- 26 Şubat 2024
- 4.789
- 4.599
Yaaaaa çok rahatlattınız beni çok teşekkür ederimBende tüp bebekle hamile kalanlardanım canım. Hiççç korkmasın. Spekulm vs daha acılı emin ol. Ne acı hissettim ne de çok uzun uzadıya sürdü. 10 sn parmağıyla kontrol ediyor o kadar. Hiç korkma gerçekten. Ne acılar gördük biz bu hiçbirşey inan
Canım bende normal bekliyorum. 38+1’im daha tık yok bende de oğlum saolsunYa sen de gittin maşallahPheebs de gitti doğuma hayırlı olsun bakalım geriye bi tek ben kaldım sanırım normal bekleyen olarak
Canım gorumcemin biri yurt dışında biride Ankara'da kv de Ankara'da normaldeEşinle konuş diyeceğim ama ilk tepkisi nasıl git diyeyim olacaktır haklı olarak. Kendi düşüncesizliği ya. Çok kötü bi karar almış size sormadan 3 ay kalmak ne demek.
Dediğin gibi alışma sürecin müdahalesi vs derken iyice gerileceksin.
Görümcen varsa ve anlayışlıysa onla konuş. O çağırsın annesini. Ben genelde görümceler üzerinden yürütüyorum bu tarz konularda. Çünkü benim kv de de cahil. Delirtir beni iyi niyetli bile olsa.
Ya da Doktora önden tek girip eşine onun söylemesine iste. Yalnız kalmanın iyi olacağını söylesin gibi.
Kısaca 3 ay çok. Dayanamazsın.
Valla suni sancı verir mi bilmiyorumbu hafta soracamYok ya suni sanci ile normal doğurtmaya çalişmiyolar mi en son sezeryan ters falansa -bnm olayda 41 e kdr mi bekliyolar anlamadim ki bana da cok saçma geldi tarih çok ileri
Vajinal ultrasondan hiç bir farkı yok. Bende o söylemlerden dolayı olana kadar canım çıkmıştı. Kafamda haftalarca büyüttüğüm olay bu muymuş demiştim. Kendimi rahat bırakmayıp başta sıktığım halde acı çok olmadı sıkmazsan çok daha rahat geçer eminimMerhaba hanımlar, doğuranlara kolaylıklar diliyorum allah analı babalı büyütsün. Benim gibi bebişini bekleyenler de sağlıkla kucağına alırlar umarım kuzularını
Benim tahmini doğum tarihim 7 Ocak gibi görünüyor, Aralık anneleri grubundayım malum 40 haftayı bitiren bebek pek yok :) tüp bebekle gebe kaldım, normal doğum çok istiyorum şu an sıkıntı görünmüyor biraz bebek iri sadece. 37.haftada çatı muayenesi olacağım, aranızda muayene olan anneler var sanırım. Ben normalde canı tatlı biri değilim ama epey korkuttular, muayene nasıl oluyor bilgilendirirseniz çok sevinirim :)
Bendede ilk senin dediğin gibi geldi canın sarı beyaz gibi sonraki zamanlarda çok az o beyazlığın içinde kan gördün. Kırmızı olması şart değil. Sarı felan olabiliyor yapısı farklı zaten anlarsınDoğum haberlerini gördükçe heyecanlanıyorum 37+5te normal doğum bekliyorum kızlar nişanı gelenlere bir sorum olacaktı, çok afedersiniz dün geceden beri iki kere çok koyu pelte kıvamında fazla miktarda sümüksü akıntı geldi hayatımda ilk kez böyle bir şey geldi, sistitim falan yok. Rengi sarı-beyaz renkte, nişanda illa kırmızı-pembelik oluyor mu, bel ve kasık ağrım dün geceden beri oluyor. Ne diyorsunuz sizce nişan olabilir mi kızım 1 hafta ilerde gözüküyor ultrasonda
Hayırlısı olsun güzel bi normal doğum istiyorum allahım inşallah olur yaValla suni sancı verir mi bilmiyorumbu hafta soracam
Evet canım 41. Haftaya kadar bekleticek
Ay evet canım yapısı çok farklı balgama benzeteceğim ayıp olacak kaç kişi okuyor burda kusura bakmayın özür dilerim kızlar. Kaç gün sonra sancıların sıklaştı peki nasıl ilerledi sürecin. Ben bugün bel ağrısından öldüm sanki adet olacakmışım hissi varBendede ilk senin dediğin gibi geldi canın sarı beyaz gibi sonraki zamanlarda çok az o beyazlığın içinde kan gördün. Kırmızı olması şart değil. Sarı felan olabiliyor yapısı farklı zaten anlarsın
