Hurmayı bimden aldim aktarclarda çok kuru kötü geldi bimden aldim cok güzel yumuşacık ama kpcaman nasıl 6-7 tane yemeliyiz anlayamadim ebati büyük. Anaanas suyu iyimiş erkekler böyleÇok hareketli hala 2 günde bir pozisyon değiştiriyo 36+6 yım bendeeşim ananasta bulamamış beni arıyo ananas suyu mu olur mu diyo olur heralde dedim hurmada bulamamış anlaşılan çıkıp kendim alcam her şeyi çayı dün gece yatmadan önce içtim ama mide yanmam vardı dahada tetikledi bugün öğleden sonra ikindi gibi içicem günde bi kupa içmeyi düşünüyorum bide sallama çay şeklinde var bende suyun içine bir iki defa aromalandırcak şekilde bandırıp çıkarıyorum o zaman tadı çok acı olmuyo. Acı gelirse bi tatlı kaşığı bal atarım içine
Devlet oldugu için mi yapmadikar acaba ya36 37de bile yapıyolar normalde ilginç
Haklısın canm.ama ben kendim o an istemedim diye üzüldüm. bir ara sancımın arasında doktor normal mi olacak diye sorduğunu hatırlıyorum.ama herşey yolunda normal deneyelim mi vs. Demedi. Ben de ilki sezeryan hocam dedim.sezeryana gittim öyle. zaten ben istemiyordum normali ama evde çok çektim hastanede uzak olunca geçikmişim.hastanede yatıştaydım bir de ama diğer çocuğum evde diye çıkış istedim o gün sancım yoktu eve geldim başladı sancılar. süreç normale doğru iyice ilerlemiş aslında.sadece bebeğime zor oldu diye çok üzüldüm lohusalık psikolojisiyle.böyle işte canım.Ay dinleme hiç kimseyi ya her doğum her bebek farklıdır. 8-9cm açılmayla sezaryene alınan arkadaşım var benim. Olmayınca olmuyor. Hiç kendini suçlayacak bir durum yok.
Benim de hiç kontrol edilmedi. Ebe her randevuda elle muayene yapıyor ama her şey güzel deyip geçiyorneye baktığını açıklamıyor hiç saolsun. O İngilizce ben de Almanca konuşamayınca güzelse okey deyip çıkıyorum odadan
Bilmiyorum ki hadi tamam ultrason da bilgi veriyo rahim boyu için bebek pozisyonu için ama çatın darsa mesela ne olcak bakılması gerekir onu anlamak için. Belki sonraki muayenende yaparlarDevlet oldugu için mi yapmadikar acaba ya
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Doğuramadım sancım yetersizmiş eve geri gönderdiler. Kan ve idrar tahlili, açıklık, nst baktılar. Açıklığın da yok dediler. Sancıların çok çok şiddetlenince gel dediler. Sancın gelmezse de 41+0 da gel dediler. Eve geldik şimdi ama kasık ve bel bölgem de aşırı ağrı ve baskı var onu söyledim rahmin doğuma hazırlanıyor normal dedi doktor. Çok heveslenmiştim bu gün doğurcam diye ama nasip değilmiş beklemeye devam :)İnşallah canım bir avazda kurtulun darısı başımıza
Gözünüz aydın Allah bagıslasın bebişi. Benim de önceki gebeliğim makat gelişti sezaryan olmuştum simdi ssvd için bekliyordum doktorum destekliyor ama bu bebiş de daha dönmedi. 36+2 yüm bi umut bekliyorum döner diye inş normal dogurabilirim. Dikişlerle alamikalı sıkıntı olmAdı değil mi? 5 sene gecti benim de sezaryanin üzerindenEvet evet sancıdan başka bi şey yoktu
Amin rabbim herkesin gönlüne göre versin
Ben de ssvd yaptım kuzum. 4 cm den sonra Epidural istedim çok uykusuz ve yorgundum güçlü dalga karşılayacak halde değildim. Epidural takılana kadar 7 olmuş doğumda ve o ara açılmada da 1/3 kadar ağrı hissettim Epidural sayesinde olmasa yapabilir miydim bilmiyorum… o yorgunlukla gücüm bitmişti vazgeçerdim herhalde
Hadi Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde kavuş oglusuna kuzum bizide haberdar et canım benim.Kızlar ben doğuma giriyorum dua bekliyorum hepinizden
+1. 39+3Doğum yapmayan kimler kaldı ya +1
Canımm sağlıkla inşallah dualarimiz senleKızlar ben doğuma giriyorum dua bekliyorum hepinizden
+1Doğum yapmayan kimler kaldı ya +1
Merakla heyecanla her gün okuyorum kızlar. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah hepimizin bebekleri. Ben de pazartesi günü 10.45 te sezaryen doğuma gireceğim ( bacağımdaki varis kasığa kadar ilerlediği için ,38+3 olmuş olacak) 9 gün önce 3000 Gr di kızım 49-50 cm boyu vardı bu hafta bakmadık nst de herşey yolunda olduğu için bakalım nasıl doğacak. Enerjim yerinde bugün koltuk sildim evin diğer işlerini yaptım aktifim nerdeyse hergun dışarıdayım. Sizde de varmı bilmiyorum sanki bı daha bu günler gelmeyecek gibi hissedip dolu dolu yaşamak istiyorumDoğum yapmayan kimler kaldı ya +1
Ay ay ayyy hadi sağlıcakla kolaylıkla kavuşun caım bebişinleKızlar ben doğuma giriyorum dua bekliyorum hepinizden
BeeennnDoğum yapmayan kimler kaldı ya +1
Canım benim zaten sezaryen sonrası vajinal doğum kolay bir şey değil ki. Bir sürü insan sezaryen sonrası vajinal doğumu destekleyecek doktor arıyor. Sıkma canını hiç de kendini zorlama.Haklısın canm.ama ben kendim o an istemedim diye üzüldüm. bir ara sancımın arasında doktor normal mi olacak diye sorduğunu hatırlıyorum.ama herşey yolunda normal deneyelim mi vs. Demedi. Ben de ilki sezeryan hocam dedim.sezeryana gittim öyle. zaten ben istemiyordum normali ama evde çok çektim hastanede uzak olunca geçikmişim.hastanede yatıştaydım bir de ama diğer çocuğum evde diye çıkış istedim o gün sancım yoktu eve geldim başladı sancılar. süreç normale doğru iyice ilerlemiş aslında.sadece bebeğime zor oldu diye çok üzüldüm lohusalık psikolojisiyle.böyle işte canım.
Buraya yazıp sizlerin destek olmanız hep bu süreçlerde iyi geldi ama bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?