- 15 Şubat 2024
- 1.942
- 2.501
- 33
Çok şükür canım gözünaydınŞükür doğum yaptım ben kızlar darısı sağlıkla bekleyenlerin başına suni sancıyla yaptım 11de başladık 5te doğum yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canım gözünaydınŞükür doğum yaptım ben kızlar darısı sağlıkla bekleyenlerin başına suni sancıyla yaptım 11de başladık 5te doğum yaptım
makata baskıyı ben doğum sancısında yaşadım. Kafasını oraya basıyor sonra vajinaya kayıyor. Bence hazırlık varBide söylemesi ayıp kızlar hafif bir terleme basıyor belimde sızı varken ve arada makata baskı oluyor sanki tuvaletin olacak gibi ama can acıtmıyor sizinde varmı veya oldu mu
Geçmiş olsuuunnn hadi gözün aydınŞükür doğum yaptım ben kızlar darısı sağlıkla bekleyenlerin başına suni sancıyla yaptım 11de başladık 5te doğum yaptım
Kuzum sağma makinası varsa iki üç kere sağ günde yoksa da hemen edin benceKızlar ben çok kötüyüm sağ göğsüme süt durdu öyle böyle ağrımıyor ne yapılır ne edilir nasıl geçer ağlamaktan bütün gün helak oldum çocuktan çok ben ağlıyorum
En başından beri en korktuğum şeyleri yaşattılar bana doğumda sütü yok ucu yok derken mastit oldum ateşim bi çıkıyor bi iniyor ağlama krizlerim geçmiyor evim boş kalmıyor napcam ben yaa bana bi akıl verin
Canım hayırlı olsun nasıl geçti doğumŞükür doğum yaptım ben kızlar darısı sağlıkla bekleyenlerin başına suni sancıyla yaptım 11de başladık 5te doğum yaptım
Ben suni sancı almadım canım onu bilemiyorum ama benim dr la anlaşmam bebek kendi istediği zaman gelsin doğumu o başlatsındı. Dr una bunu sorabilirsin belki. Doğumu başlatacak bütün tuşlara da basarsın bu aralıkta.Kızlar suni sanciyla doğum başlatan var mı? Doktorum 39+0 da alalım diyor ama catim çok darda degilmis genisde değilmiş kafası bir hafta ilerdeymis minyon bı bebek değil dedi 38+3 de 3500 kilo ölçtü hareketleri birrrazcik azaldı gibi gelmişti bana son günlerde doktor o konuya çok takildi azaldı diyorsan hemen şimdi bile dogurturum ben seni dedi perşembe tekrar randevuya cagirdi cuma suni sancı yada sezeryan seç dogurtalim diyor kafam çok karıştı çatim hakkında net bir şekilde doguramazsin çok dar demedi ama zorlanabilirsin gibi konuştu normal doguramama ihtimalim varmidirki? Sanırım kesi kesin olacak kesi yaptıklarında sonraki iyileşme süreci nasıl oluyor acaba yine dikiş mikis acı cekeceksem hiç zorlamadan sezeryanmo yapmalıyım bilmiyorum ay çok şey sordum ama kafam çok karsitiii
Benim sürecim hemen başladı canım nişan geldi 10 dk sonra 2 dkda bir sancı şeklinde devam etti nişanla doğumum arasında 4-5 saat var diyebilirim benimde bel ve kasık olarak başlamıştıAy evet canım yapısı çok farklı balgama benzeteceğim ayıp olacak kaç kişi okuyor burda kusura bakmayın özür dilerim kızlar. Kaç gün sonra sancıların sıklaştı peki nasıl ilerledi sürecin. Ben bugün bel ağrısından öldüm sanki adet olacakmışım hissi var
Ayyy Sağlıkla büyüt çiçeğimBen de sen gibi dik pozisyonda uyuyorum desem yeridir bacaklarım ağrıyor hava da tutmaktan karnım inmedi nerde gören 5-6 aylık der canım kanamamda şu an akıntı gibi lekelenme gibi ama ilk olduğumda pıhtı attım içerden resmen
Ay ilk doğum mu? Bir de bebek kaç kiloydu ayıptır sormasıBenim sürecim hemen başladı canım nişan geldi 10 dk sonra 2 dkda bir sancı şeklinde devam etti nişanla doğumum arasında 4-5 saat var diyebilirim benimde bel ve kasık olarak başlamıştı
Sanki bugün değişik hislerdeyim dur bakalım@pc
makata baskıyı ben doğum sancısında yaşadım. Kafasını oraya basıyor sonra vajinaya kayıyor. Bence hazırlık var
Canim vallahi suni sancıyla başlatma olayını bende anlamadım hareketleri az diyorsun alalım alalım diye tutturdu resmen bıraksam bugün alacaktı ama öyle çok ciddi bir azalma felannyok harekerlerinde nstde gayet güzel çıktı hareketleri bilmiyorum sanırım çatim biraz dar bebisde 3 buçuk kiloya ulaştı kafasida büyük beklemeyelim daha fazla diyor sanırım anlamadım ay kesi olayında çok rahatlattıj beni peki süreç nasıl oluyor yani kesiği hissediyormusun sonrasinda kesinolan birinden farklı yaşadığın neler oluyor yani acısı ne kadar süre sonra geciyorrBen suni sancı almadım canım onu bilemiyorum ama benim dr la anlaşmam bebek kendi istediği zaman gelsin doğumu o başlatsındı. Dr una bunu sorabilirsin belki. Doğumu başlatacak bütün tuşlara da basarsın bu aralıkta.
