2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Sürekli uyuyor benim oğluşta 😂 uyandırma yöntemi kalmadı nasıl uyandırıyorsun canım
Merhaba canım ben Aralık annelerinden ama Kasım annesi olacağım benim 4. Bebeğim olucak tavsiyem sana bebeğin üstünü çıkart soy zibinla kalsın uyanmiyosa zibini da çıkart topugunu yavaş yavaş vur gidikla yada uyancaktir🥳

Kızlar 38+3 teyiz ne bir sancı ne bir alamet geçen haftaki muayene de kanala girmediğini söyledi doktor.
Bu durumda olanlar var mı?
Ben de 38+0 aynısını söyledi doktor. Sali günü son muayene edecek ona göre haftaya cuma gününü verecek sezaryen için. Çokta zorlamaya gerek yok sanki diyorum ya da o kadar beklemisken daha da beklesem mi diyorum kafam karışık

Merhaba, biz 15 günlük olduk, ilk hafta çok daha fazla duygusaldım ama maalesef eşime gösteremedim gittim mesela duşta iki saat ağladım çıktığımda annem mutfaktaydı duymamış iyi, eşim de bebekler gibi uyuyordu. Yalan yok görsün bi empati kursun isterdim. Haberi olmadı ben de biraz daha iyiydim ama ara ara yokluyor. Özellikle akşam saatlerinde aşırı daralıyorum sizlerde de var mı böyle? İçim sıkılıyor neye ne anlam yuklenecek bilmiyorum. Eşim arkadaş buluşmasına gidiyor alışverişe gidiyor iş diye gidiyor, ben bütün acıyı çekiyorum sende bir değişiklik yık dedim. Bebek sana bagymlı şu an elimden bir şey gelmiyor ki dedi. Halbuki ben söylemeden yapılabilecek çok şey var değil mi hanımlar eminim hepiniz beni anlıyorsunuz. Öyle içerliyorum ki bazen. Ve bazı davranışlarında Saliha hanım sizin gibi bocalıyorum ben mı abartıyorum acaba tepki vermeli miyim diye.
Sizi gaza getirmeyelim eşinizle ilişkiniz öncelikli nasıl. Ama okurken kendimi eşimi düşündüm kesinlikle ben de rahatsız olur ve bunu sorardım. Hele kırmızı kalp nedir ne alaka
Benim de doğum yapalı 13 gün oldu ben de akşamları çok bunalıyorum ev üzerime geliyor sanki

Burda bi kaç arkadaş var hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz. Sen ben @iremingooo @dewi @dermanAllah değil mi kızlar hepimizin ara ara sancısı giriyor kasık ağrımız oluyor. Ben de sen gibi Happen94 Happen94 dün sancılardan bitap düştüm sıcak duşa girdim ağrılar gitti bir uyumuşum onun gevşemesiyle. Gece arada sancılar uyandırdı belim kırılacak sandım sonra tekrar uykuya dalmışım. Hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz kızlarım dayanın az kaldığını düşünüyorum. Dün gece oturdum ağladım gücüm kalmadı gelecekse gelsin artık diye. Yavaş yavaş normal doğum olsun psikolojisinden çıkmaya başlayacağım bebek ağırlaştı sancılar sürekli geliyor ama düzene girmiyor gerçekten çok yoruldum
Aynısını bende yaşıyorum ağrılar var hatta bazen belime vuruyor ama hiç bir şekilde doğum gerçekleşmiyor yarın doktora gideceğim randevum var bakalım ne diyecek galiba bizler 40. Haftayı aşanlar olacaz yani ben şuan 39+2 oldum bu pazar doğum bekleniyor gelmezse haftaya cumaya kadar sezeryan gibi gözüküyor 🤗

Aynısını bende yaşıyorum ağrılar var hatta bazen belime vuruyor ama hiç bir şekilde doğum gerçekleşmiyor yarın doktora gideceğim randevum var bakalım ne diyecek galiba bizler 40. Haftayı aşanlar olacaz yani ben şuan 39+2 oldum bu pazar doğum bekleniyor gelmezse haftaya cumaya kadar sezeryan gibi gözüküyor 🤗
Siz mi istiyosunuz sezeryani sni sanci ile başlatmiyolar mi doğumu gelmeyince bnmde mi öyle olcak yoksa :/

Siz mi istiyosunuz sezeryani sni sanci ile başlatmiyolar mi doğumu gelmeyince bnmde mi öyle olcak yoksa :/
Ben kontrolden geldim. Tam 38+0 bugün. 3650gr olmuş. Doktorum yerleri sil, hareket et, sürekli yürüyüş yap dedi. 4 kg üzerinde ben riske almıyorum sezeryan düşünülür dedi. Sancılar sıklaşmazsa 39da gel konuşalım dedi. Bekleyip göreceğiz artık. Kendi isteğim kesinlikle sezeryan değil ve haftaya kadar doğmazsa ben de suni olmaz mı diye soracağım

Ben kontrolden geldim. Tam 38+0 bugün. 3650gr olmuş. Doktorum yerleri sil, hareket et, sürekli yürüyüş yap dedi. 4 kg üzerinde ben riske almıyorum sezeryan düşünülür dedi. Sancılar sıklaşmazsa 39da gel konuşalım dedi. Bekleyip göreceğiz artık. Kendi isteğim kesinlikle sezeryan değil ve haftaya kadar doğmazsa ben de suni olmaz mı diye soracağım
Nst de sanci falan çikmadi mi kilosu evet ileri bnm dün 38 de 3200 cikmişti yine riskli ya bu kiloda bu zmnlarda doğsa iyi işte ama gelmiyolar

Kızlar pazar sabah sezeryan olmuştum sütüm gelmemişti dün gece uyandım 3te gögüslerim taş gibi olmuş. Ucunu biraz sımınca baktm süt de geldi. Pompayla sağdım süt çıkıyor ama meme ucundan iğne ucu kadar bir noktadan geliyor. Memenin deliği o kadar mı arkadaşlar yoksa diğerleri tıkalı mı? Nasıl açabilirim? Bir de vakumlarken sağma işleminde meme ucum çok fazla acıyor. Bebeğim de küvezde zaten emziremiyorum. Gögüslerimi de boşaltamazsam kitle oluşacak diye korkuyorum. İğne ucu kadar yerden fışkırtarak biraz cıkartıyorum sonra acısına dayanamayıp bırakıyorum. Gögüslerim boşalmıyor yani. İlk anneliğim bilen biri Allah rızası için yardm etsn

Nst de sanci falan çikmadi mi kilosu evet ileri bnm dün 38 de 3200 cikmişti yine riskli ya bu kiloda bu zmnlarda doğsa iyi işte ama gelmiyolar
Biraz sancı çıktı ama bunlarla doğurulmaz dedi doktorum. Şiddeti ve sıklığı artmalı dedi. Yürüyüş ve hareket yapıp bekleyeceğiz artık

X