- 15 Şubat 2024
- 1.942
- 2.496
- 33
Ayyy çok şükür bin şükür açılman da iyidir inşallah canım sağlıkla al gel kucağınaKızlar şimdi suyun geldi benim de ben de hızlıca toparlanıp çıkıyorum bana da dua edin nolur çok heyecan yaptım sonunda oğlum geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy çok şükür bin şükür açılman da iyidir inşallah canım sağlıkla al gel kucağınaKızlar şimdi suyun geldi benim de ben de hızlıca toparlanıp çıkıyorum bana da dua edin nolur çok heyecan yaptım sonunda oğlum geliyor
Hadi gözün aydın bol şans kolay bi doğum olsun insallah yalnız benim kafada tek bir soru var oğlanı naptin nereye bıraktınGünaydıııın şükür benim suyum geldi sabah şimdi bi duşa giricem çıkıcam sonra şans dileyin kızımı almaya gidiyoruuuum
Amiiiin darısı başına oğlan annemde şükür o erken gelmişti. Sana bebek getirip gelcez dedim kapıdan çıkarken öptü el salladı bekliyo ahahaHadi gözün aydın bol şans kolay bi doğum olsun insallah yalnız benim kafada tek bir soru var oğlanı naptin nereye bıraktın
Ay şaka aynı anda ahahaha hadi sağ salim kolaylıkla inşallahKızlar şimdi suyun geldi benim de ben de hızlıca toparlanıp çıkıyorum bana da dua edin nolur çok heyecan yaptım sonunda oğlum geliyor
E hadi bnmde gelsin ama sira bna gelsn artık ya canım şimdiden güzel kolay bi doğum olsun ikiniz için de PheebsKızlar şimdi suyun geldi benim de ben de hızlıca toparlanıp çıkıyorum bana da dua edin nolur çok heyecan yaptım sonunda oğlum geliyor
Ayy bu sakinliğin her seferinde beni hayran bırakıyor ya. Umarım ben de senin gibi olabilirimAmiiiin darısı başına oğlan annemde şükür o erken gelmişti. Sana bebek getirip gelcez dedim kapıdan çıkarken öptü el salladı bekliyo ahaha
Yok bnmde gelmiyor yalnız değilsin canım biraz yürüyüşe çikicam uzun soluklu belki bir haraketlenme olur bgnDoğuma giden arkadaşlar sağ saglim daglikca alın kucaklarimiza inşallah
Ben erken gelir diye beklerken hiç bişey yok oğluşum gelmek istemiyor gibi ağrılar oluyor ara ara ama gelmiyor bugün 39 olduk artık ümidi kestim ben gelmeyecek bu çocuk ya
Paniklik bişey yok yaa şükür sağlıklıyız kavuşuyoruz olursun niye olmayasın Allah vermiş bu bedeni bunları yapacak gücü hallolur amiiiin inşallah sağlıcakla alalım kucağımızaAyy bu sakinliğin her seferinde beni hayran bırakıyor ya. Umarım ben de senin gibi olabilirim
Kızlar herkes bir avazda doğursun sıra da biz bekleyenlere gelsin
Hergun yürüyorum pilates topunda zıplayıp 8 çiziyorum ada çayı içiyorum squat çekiyorum ama gelmiyor canım ya inşallah bizde dogururuzYok bnmde gelmiyor yalnız değilsin canım biraz yürüyüşe çikicam uzun soluklu belki bir haraketlenme olur bgn
Bende her arayan daha doğmadiHergun yürüyorum pilates topunda zıplayıp 8 çiziyorum ada çayı içiyorum squat çekiyorum ama gelmiyor canım ya inşallah bizde dogururuz
Bide sende de öyle mi her arayan daha gelmiyor mu dogurmadin mi diye soruyor ya artık bunaldım bu sorudan
Canım gelmemesi çok normal beyin doğumu algıladığında gelecek merak etme hiç stres yapma kendine. Şuan senden azıcıkta gelse yeter ona korkma. Sen boşta olsa emzirdikçe kanallar açılırKızlar dün sezeryan oldum ama benden süt gelmiyor ne yapıcam ben? Ağrım cok ve stresliyim diye mi bu sekılde ? Ne yapsam kanalları açarım ? Lütfen bana yardım edin eşim bu saatte süt bulmaya cıktı bebek iri doymuyor da
Bize marka verdiler (bebelac) ama ben en iyisi hipp ve golden goat diye araştırmıştım hipp aldımDoğum yapıp mama verdiğini söylen arkadaşlar mamayı doktor ya da ebe söylüyor ona göre mi alıyorsunuz yoksa siz kendiniz mi?
Evet hipp gaz yapmıyormuş sanırım diğerlerine nazaran daha iyi oluyor dendi bana da. Peki hipp hangisini aldın, bende hastane çantama koymayı düşünüyorumBize marka verdiler (bebelac) ama ben en iyisi hipp ve golden goat diye araştırmıştım hipp aldım
Aynıyız kuzum ya gece hele baya ağrım vardı ama sonra geçti benim anlattığım gibiydiBende her arayan daha doğmadi
Mi diye soruyor sıkıldım artık bu yüzden teşefonlari açmak istemiyorum kayınvalideler iki günde bi arar biz arariz doğdumu diye açarlar sıktı artık cdden ben de doğsun istiyorum oturup kalkarken rahimde çok ağri hissediyorum adet olunca sökülme olunca olurdu o ağri altta o ağrilari çekiyorum bide
Evet canım ben bilmiyordum gaz olayını okuyunca dikkat ettim yapmıyor gerçekten. Combobiotic almıştım şimdi onun keçi sütlü olanını aldım ikisindede sıkıntı olmadı. Ama golden goatla bi kıyasla istersen içeriklerini enerji olarak o daha yüksek gibi bir dahakinede onu denemeyi düşünüyorumEvet hipp gaz yapmıyormuş sanırım diğerlerine nazaran daha iyi oluyor dendi bana da. Peki hipp hangisini aldın, bende hastane çantama koymayı düşünüyorum
Son regle göre 38+3 ben ama ultarsonda bi hafta ileri cikiyor geçen hafta 39 ile uyumlu demiştiAynıyız kuzum ya gece hele baya ağrım vardı ama sonra geçti benim anlattığım gibiydi
Benimkiler bende biz şehir dışında olduğumuzdan 1 haftadır annemde kv de bizde kalıyor
Hergun hadi gelle başlayıp hadi gelle yatıyoruz bizde
Sen kaçıncı haftandasin ayniydik yanlış hatırlamıyorsam