• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    121
Ay korktum içe çökük deyince. Pentiden yarım atlet tarzında bir şey aldım ben mecburen, hiçbir sütyenle rahat edemedim. Emzirme sütyenleri de olmadı bir sürü denedim boğuldum içlerinde. Sinir krizi geçiriyordum az daha😂
Emzirme atleti de olabilir zaten göğüs pedi kullanilcak ayni etkinolur bence ama yarim atletlerde mantikli yeterki sagdan soldan sıkıştırmasin 😁 korkmaya gerek yok bnm cok ilerlemisti yaralardn dolayi emzirmeye korktm sagma makinem de yoktu bide norml sutyen kullaninca olanlar oldu 😁 gecen ablam diyo ki pınar ne biçim olmuştu memen ben hic oyle bisi gormemistim 😂😂😂 onlemimizi alalimda

Emzirme atleti de olabilir zaten göğüs pedi kullanilcak ayni etkinolur bence ama yarim atletlerde mantikli yeterki sagdan soldan sıkıştırmasin 😁 korkmaya gerek yok bnm cok ilerlemisti yaralardn dolayi emzirmeye korktm sagma makinem de yoktu bide norml sutyen kullaninca olanlar oldu 😁 gecen ablam diyo ki pınar ne biçim olmuştu memen ben hic oyle bisi gormemistim 😂😂😂 onlemimizi alalimda
Emzirme atleti deyince dolabıma baktım ve evet pierre cardinden emzirme atleti de almışım bu 95 beden. En büyüğü buymuş. Bu da olmamış sinirlenip atmışım dolaba herhalde. Tekrar denedim yine olmadı😂 yarım atlet iyidir iyi, misss😅

Emzirme atleti deyince dolabıma baktım ve evet pierre cardinden emzirme atleti de almışım bu 95 beden. En büyüğü buymuş. Bu da olmamış sinirlenip atmışım dolaba herhalde. Tekrar denedim yine olmadı😂 yarım atlet iyidir iyi, misss😅
Ya ben aldigimda denedim olmustu ama korktm simdi 😂😂 cok guzel yarim atletler var v yaka crop gibi bende ev icin onlardn alayim diyorum

Merhaba arkadaşlar ben de Nisan ayında doğum yapacağım inşallah. Serklajlıyım evde geçiyor günlerim. Birkaç gün önce bir gruba yazıyordum aslında ama şimdi hiçbir şey görünmüyor. Serklajlı olan var mı aranızda?

Merhaba arkadaşlar ben de Nisan ayında doğum yapacağım inşallah. Serklajlıyım evde geçiyor günlerim. Birkaç gün önce bir gruba yazıyordum aslında ama şimdi hiçbir şey görünmüyor. Serklajlı olan var mı aranızda?
Ben varım canım. Beklenen doğum tarihim 14 mayis aslinda ama doktorum son kontrolde 35. Haftada sezeryana alacağını söyledi o da nisanın ortalarına denk geliyor. İnşallah nasip olur o haftaları görmek 🤲

Yatılı bakıcı düşünen, tecrübesi olan var mı arkadaşlar? Görüşme yaptınız mı hiç, doğuma az kaldı malum.

Ben varım canım. Beklenen doğum tarihim 14 mayis aslinda ama doktorum son kontrolde 35. Haftada sezeryana alacağını söyledi o da nisanın ortalarına denk geliyor. İnşallah nasip olur o haftaları görmek 🤲
Ya evet canım hatırladım seni. Ya nedense giremedim hiçbir mesaj görünmedi. Benim doğum tarihinden hiç bahsetmedi doktorum. Normalde 40haftası 28nisan. Ama ne olur Allah bilir artık. Nasılsın sen?

