2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
38+2 den selam olsun. Yemekten sonra nefes darlığı oluyor bende de. Sindirene kadar. Bebek maşallah hareketli benim de. Artık eli kolu bacağı içimde net hissediyorum 😅 bizde de ara ara kramplar kasılmalar oluyor ama düzenli değil. Gelip geçiyor.
Vajinaya baskı oluyor hareketlendiğinde o zaman bitiyorum 😅 sürekli wc de oturmak istiyorum.
Bekliyoruz bakalım hanfendi ne zaman teşrif etmek isteyecek.

Bugün kendimde o gücü enerjiyi bulursam dolaşmaya cıkıcam bi kahve içmek istiyorum. Belki de yalnız son gezmem olacak uzun süre. O sebeple kendimi bi ödüllendireyim istiyorum. Tek başıma biraz nefes alayım. İnşallah o güç ve enerjiyi bulabilirim.

Aynı zaman da çok özlem dolu ve Merak içinde bekliyorum cimcimemi. Yanıma yoldaş ol kuşum diyerekten her gün sohbet ediyoruz anne kız.

Hay maşallah canım ama erkekler geç gelir diyolar bana hep bakalım inşallah bizde tez zamanda alırız kucagimiza
Senin kaçinci hafta canım bn bu hafta bi çati muaynesi olayim diyorm çarş perş dha gelmezse belki oda tetikler evet erkekler gelmiyor maalesef

Merhaba hanımlar, doğuranlara kolaylıklar diliyorum allah analı babalı büyütsün. Benim gibi bebişini bekleyenler de sağlıkla kucağına alırlar umarım kuzularını 🎈
Benim tahmini doğum tarihim 7 Ocak gibi görünüyor, Aralık anneleri grubundayım malum 40 haftayı bitiren bebek pek yok :) tüp bebekle gebe kaldım, normal doğum çok istiyorum şu an sıkıntı görünmüyor biraz bebek iri sadece. 37.haftada çatı muayenesi olacağım, aranızda muayene olan anneler var sanırım. Ben normalde canı tatlı biri değilim ama epey korkuttular, muayene nasıl oluyor bilgilendirirseniz çok sevinirim :)

Senin kaçinci hafta canım bn bu hafta bi çati muaynesi olayim diyorm çarş perş dha gelmezse belki oda tetikler evet erkekler gelmiyor maalesef
Bugün 39 olduk canım ben 2 kere muayne oldum 2 cm açıklık var ama bebeğin başı yukarda olduğundan doğum gerçekleşmiyor doktor bastırdı ama şuan ne alemde hiç bilmiyorum canım
Hiç doğumla ilgili konuştun mu doktorla kaçına kadar bekleriz falan dedi

Bugün 39 olduk canım ben 2 kere muayne oldum 2 cm açıklık var ama bebeğin başı yukarda olduğundan doğum gerçekleşmiyor doktor bastırdı ama şuan ne alemde hiç bilmiyorum canım
Hiç doğumla ilgili konuştun mu doktorla kaçına kadar bekleriz falan dedi
Bana 15 mi 20 mi o zmnaa kdr bekleriz gelmezse kendimiz aliriz dedi o yüzden bu hafta gidim 15 i bakalım

Doğum haberlerini gördükçe heyecanlanıyorum 37+5te normal doğum bekliyorum kızlar nişanı gelenlere bir sorum olacaktı, çok afedersiniz dün geceden beri iki kere çok koyu pelte kıvamında fazla miktarda sümüksü akıntı geldi hayatımda ilk kez böyle bir şey geldi, sistitim falan yok. Rengi sarı-beyaz renkte, nişanda illa kırmızı-pembelik oluyor mu, bel ve kasık ağrım dün geceden beri oluyor. Ne diyorsunuz sizce nişan olabilir mi kızım 1 hafta ilerde gözüküyor ultrasonda

Merhaba hanımlar, doğuranlara kolaylıklar diliyorum allah analı babalı büyütsün. Benim gibi bebişini bekleyenler de sağlıkla kucağına alırlar umarım kuzularını 🎈
Benim tahmini doğum tarihim 7 Ocak gibi görünüyor, Aralık anneleri grubundayım malum 40 haftayı bitiren bebek pek yok :) tüp bebekle gebe kaldım, normal doğum çok istiyorum şu an sıkıntı görünmüyor biraz bebek iri sadece. 37.haftada çatı muayenesi olacağım, aranızda muayene olan anneler var sanırım. Ben normalde canı tatlı biri değilim ama epey korkuttular, muayene nasıl oluyor bilgilendirirseniz çok sevinirim :)
Kendini rahat bırakıyorsun sakince nefes alıyorsun ve bitiyor. Asla tabulara inanma, çok can yakan bir şey değil, kendini ne kadar rahatlatırsan o kadar az acıyor

Kendini rahat bırakıyorsun sakince nefes alıyorsun ve bitiyor. Asla tabulara inanma, çok can yakan bir şey değil, kendini ne kadar rahatlatırsan o kadar az acıyor
Anlık bir şey yani? Tüp bebekle kaldığım için çok fazla muayene oldum aslında korkmuyordum ama ayıldım bayıldım diyenler oldu endişelendim açıkçası.