Spekulum beni daha çok acıtmıştı çünkü o sert bir cisim. Lütfen gönlünü ferah tut korkutucu cümlelere aldırış etmeSpekulum çok defa takıldı bana muayene ve transfer için, ondan daha rahatsız edici değildir diye düşünüyorum ben de. Çok teşekkür ederim desteğiniz içinvalla ben de anlamadım ama abartıyorlar gibi geldi
Amin kuzum inşallah ikimizde noemal doğum yaparız yaHayırlısı olsun güzel bi normal doğum istiyorum allahım inşallah olur ya
Bana doktor kuru dursun ya bant yapıştır yada gazlı bez koy üst üste binmesin nemli olmasın dedi bir dene istersen ben bandı çıkardım bugün artık gazlı bez koyuyırum göbek katlansa da işe yaramıyor nemli olmuyorIrmak geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bende acaba sezeryan yerini pansuman gibi değilde kuru dursun diye gazlı bezle örtü bant mı yapıştırsam ki yanıyor resmen orası bmyle
Evet herşey daha iyi oluyor bir gün bir günden çok farklı daha da güzel olsun inşallahYaaaa Irmak aynı gün doğurduk oğluşlarımızı. Gerçekten yaşadıklarını bende aynen yaşadım. Kimseye vermek istemedim bebeğimi. Nasıl yapacağım diye sürekli ağladım. Çok şükür açılmaya çalışıyorum her şey daha iyiye gidiyor gibi.
Bende dikiş yok canımBana hiç kapattırmadı doktor dikiş yerini. Bir tek hastaneden çıkarken su geçirmez bant yapıştırdılar eve gidince duş al çıkar diye başka yok. Geçen hafta dikişleri aldırmaya gittim. Bazılarında dikiş de yokmuş mesela. O da ilginç. Sizde var mı dikiş
Canm oncelikle hayırlı olsun bebeğin sağlıkla hayırlarla büyütmeyi nasip etsin allahım.Bahsetmek istediğim diğer konu bence ben 2 günlüğüne de olsa lohusa depresyonuna girdim. Gece ağlama krizlerim tuttu. Nasıl yapacağım nasıl olacak diye. Sütüm gelmedi 5. Gün bugün hala tam geldi sayılmaz şimdilik mama takviyesi veriyorum ki sizede tavsiye ederim çocuğu aç bırakmak daha sıkıntı. Ağrım sızım minimum seviyede. 2 gün hastahanede dahil 3 gün hiç uyumadım . Annem kayınvalidem evde kimseye güvenmedim . Hiç bir şekilde uykuya dalamadım aklım sürekli oğlumda . Psikopata bağladım zaten 3 günün sonunda büyük bir patlama yaşadım gece ağlayarak: çok küçük nasıl yapacağım yetmiyorum sütüm gelmiyor doymuyor dalamıyorum uyuyamıyorum ve bir sürü şeyle beraber kriz geçirdim: ve bana bu çok iyi geldi oturup ağlamak . Eşimin yanına gittim ben ağlamak istiyorum dedim ağladım oda izledi beraber sarıldık ağladık. Bunu anlatma nedenim belki başınıza gelir diye. Şuan çok iyiyim düzenimi yavaş yavaş kuruyorum ve o krizden sonra stres gidince de sütüm yavaş yavaş gelmeye başladı. Kızlar herkes benim gibi olacak diye birşey yok. Ama olursanız kesinlikle boşaltın kendinizi. Ağlamaksa ağlamak nasıl yapmak isterseniz. Çekinmeyin : bu çok normal. Umarım süreçler daha güzel geçer . Ama ben şunu farkettim 3/4 günde adapte olunuyor bebeğe o duruma. O 3/4 gün zorlu açık konuşayım uykusuzluk annelik süt ıvır zıvır: en azından benim adıma zordu. Ama sonra herşey yerli yerinde . İlk müsaitliğimde tüm mesajları okuyacağım . Siz arkadaşlar benden sonrw noldu nasıl süreçler oldu kimler doğurdu merak ediyorum: şimdi bunları yazarken oğluşumu emzirdim yatırdım artık sıra bendedarısı doğum yapmayan arkadaşlarım başına