Ya evet canım hatırladım seni. Ya nedense giremedim hiçbir mesaj görünmedi. Benim doğum tarihinden hiç bahsetmedi doktorum. Normalde 40haftası 28nisan. Ama ne olur Allah bilir artık. Nasılsın sen?
Canım güncellemeden sonra son 1 haftanın mesajları komple silinmiş o yüzden bulunmuyor. İyiyim ben de aynı istirahate devam. Çarşamba günü kontrolüm vardı iste doğum şeklini o gün konuştuk. Amacım 34 u görmek dedi çok dikkatli olman lazım falan aynı seyler işte. 28mm şuan rahim ağzım açıklık da yokmuş. Bunları duyunca az rahatlama geldi bana bugün biraz bir şeyler yaptım mutfakta hemen ağrılarım başladı ve akıntım arttı. Fiziksel aktivite iyi gelmeyecek hiç demek ki 🥺 Sen nasılsın nasil gidiyor var mı şikayetlerin

Canım güncellemeden sonra son 1 haftanın mesajları komple silinmiş o yüzden bulunmuyor. İyiyim ben de aynı istirahate devam. Çarşamba günü kontrolüm vardı iste doğum şeklini o gün konuştuk. Amacım 34 u görmek dedi çok dikkatli olman lazım falan aynı seyler işte. 28mm şuan rahim ağzım açıklık da yokmuş. Bunları duyunca az rahatlama geldi bana bugün biraz bir şeyler yaptım mutfakta hemen ağrılarım başladı ve akıntım arttı. Fiziksel aktivite iyi gelmeyecek hiç demek ki 🥺 Sen nasılsın nasil gidiyor var mı şikayetlerin
Ya benim de akıntım var bu iki gün nedense. Ama önemli değildir bence daha yeni çıktım hastaneden. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Bak çok şükür açıklığın da yokmuş. Boş ver hareket etmesek de olur napalım ilkinde de hep yattım ben. İnşallah sorunsuz devam eder bebeklerimize sağ salim kavuşuruz🙏🏻

Ya benim de akıntım var bu iki gün nedense. Ama önemli değildir bence daha yeni çıktım hastaneden. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Bak çok şükür açıklığın da yokmuş. Boş ver hareket etmesek de olur napalım ilkinde de hep yattım ben. İnşallah sorunsuz devam eder bebeklerimize sağ salim kavuşuruz🙏🏻
Serklajlı degilim kızlar ama hareket ettikce akinti bende de cok oluyor dun sabah cok fazla geldi resmen suyum geldi zannettim. Ama bi sorun yoktu. Akintidan korkmamaliyiz. Strese girmeyin insallah sag saglim alirsiniz kucaginiza yavrularinizi

Serklajlı degilim kızlar ama hareket ettikce akinti bende de cok oluyor dun sabah cok fazla geldi resmen suyum geldi zannettim. Ama bi sorun yoktu. Akintidan korkmamaliyiz. Strese girmeyin insallah sag saglim alirsiniz kucaginiza yavrularinizi
Amin hepimiz sağ salim atlatalım inşallah bu süreci🙏🏻

Amin canım inşallah 🤲🏼 Benim akıntı genelde sabahları çok fazla oluyor bir de uzun süre yattiktan sonra hareket halinde olunca. Büyük ihtimal istirahat halinde içerde birikiyor akıntı sonra hareketlenince akıyor. Benim de çamaşırımi çok ıslatıyor bazen ama vajinal kültür vs temiz geldi çok şükür.

Amin canım inşallah 🤲🏼 Benim akıntı genelde sabahları çok fazla oluyor bir de uzun süre yattiktan sonra hareket halinde olunca. Büyük ihtimal istirahat halinde içerde birikiyor akıntı sonra hareketlenince akıyor. Benim de çamaşırımi çok ıslatıyor bazen ama vajinal kültür vs temiz geldi çok şükür.
Kesinlikle öyle. Ama tecrubesizlikten sanirim kisa sureli bi panik yasiyoruz. yani suyum gelse ayirt edebilir miyim diye insan dusunmeden edemiyor