Anlık bir şey yani? Tüp bebekle kaldığım için çok fazla muayene oldum aslında korkmuyordum ama ayıldım bayıldım diyenler oldu endişelendim açıkçası.
Anlık değil de 15-20 saniye sürdü benim. Ayılıp bayılanlar nasıl doğuracak acaba 🤣 bence psikolojik hazırlık önemli tamamen

Anlık değil de 15-20 saniye sürdü benim. Ayılıp bayılanlar nasıl doğuracak acaba 🤣 bence psikolojik hazırlık önemli tamamen
Spekulum çok defa takıldı bana muayene ve transfer için, ondan daha rahatsız edici değildir diye düşünüyorum ben de. Çok teşekkür ederim desteğiniz için ❤️ valla ben de anlamadım ama abartıyorlar gibi geldi 🙈

Yav kızlar ben napiyim siz söyleyin kv ile annem geçen hafta salı geldiler 1 hafta olacak neyse annem doğumdan sonra bebeğin ilk düşünü yaptirip ben giderim diyor kv ise Aralık'ta görümcem gelecek Yunanistan'dan bize onu görmek için kalacakmış onlar gidincede ocağın sonu Şubat'ın başı gibi kaynimlar gelecek o zamana dönerim diyor yahu ben 3 ay napacam bebekle birbirimize alışma sürecimiz olmayacak hayır onu geçtim bı faydasida olmayacak bana şunu yapma bunu yapma diyip duracak 1 haftada bile delirtti beni kendi evi gibi müdahale etmeler falan sözde yardıma geldi beni bahane ediyor sen yaptirmiyorsun diye valla 2 gündür evde sinirden delirecek gibiyim doğum bundan da mı etkilenir ne yapar akıl verin bana ne yapıyım 3 ay ben dayanamam ya

Spekulum çok defa takıldı bana muayene ve transfer için, ondan daha rahatsız edici değildir diye düşünüyorum ben de. Çok teşekkür ederim desteğiniz için ❤️ valla ben de anlamadım ama abartıyorlar gibi geldi 🙈
Bende tüp bebekle hamile kalanlardanım canım. Hiççç korkmasın. Spekulm vs daha acılı emin ol. Ne acı hissettim ne de çok uzun uzadıya sürdü. 10 sn parmağıyla kontrol ediyor o kadar. Hiç korkma gerçekten. Ne acılar gördük biz bu hiçbirşey inan ☺️

Yav kızlar ben napiyim siz söyleyin kv ile annem geçen hafta salı geldiler 1 hafta olacak neyse annem doğumdan sonra bebeğin ilk düşünü yaptirip ben giderim diyor kv ise Aralık'ta görümcem gelecek Yunanistan'dan bize onu görmek için kalacakmış onlar gidincede ocağın sonu Şubat'ın başı gibi kaynimlar gelecek o zamana dönerim diyor yahu ben 3 ay napacam bebekle birbirimize alışma sürecimiz olmayacak hayır onu geçtim bı faydasida olmayacak bana şunu yapma bunu yapma diyip duracak 1 haftada bile delirtti beni kendi evi gibi müdahale etmeler falan sözde yardıma geldi beni bahane ediyor sen yaptirmiyorsun diye valla 2 gündür evde sinirden delirecek gibiyim doğum bundan da mı etkilenir ne yapar akıl verin bana ne yapıyım 3 ay ben dayanamam ya
Eşinle konuş diyeceğim ama ilk tepkisi nasıl git diyeyim olacaktır haklı olarak. Kendi düşüncesizliği ya. Çok kötü bi karar almış size sormadan 3 ay kalmak ne demek.
Dediğin gibi alışma sürecin müdahalesi vs derken iyice gerileceksin.

Görümcen varsa ve anlayışlıysa onla konuş. O çağırsın annesini. Ben genelde görümceler üzerinden yürütüyorum bu tarz konularda. Çünkü benim kv de de cahil. Delirtir beni iyi niyetli bile olsa.

Ya da Doktora önden tek girip eşine onun söylemesine iste. Yalnız kalmanın iyi olacağını söylesin gibi.

Kısaca 3 ay çok. Dayanamazsın.

Allah Allah benim doğum 17si gözüküyor kuzu bana 5 gün daha bekleriz dedi 22sinde alırız dedi benim doktor mu şaşırdı ki
Ay en son sezeryana dönecek diye düşünüyorum ben artık
Yok ya suni sanci ile normal doğurtmaya çalişmiyolar mi en son sezeryan ters falansa -bnm olayda 41 e kdr mi bekliyolar anlamadim ki bana da cok saçma geldi tarih çok ileri

Son düzenleme:
X