Ben her iki doğumu da yaşadım ilki sezeryan ikinci normal. Kesi var dikiş de var. İkisini kıyaslayamam bile. Sezeryandan sonra da ayaklanmıştım mecburen ama bu çok kolay bence. Oturup kalkarken dikkat ediyorum belki simit gibi bi şey olsa daha rahat olurdum. Ama gece yatarken bile şükrediyorum sağa sola istediğim gibi dönebildiğim için. Kediden korkma yani.
Kuzum şimd manuel aldım geldim birisi de lahana yap demiş soğuk onu da denedim ama sağmak daha iyi geldi ağlaya ağlaya bittim bugün. Bebeğimle falan da ilgilenemedim diye dediğin gibi masaj yapa yapa başladım sağmaya doğumdan falan zormuş bu yaaKuzum sağma makinası varsa iki üç kere sağ günde yoksa da hemen edin bence
Sağım yaparken düğüm olan yere hafifçe parmaklarınla bastırarak meme ucuna doğru iterek masaj yap sıcak uygulama da açılmasını sağlıyor duş alabilir ya da bez ıslatıp sarabilirsin
Memeler 3 ay terbiyeli olmuyor yani bebeğin isteğinden çok daha fazla üretiyor sağım şart
Amin canım inşallah şu mememde iyi olsaAyyy Sağlıkla büyüt çiçeğim
Bide ben kaldım canım bekleyen sabırsızlanıyorum artıkYa sen de gittin maşallah @Pheebs de gitti doğuma hayırlı olsun bakalım geriye bi tek ben kaldım sanırım normal bekleyen olarak
İlk doğum canım ama sezeryanla bitti, 3500 gr doğduAy ilk doğum mu? Bir de bebek kaç kiloydu ayıptır sorması
Zaten uyuşturmuş oluyor kesi falan hissetmiyorsun. Ben 4 cm den sonra Epidural aldım baya konforluydu aslında. Normal doğumun olayı doğana kadar sonrası yok aslında. Kesi olayında da benim sıkıntılarım oldu ama diyabete bağlı o yüzden hala oturmama bağlı acı yaşayabiliyorum başkalarında bu kadar bile olmamış. Daha 3 gün olduğu için ne zmn tamamen biter bilemiyorum. Sezeryan kesisiyle kıyaslanamaz ama onu net biliyorum…Canim vallahi suni sancıyla başlatma olayını bende anlamadım hareketleri az diyorsun alalım alalım diye tutturdu resmen bıraksam bugün alacaktı ama öyle çok ciddi bir azalma felannyok harekerlerinde nstde gayet güzel çıktı hareketleri bilmiyorum sanırım çatim biraz dar bebisde 3 buçuk kiloya ulaştı kafasida büyük beklemeyelim daha fazla diyor sanırım anlamadım ay kesi olayında çok rahatlattıj beni peki süreç nasıl oluyor yani kesiği hissediyormusun sonrasinda kesinolan birinden farklı yaşadığın neler oluyor yani acısı ne kadar süre sonra geciyorr
Kuzum kiwi falan uygun memnuniyette çok manuel çok zaman kaybettirir sütün olacak belli ki al bence. Lahanayı sütü keserken öneriyorlar şu aşamada azaltman mantıklı mı ki? Sağ buzluk yap ne kadar süt sağarsan o kadar artacak arz talep meselesi. İki gündür gece gündüz sağıyorum ve hakikaten doğumdan daha sinir bozucu. Sürekli kaynat temizle ağrısı çocuğun hali evin durumu amaaanKuzum şimd manuel aldım geldim birisi de lahana yap demiş soğuk onu da denedim ama sağmak daha iyi geldi ağlaya ağlaya bittim bugün. Bebeğimle falan da ilgilenemedim diye dediğin gibi masaj yapa yapa başladım sağmaya doğumdan falan zormuş bu yaa
Ay bende epidurale çok sıcak bakiyorumm grupta epidurallo doğum yapan biri olduğunu bilmiyordum çok sevindin şuan o süreç nasıl geçti doktorum uzatabiliyor ben şahsen sevmiyorum prenses doğum dedi ama istersem yapabileceğimi söyledi gerçekten çok etkisi oluyormu ıkınma evresine cokk ciddi?Zaten uyuşturmuş oluyor kesi falan hissetmiyorsun. Ben 4 cm den sonra Epidural aldım baya konforluydu aslında. Normal doğumun olayı doğana kadar sonrası yok aslında. Kesi olayında da benim sıkıntılarım oldu ama diyabete bağlı o yüzden hala oturmama bağlı acı yaşayabiliyorum başkalarında bu kadar bile olmamış. Daha 3 gün olduğu için ne zmn tamamen biter bilemiyorum. Sezeryan kesisiyle kıyaslanamaz ama onu net biliyorum…
Ay maşallah canım Allah analı babalı büyütsünnn suniyi hiç sancin yokkenmi verdiler öncesinde anlattın mi bilmiyorim amaŞükür doğum yaptım ben kızlar darısı sağlıkla bekleyenlerin başına suni sancıyla yaptım 11de başladık 5te doğum yaptım