Amin inşallah sağ salim atlatsak süreci. İnsan hamileliğinin tadını çıkaramıyor içimde kaldı çoğu şey bebeğim için değer önemi yok hiçbir şeyin kucağıma aldığımda tüm kötü günler unutulacak biliyorum. Az daha sabredeceğiz 🌺
Kesinlikle öyle. Ama tecrubesizlikten sanirim kisa sureli bi panik yasiyoruz. yani suyum gelse ayirt edebilir miyim diye insan dusunmeden edemiyor
Ya o su olayını ben aşırı takıyordum bir de serklaj olunca su gelme riski daha yüksek ya inanır mısın ilk 1 ay elimde kağıt mendille dolaştım afedersin dakika başı silip bakiyordum bir sey var mı diye deli olmuştum resmen. Ama doktorumun dediğine göre su gelirse anlarsın zaten dedi kötü bir kokusu oluyormuş bir de sızıntı şeklinde bile olsa sürekli sizarmis öksürme hapşırma gibi durumlarda daha yoğun sizarmis.Bebegin hareketlerinde azalma olmadığı sürece supelenme dedi suyun gelmesinden. Ama dediğin gibi insan ister istemez birden ıslaklık gelince tedirgin oluyor.

Su olunca tutamıyormuşsun istesende idrar gibi değilmiş gelişi bende fitil kullanıyorum her koyduğumda su gibi sızıntı geliyor doktor baktı suyu normal o akıntıdır dedi yoksa şimdiye kadar o kadar sızmaya suyun azalırdı dedi mantıklı geldi 🤣

Su olunca tutamıyormuşsun istesende idrar gibi değilmiş gelişi bende fitil kullanıyorum her koyduğumda su gibi sızıntı geliyor doktor baktı suyu normal o akıntıdır dedi yoksa şimdiye kadar o kadar sızmaya suyun azalırdı dedi mantıklı geldi 🤣
Fitil bi donem bende kullanmistim onun cikisi cok baskaydi 🤣 carsamba günü randevum var herseyin yolunda oldugunu duyunca doktordan rahatlayacagiz 😅

Bende varım canım 22. Haftada acil alınmıştım. Şimdi 26+5 olduk.
Geçen perşembe doktordaydım açıklık yoktu dikişler iyi dedi, rahım uzunluğu 32mm doktor iyi dedi .
Akıntı bu haftalarda normal bence bebek büyüyor ve zaten bu haftalardan sonra idrar da sıklaşıyor tutamıyorsun da bazen. İlla enfeksiyon olması gerekmiyor diyorlar.
Bende kültür verdim yarın çıkar sonuç pazartesi doktoru arar sorarım inşallah temiz çıkmıştır.
Crp 17 çıkmıştı o biraz korkuttu beni antibiyotik kullanıyorum sabah akşam aksef adında.
Onun dışında günde 4 progestan 100luk ve 4 günde bir progestsn iğne yapıyorum.
Hayatında hiç bu kadar ilaç kullanmamıştım sanırım. Ağrı kesici bile kullanmıyordum oysa 😁😇ama bebegım için değer..
Onun dışında oksapar iğne kullanıyorum hergun göbekten yapıyordum şimdi göbek büyüyünce kola geçtim daha.
Aksam uyumadan önce de magnezyum alıyorum suya karıştırıp içiyorum vee balık yağı.
Kan ilacı da kullanıyordum değerim 12,7 çıktı bıraktım şimdi değerim iyi diye.

Bakıyorum aramızda en fazla bir yada iki hafta var serklajlı olan hamişlerle . Kızlar benım doktorum %70 normal %30 sezeryan olabilir şuankş tabloda. Kesin bişey demek için erken dedi. Size nasıl bu haftalarda 35. Haftada sezeryana alırm demiş ki doktor . Benim bildiğim 37 öncesi erken doğum diye kabul ediliyor. Bebek durursa neden 37 beklenmiyor ki .
Benim doktorum da ilk Serklaj olduğumda 28. Haftayı görürsek rahatlarız dedi. Bu son gidişimde de 33. Haftayı görürsek rahatlarız dedi . 33ü görsek Allah’ın izniyle 37 diyecek bu sefer bence 😁

Bende civilden emzirme atleti aldım 95b 100 bedeni de varmış benim gittiğim mağazada yoktu denedim sınırda oldu son 2 ayda kilo alırsam olmayabilir
Bir de iç giyimciden liza marka emzirme sütyeni aldım 105 beden o da biraz büyük geldi
Hamilelik öncesi 62 kg 85b giyiyordum şimdi 70 kg
Birde ben krem rengi emzirme atleti istiyorum her yerde siyah beyaz var

Back
X