2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Amiiiin darısı başına 😃 oğlan annemde şükür o erken gelmişti. Sana bebek getirip gelcez dedim kapıdan çıkarken öptü el salladı bekliyo ahaha
Ayy bu sakinliğin her seferinde beni hayran bırakıyor ya. Umarım ben de senin gibi olabilirim🙏🏻
Kızlar herkes bir avazda doğursun sıra da biz bekleyenlere gelsin 😍

Doğuma giden arkadaşlar sağ saglim daglikca alın kucaklarimiza inşallah
Ben erken gelir diye beklerken hiç bişey yok oğluşum gelmek istemiyor gibi ağrılar oluyor ara ara ama gelmiyor bugün 39 olduk artık ümidi kestim ben gelmeyecek bu çocuk ya 😔😔
Yok bnmde gelmiyor yalnız değilsin canım biraz yürüyüşe çikicam uzun soluklu belki bir haraketlenme olur bgn

Ayy bu sakinliğin her seferinde beni hayran bırakıyor ya. Umarım ben de senin gibi olabilirim🙏🏻
Kızlar herkes bir avazda doğursun sıra da biz bekleyenlere gelsin 😍
Paniklik bişey yok yaa şükür sağlıklıyız kavuşuyoruz 🙏🏻😃 olursun niye olmayasın Allah vermiş bu bedeni bunları yapacak gücü hallolur 👏🏻 amiiiin inşallah sağlıcakla alalım kucağımıza

Yok bnmde gelmiyor yalnız değilsin canım biraz yürüyüşe çikicam uzun soluklu belki bir haraketlenme olur bgn
Hergun yürüyorum pilates topunda zıplayıp 8 çiziyorum ada çayı içiyorum squat çekiyorum ama gelmiyor canım ya inşallah bizde dogururuz
Bide sende de öyle mi her arayan daha gelmiyor mu dogurmadin mi diye soruyor ya artık bunaldım bu sorudan 🥴🥴

Hergun yürüyorum pilates topunda zıplayıp 8 çiziyorum ada çayı içiyorum squat çekiyorum ama gelmiyor canım ya inşallah bizde dogururuz
Bide sende de öyle mi her arayan daha gelmiyor mu dogurmadin mi diye soruyor ya artık bunaldım bu sorudan 🥴🥴
Bende her arayan daha doğmadi
Mi diye soruyor sıkıldım artık bu yüzden teşefonlari açmak istemiyorum kayınvalideler iki günde bi arar biz arariz doğdumu diye açarlar sıktı artık cdden ben de doğsun istiyorum oturup kalkarken rahimde çok ağri hissediyorum adet olunca sökülme olunca olurdu o ağri altta o ağrilari çekiyorum bide

Kızlar dün sezeryan oldum ama benden süt gelmiyor ne yapıcam ben? Ağrım cok ve stresliyim diye mi bu sekılde ? Ne yapsam kanalları açarım ? Lütfen bana yardım edin eşim bu saatte süt bulmaya cıktı bebek iri doymuyor da
Canım gelmemesi çok normal beyin doğumu algıladığında gelecek merak etme hiç stres yapma kendine. Şuan senden azıcıkta gelse yeter ona korkma. Sen boşta olsa emzirdikçe kanallar açılır

Bende her arayan daha doğmadi
Mi diye soruyor sıkıldım artık bu yüzden teşefonlari açmak istemiyorum kayınvalideler iki günde bi arar biz arariz doğdumu diye açarlar sıktı artık cdden ben de doğsun istiyorum oturup kalkarken rahimde çok ağri hissediyorum adet olunca sökülme olunca olurdu o ağri altta o ağrilari çekiyorum bide
Aynıyız kuzum ya gece hele baya ağrım vardı ama sonra geçti benim anlattığım gibiydi
Benimkiler bende biz şehir dışında olduğumuzdan 1 haftadır annemde kv de bizde kalıyor
Hergun hadi gelle başlayıp hadi gelle yatıyoruz bizde 🤣🤣
Sen kaçıncı haftandasin ayniydik yanlış hatırlamıyorsam

Evet hipp gaz yapmıyormuş sanırım diğerlerine nazaran daha iyi oluyor dendi bana da. Peki hipp hangisini aldın, bende hastane çantama koymayı düşünüyorum
Evet canım ben bilmiyordum gaz olayını okuyunca dikkat ettim yapmıyor gerçekten. Combobiotic almıştım şimdi onun keçi sütlü olanını aldım ikisindede sıkıntı olmadı. Ama golden goatla bi kıyasla istersen içeriklerini enerji olarak o daha yüksek gibi bir dahakinede onu denemeyi düşünüyorum

Kızlar doğum yaklaşınca bebek hareketleri azalıyor mu çoğalıyor mu ya
Bide karın sertlesiyor mu
Benim sabahları karnım sert bide bebek hareketleri fazlalaştı

Aynıyız kuzum ya gece hele baya ağrım vardı ama sonra geçti benim anlattığım gibiydi
Benimkiler bende biz şehir dışında olduğumuzdan 1 haftadır annemde kv de bizde kalıyor
Hergun hadi gelle başlayıp hadi gelle yatıyoruz bizde 🤣🤣
Sen kaçıncı haftandasin ayniydik yanlış hatırlamıyorsam
Son regle göre 38+3 ben ama ultarsonda bi hafta ileri cikiyor geçen hafta 39 ile uyumlu demişti

X