2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Hurmayı bimden aldim aktarclarda çok kuru kötü geldi bimden aldim cok güzel yumuşacık ama kpcaman nasıl 6-7 tane yemeliyiz anlayamadim ebati büyük. Anaanas suyu iyimiş erkekler böyle hemen kolaya kaçiyolar ara biraz demi bnmde mide yanmasi çok çektriiyo rennie içtim gece 2 falandi uyuyamadim balli süt içmiştim boğazlarim ağriyo diye tetikledi uykudan uyandirdi yanma. Bnde dün içmedim adaçayi bugün içerim ama
Şimdi bi yürüyüşe çikiyim dedim 4000 adim atmişim 40 dkda fena değil her gün yürüsem bu kdr iyi aslında

Haklısın canm.ama ben kendim o an istemedim diye üzüldüm. bir ara sancımın arasında doktor normal mi olacak diye sorduğunu hatırlıyorum.ama herşey yolunda normal deneyelim mi vs. Demedi. Ben de ilki sezeryan hocam dedim.sezeryana gittim öyle. zaten ben istemiyordum normali ama evde çok çektim hastanede uzak olunca geçikmişim.hastanede yatıştaydım bir de ama diğer çocuğum evde diye çıkış istedim o gün sancım yoktu eve geldim başladı sancılar. süreç normale doğru iyice ilerlemiş aslında.sadece bebeğime zor oldu diye çok üzüldüm lohusalık psikolojisiyle.böyle işte canım.
Buraya yazıp sizlerin destek olmanız hep bu süreçlerde iyi geldi ama bana

İnşallah canım bir avazda kurtulun darısı başımıza
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Doğuramadım sancım yetersizmiş eve geri gönderdiler. Kan ve idrar tahlili, açıklık, nst baktılar. Açıklığın da yok dediler. Sancıların çok çok şiddetlenince gel dediler. Sancın gelmezse de 41+0 da gel dediler. Eve geldik şimdi ama kasık ve bel bölgem de aşırı ağrı ve baskı var onu söyledim rahmin doğuma hazırlanıyor normal dedi doktor. Çok heveslenmiştim bu gün doğurcam diye ama nasip değilmiş beklemeye devam :)

Gözünüz aydın Allah bagıslasın bebişi. Benim de önceki gebeliğim makat gelişti sezaryan olmuştum simdi ssvd için bekliyordum doktorum destekliyor ama bu bebiş de daha dönmedi. 36+2 yüm bi umut bekliyorum döner diye inş normal dogurabilirim. Dikişlerle alamikalı sıkıntı olmAdı değil mi? 5 sene gecti benim de sezaryanin üzerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…