- 6 Temmuz 2022
- 419
- 121
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hay maşallah canım ama erkekler geç gelir diyolar bana hep bakalım inşallah bizde tez zamanda alırız kucagimizaSon regle göre 38+3 ben ama ultarsonda bi hafta ileri cikiyor geçen hafta 39 ile uyumlu demişti
Senin kaçinci hafta canım bn bu hafta bi çati muaynesi olayim diyorm çarş perş dha gelmezse belki oda tetikler evet erkekler gelmiyor maalesefHay maşallah canım ama erkekler geç gelir diyolar bana hep bakalım inşallah bizde tez zamanda alırız kucagimiza
Bugün 39 olduk canım ben 2 kere muayne oldum 2 cm açıklık var ama bebeğin başı yukarda olduğundan doğum gerçekleşmiyor doktor bastırdı ama şuan ne alemde hiç bilmiyorum canımSenin kaçinci hafta canım bn bu hafta bi çati muaynesi olayim diyorm çarş perş dha gelmezse belki oda tetikler evet erkekler gelmiyor maalesef
Bana 15 mi 20 mi o zmnaa kdr bekleriz gelmezse kendimiz aliriz dedi o yüzden bu hafta gidim 15 i bakalımBugün 39 olduk canım ben 2 kere muayne oldum 2 cm açıklık var ama bebeğin başı yukarda olduğundan doğum gerçekleşmiyor doktor bastırdı ama şuan ne alemde hiç bilmiyorum canım
Hiç doğumla ilgili konuştun mu doktorla kaçına kadar bekleriz falan dedi
Allah Allah benim doğum 17si gözüküyor kuzu bana 5 gün daha bekleriz dedi 22sinde alırız dedi benim doktor mu şaşırdı kiBana 15 mi 20 mi o zmnaa kdr bekleriz gelmezse kendimiz aliriz dedi o yüzden bu hafta gidim 15 i bakalım
Ya sen de gittin maşallah Pheebs de gitti doğuma hayırlı olsun bakalım geriye bi tek ben kaldım sanırım normal bekleyen olarakKızlar şimdi suyun geldi benim de ben de hızlıca toparlanıp çıkıyorum bana da dua edin nolur çok heyecan yaptım sonunda oğlum geliyor
ben kullanıyorum ve çok faydasını gördümKızlar bestlak damla kullanan var mı aranızda. Doktorum önerdi al kullanmaya başla artırır sütü dedi.
Kendini rahat bırakıyorsun sakince nefes alıyorsun ve bitiyor. Asla tabulara inanma, çok can yakan bir şey değil, kendini ne kadar rahatlatırsan o kadar az acıyorMerhaba hanımlar, doğuranlara kolaylıklar diliyorum allah analı babalı büyütsün. Benim gibi bebişini bekleyenler de sağlıkla kucağına alırlar umarım kuzularını
Benim tahmini doğum tarihim 7 Ocak gibi görünüyor, Aralık anneleri grubundayım malum 40 haftayı bitiren bebek pek yok :) tüp bebekle gebe kaldım, normal doğum çok istiyorum şu an sıkıntı görünmüyor biraz bebek iri sadece. 37.haftada çatı muayenesi olacağım, aranızda muayene olan anneler var sanırım. Ben normalde canı tatlı biri değilim ama epey korkuttular, muayene nasıl oluyor bilgilendirirseniz çok sevinirim :)
Anlık bir şey yani? Tüp bebekle kaldığım için çok fazla muayene oldum aslında korkmuyordum ama ayıldım bayıldım diyenler oldu endişelendim açıkçası.Kendini rahat bırakıyorsun sakince nefes alıyorsun ve bitiyor. Asla tabulara inanma, çok can yakan bir şey değil, kendini ne kadar rahatlatırsan o kadar az acıyor
Anlık değil de 15-20 saniye sürdü benim. Ayılıp bayılanlar nasıl doğuracak acaba bence psikolojik hazırlık önemli tamamenAnlık bir şey yani? Tüp bebekle kaldığım için çok fazla muayene oldum aslında korkmuyordum ama ayıldım bayıldım diyenler oldu endişelendim açıkçası.
Spekulum çok defa takıldı bana muayene ve transfer için, ondan daha rahatsız edici değildir diye düşünüyorum ben de. Çok teşekkür ederim desteğiniz için valla ben de anlamadım ama abartıyorlar gibi geldiAnlık değil de 15-20 saniye sürdü benim. Ayılıp bayılanlar nasıl doğuracak acaba bence psikolojik hazırlık önemli tamamen
Bende tüp bebekle hamile kalanlardanım canım. Hiççç korkmasın. Spekulm vs daha acılı emin ol. Ne acı hissettim ne de çok uzun uzadıya sürdü. 10 sn parmağıyla kontrol ediyor o kadar. Hiç korkma gerçekten. Ne acılar gördük biz bu hiçbirşey inanSpekulum çok defa takıldı bana muayene ve transfer için, ondan daha rahatsız edici değildir diye düşünüyorum ben de. Çok teşekkür ederim desteğiniz için valla ben de anlamadım ama abartıyorlar gibi geldi
Büyük bir pıhtı bende attım canım hastanedeykenBen de sen gibi dik pozisyonda uyuyorum desem yeridir bacaklarım ağrıyor hava da tutmaktan karnım inmedi nerde gören 5-6 aylık der canım kanamamda şu an akıntı gibi lekelenme gibi ama ilk olduğumda pıhtı attım içerden resmen
Eşinle konuş diyeceğim ama ilk tepkisi nasıl git diyeyim olacaktır haklı olarak. Kendi düşüncesizliği ya. Çok kötü bi karar almış size sormadan 3 ay kalmak ne demek.Yav kızlar ben napiyim siz söyleyin kv ile annem geçen hafta salı geldiler 1 hafta olacak neyse annem doğumdan sonra bebeğin ilk düşünü yaptirip ben giderim diyor kv ise Aralık'ta görümcem gelecek Yunanistan'dan bize onu görmek için kalacakmış onlar gidincede ocağın sonu Şubat'ın başı gibi kaynimlar gelecek o zamana dönerim diyor yahu ben 3 ay napacam bebekle birbirimize alışma sürecimiz olmayacak hayır onu geçtim bı faydasida olmayacak bana şunu yapma bunu yapma diyip duracak 1 haftada bile delirtti beni kendi evi gibi müdahale etmeler falan sözde yardıma geldi beni bahane ediyor sen yaptirmiyorsun diye valla 2 gündür evde sinirden delirecek gibiyim doğum bundan da mı etkilenir ne yapar akıl verin bana ne yapıyım 3 ay ben dayanamam ya
Yok ya suni sanci ile normal doğurtmaya çalişmiyolar mi en son sezeryan ters falansa -bnm olayda 41 e kdr mi bekliyolar anlamadim ki bana da cok saçma geldi tarih çok ileriAllah Allah benim doğum 17si gözüküyor kuzu bana 5 gün daha bekleriz dedi 22sinde alırız dedi benim doktor mu şaşırdı ki
Ay en son sezeryana dönecek diye düşünüyorum ben artık