• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    86
Benim oğluşum da burcu oğlak oldu
yükseleni koç oldu 😆😍 tam keçi
Ya kızlar bende bu burç işine biraz taktım bu ara kızım zamanımda doğarsa tam kova ve balık sınırında doğacak. Ben iki Burcuda bilmiyorum ama sanki balık daha yakın bana.ben boğa,eşim balık,oğlum terazi.
Varmı bu iki burcu bilen daha,sakın
Şu burca bulaşma diyen 😁🫣

Ya kızlar bende bu burç işine biraz taktım bu ara kızım zamanımda doğarsa tam kova ve balık sınırında doğacak. Ben iki Burcuda bilmiyorum ama sanki balık daha yakın bana.ben boğa,eşim balık,oğlum terazi.
Ben 22 şubat doğumluyum. Balık burcuyum. Çocukluğum hep sessiz sakin melankolik hayalci geçti. Resim yapmayı kitap okumayı hep çok sevdim. Hayal dünyam çok genişti. Resimde ödüller aldım. Başka ülkede olsak herşey çok farklı olurdu. 🤷🏻‍♀️ bankacı oldum. Güzel ülkem. 😆
Rahmetli Annemle aramız harikaydı. En iyi arkadaşım sırdaşımdı. Sadece ergenlikte benim duygu sellerim ile uğraşmak zorunda kaldı. Büyünce daha yoluna girdi herşey 😆
Bence kızın olacakmış kovadansa balık burcu derim 👍🏻 hayırlısı tabi 🌸💕

Ben 22 şubat doğumluyum. Balık burcuyum. Çocukluğum hep sessiz sakin melankolik hayalci geçti. Resim yapmayı kitap okumayı hep çok sevdim. Hayal dünyam çok genişti. Resimde ödüller aldım. Başka ülkede olsak herşey çok farklı olurdu. 🤷🏻‍♀️ bankacı oldum. Güzel ülkem. 😆
Rahmetli Annemle aramız harikaydı. En iyi arkadaşım sırdaşımdı. Sadece ergenlikte benim duygu sellerim ile uğraşmak zorunda kaldı. Büyünce daha yoluna girdi herşey 😆
Bence kızın olacakmış kovadansa balık burcu derim 👍🏻 hayırlısı tabi 🌸💕
Ay ne güzel denk gelmiş ya teşekkür edrim 😍 sezeryanım 20 Şubat gibi ben de biraz daha bekletip balık yapsam diyorum ama eminde olamıyorum 🫣 ay lükse bak kızımın burçunu seviyorum Allah başta dert vermesin 😁😁

Ben ilgiliyim astrolojiyle, transit harita vs de bakıyorum kısaca bi iki genel özellik söylim ama sadece güneş burcuyla yorumlamak biraz farazi oluyor tabi.
Kovalar daha bağımsızdır, özgürlüğüne düşkündür. Marjinal bi karaktere ve fikirlere sahiptir.
Balıklarsa daha ailesine düşkün, daha duygusal ve fazla hassas olurlar. Hayalperesttirler naiftirler.
Sen boğasın sakinlik ve rutin seversin dolayısıyla kovadan ziyade balık daha uyumlu sana ama neticede biz yetiştiriyoruz armut da dibine düşer derler bakalım hayırlısı😅

Benim yükselen burcum balık evlere şenlik her şeye ağlarım. Sağlıkla gelsin de kova olsun isterim. Erkeğin duygusali da zor oluyor. Benim eşim de biraz fazla duygusal. Bir şey olduğunda gözümden yaş gelse onun da gözleri dolar. Üç duygusal bizim aile tam sulu göz oluruz. En iyisi kova olsun ya. Kovalar sanki daha zeki oluyor bir de

Benim ikizlerim de Yay burcu oldu yükselenleri de Akrep , gelecekte hayatına girecek arkadaslarına şimdiden basarılar dilerim 🤣🥲🤗
Benimkiler de bu hafta doğmazlarsa kova oluyorlar. Ben koçum çevremde hiç kova yok acaba anlaşamıyor muyuz diye düşünüyorum😂 kova kadını nasıl olur bilen biri yazabilir mi 😬

Benimkiler de bu hafta doğmazlarsa kova oluyorlar. Ben koçum çevremde hiç kova yok acaba anlaşamıyor muyuz diye düşünüyorum😂 kova kadını nasıl olur bilen biri yazabilir mi 😬
Ben kovayım, annem balık, kardeş gibi büyüdüğüm kuzenim de oğlak. Tüm aile umarım haftaya kadar sabreder diye dua ediyor. Çünkü kuzenim aşırı inatçıydı çocukken de şimdi de . Yoksa o da aşırı başırılı ve sağlam bir karakter ama dayıma ve yengeme biraz inatçılık yüzünden çektirdi, ama ben onun net sağlam ve dürüst duruşunu seviyorum.
Kova içinse burcumdan aşırı memnunum😅 yani aşırı duygusal değilim, aşırı duygularda panik oluyorum o biraz kötü biri bana çok sevgi gösterince çok övünce ne yapacağımı bilmiyorum. zekilik vs övüyorlar da o genetik bir şey bir de bir sürü zeka türü var ama bence de kovalar analitik şeylere daha yatkın ve mantıksal. Duygudan uzak biri olduğum için de aile böyle sorun çıkaran bir çocuk olmadım mantıkla açıklarsa hep okeydi benim için ama büyüyünce bu soğuk tavrınızı anlamıyor insanlar o zaman zorlanıyorsunuz biraz.

Balık ise ayrı bir dünya annemin duygusallığı benim odunluğum ergenlikle menapoz çakışınca baya zorlu geçti annem için

Kızlar benim bebede kova olacak ben terazi burcuyum eşim koç bizim halimiz ne olur sizce 😂
Valla benim eşim terazi en yakın arkadaşım terazi biz böyle çok iyi anlaşan iki burcuz bence kocanı bilmem çevremde hiç koç yok ama sen kızçenle inanılmaz iyi anlaşırsın bence😅

Bu arada ben burçlara inanmıyorum ama eşim aşırı ilgili olduğu için baya öğrendim😅

Valla benim eşim terazi en yakın arkadaşım terazi biz böyle çok iyi anlaşan iki burcuz bence kocanı bilmem çevremde hiç koç yok ama sen kızçenle inanılmaz iyi anlaşırsın bence😅

Bu arada ben burçlara inanmıyorum ama eşim aşırı ilgili olduğu için baya öğrendim😅
Biz eşimle hem çok iyi anlaşırız hem de çok zıttız inşallah kizcemle uyumlu oluruz 🫠☺️

Biz eşimle hem çok iyi anlaşırız hem de çok zıttız inşallah kizcemle uyumlu oluruz 🫠☺️
Çünkü terazinin karşıt burcu koçtur. Yani sana olabilecek en zıt burç o aslında ama aynı zamanda seni en tamamlayan zıt kutuplar gibi çekildiğin burç da o 😅 ateş(koç) ve hava(terazi) grubu birbirini körükler kova da hava grubudur yüksek ihtimalle seninle iyi anlaşır babasıyla çatışmaları olabilir çünkü baba koç zaten inatlaşmaya ve kabarmaya meyilli dhdjfjdb Sen terazi olarak dengelerini bulursun artık

Back