2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Yaaaaa çok rahatlattınız beni çok teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza alırız umarım

Canım gorumcemin biri yurt dışında biride Ankara'da kv de Ankara'da normalde
Ay evet eşime dedim ilk tepkisi dediğin gibi oldu ama gönderir ya oda istemiyor sonuçta 3 ay çok uzun benim içinde eşim içinde
Galiba doktora şey yapacam gibi geliyor

Vajinal ultrasondan hiç bir farkı yok. Bende o söylemlerden dolayı olana kadar canım çıkmıştı. Kafamda haftalarca büyüttüğüm olay bu muymuş demiştim. Kendimi rahat bırakmayıp başta sıktığım halde acı çok olmadı sıkmazsan çok daha rahat geçer eminim

Bendede ilk senin dediğin gibi geldi canın sarı beyaz gibi sonraki zamanlarda çok az o beyazlığın içinde kan gördün. Kırmızı olması şart değil. Sarı felan olabiliyor yapısı farklı zaten anlarsın

Ay evet canım yapısı çok farklı balgama benzeteceğim ayıp olacak kaç kişi okuyor burda kusura bakmayın özür dilerim kızlar. Kaç gün sonra sancıların sıklaştı peki nasıl ilerledi sürecin. Ben bugün bel ağrısından öldüm sanki adet olacakmışım hissi var

Spekulum beni daha çok acıtmıştı çünkü o sert bir cisim. Lütfen gönlünü ferah tut korkutucu cümlelere aldırış etme

Maşallah ya patır patır gidyoruz kolay doğumlarınız olur inşallah doğum yapanlarda kolay toparlanır inşallah bildiğim çevremdeki kişilerde hep gtti doğurdu ben 39+1 gece bel ağrısı sabah alt karında ağrı bide çocuğun hareketi azaldı sanki eskiye göre bekliyoruz bide 3.gebelik bn gibi 3.çocuğa hala bekleyen var mı ?

Bana doktor kuru dursun ya bant yapıştır yada gazlı bez koy üst üste binmesin nemli olmasın dedi bir dene istersen ben bandı çıkardım bugün artık gazlı bez koyuyırum göbek katlansa da işe yaramıyor nemli olmuyor

Evet herşey daha iyi oluyor bir gün bir günden çok farklı daha da güzel olsun inşallah

Canm oncelikle hayırlı olsun bebeğin sağlıkla hayırlarla büyütmeyi nasip etsin allahım.
1 ay oldu doğum yapalı aynı şeyleri yaşadım sürekli bir ağlama isteği hatta sadece ben böyleyim herhalde dedim ama baktımki doğum yapanların çoğu böyle ama insan kendini tutamıyor

Kızlar bu ağlama krizleri falan normal bi dönemden geçiyorsunuz rahat olun ırmağın da dediği gibi salın kendinizi rahat bırakın gerekirse ağlayın ama rahatlayın bide öyle bi dönem gelecek kii Süpermen gibi güçlü bi düzene girmiş anneliğin güzelliği herseyi tadacaksınız

Kızlar suni sanciyla doğum başlatan var mı? Doktorum 39+0 da alalım diyor ama catim çok darda degilmis genisde değilmiş kafası bir hafta ilerdeymis minyon bı bebek değil dedi 38+3 de 3500 kilo ölçtü hareketleri birrrazcik azaldı gibi gelmişti bana son günlerde doktor o konuya çok takildi azaldı diyorsan hemen şimdi bile dogurturum ben seni dedi perşembe tekrar randevuya cagirdi cuma suni sancı yada sezeryan seç dogurtalim diyor kafam çok karıştı çatim hakkında net bir şekilde doguramazsin çok dar demedi ama zorlanabilirsin gibi konuştu normal doguramama ihtimalim varmidirki? Sanırım kesi kesin olacak kesi yaptıklarında sonraki iyileşme süreci nasıl oluyor acaba yine dikiş mikis acı cekeceksem hiç zorlamadan sezeryanmo yapmalıyım bilmiyorum ay çok şey sordum ama kafam çok karsitiii

Kızlar ben çok kötüyüm sağ göğsüme süt durdu öyle böyle ağrımıyor ne yapılır ne edilir nasıl geçer ağlamaktan bütün gün helak oldum çocuktan çok ben ağlıyorum
En başından beri en korktuğum şeyleri yaşattılar bana doğumda sütü yok ucu yok derken mastit oldum ateşim bi çıkıyor bi iniyor ağlama krizlerim geçmiyor evim boş kalmıyor napcam ben yaa bana bi akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…