yattım sonra zaten yara birleşiyor ağrı azalıyor iki yada 3 gün ağrı oluyor benim en çok çektiğim şey baş ağrısı oldu oturup bir tek onun için ağladım Buda herkeste olmuyor herkese su gibi kolay doğumlar diliyorum takip edemiyorum kim doğurdu falan okuyamıyorum günler bebişimle su gibi geçiyor Şükütler olsun Allahım herkesi bebeğine sağlıcakla kavuştursun 🤲🏻❤️

Canim bu çati muayneleri oldukça artcak sanirim cuma çağardi aksi bi durum olmadikça bidaha bakalım cuma nolcak sanci dün gece fena korkuttu bni bn doğumda napicam diye kendi kendime düşünüyorum rahimde gerideymiş bnm baya zorlu geçecek anlaşılan hastanede hissetmediğiö halde cihazda çikmişti sanci eve geldim yemeği yedim 12 ye kdr sürdü 9 dan baktim olmuyor inletiyor sicak bir duş aldim kaynar su ile resmen bayılmişim gece ara uyanmalar oldu hissettm yine ağrilari bu kdr ağriya açilma olmştr inş
Valla gece banada sadeve bir kere bir ağrı girdi gaz sancısı gibi bişey far görmüş tavşan gibi kalakaldım 😁😁 sonra bende senin hesap sancı felan basliyorsa uyuyim dinleneyim en iyisi deyip hemen uyudum sabah bir iki kere bıçak saplanır gibi oldu geçti gaz sancısına benzer bişey mi sancı canim

Valla gece banada sadeve bir kere bir ağrı girdi gaz sancısı gibi bişey far görmüş tavşan gibi kalakaldım 😁😁 sonra bende senin hesap sancı felan basliyorsa uyuyim dinleneyim en iyisi deyip hemen uyudum sabah bir iki kere bıçak saplanır gibi oldu geçti gaz sancısına benzer bişey mi sancı canim
Yok gaz sancisi gibi değil adet ağrisi gibi bildigin nefesmi kesti geldikçe bel ağrimda var zaten sanci bu bnce nsts de dd çikti zaten dün sancilar bu kdr hissetmemiştiö dün ama gece 9dan 12 ye kdr ağlatti ağlatti diriltti resmen sen kaç haftalıksın canım dayancak güç kalmadi bnde artik doğurmaya bile mecal kalmadi

Yok gaz sancisi gibi değil adet ağrisi gibi bildigin nefesmi kesti geldikçe bel ağrimda var zaten sanci bu bnce nsts de dd çikti zaten dün sancilar bu kdr hissetmemiştiö dün ama gece 9dan 12 ye kdr ağlatti ağlatti diriltti resmen sen kaç haftalıksın canım dayancak güç kalmadi bnde artik doğurmaya bile mecal kalmadi
38+4 canim aynıyiz sanirimm

Benim bebiş emiyor memede uyuyor tekini emiyo uyuyo kalkıyo diğerini emiyo sürekli emme modundayız 2 3 saati nadir görüyorum emdikten sonra bazen uyuyor ellerini emiyor aç mı diyorum mama verdik bikaç kere mama içiyor sonra yine ellerini emiyoo açmış gibi illa memeyi emcek öyle uyuyup kalıyor er uyuyuncada hiç gaz çıkarmıyor sızıp kalıyor sonra gaz sancı hıçkırık oluyor
Tam olarak böyleyiz. Dün gece 4 saat boyunca emdi. Göğüslerim hep yara oldu😭

Burda bi kaç arkadaş var hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz. Sen ben Remingooo Remingooo D dewi dermanAllah dermanAllah değil mi kızlar hepimizin ara ara sancısı giriyor kasık ağrımız oluyor. Ben de sen gibi Happen94 Happen94 dün sancılardan bitap düştüm sıcak duşa girdim ağrılar gitti bir uyumuşum onun gevşemesiyle. Gece arada sancılar uyandırdı belim kırılacak sandım sonra tekrar uykuya dalmışım. Hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz kızlarım dayanın az kaldığını düşünüyorum. Dün gece oturdum ağladım gücüm kalmadı gelecekse gelsin artık diye. Yavaş yavaş normal doğum olsun psikolojisinden çıkmaya başlayacağım bebek ağırlaştı sancılar sürekli geliyor ama düzene girmiyor gerçekten çok yoruldum

X