- 30 Ocak 2018
- 2.355
- 3.156
- 133
- 34
İnşallah benim oğlum da olmaz sarılık.tabi süt gelene kadar ben kızıma da verdim sarılık olmadı cok sukur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah benim oğlum da olmaz sarılık.tabi süt gelene kadar ben kızıma da verdim sarılık olmadı cok sukur
Allah razı olsun. Aynen öyle. Sağlıklı olsunlar da gerisi halledilir.Allah bağışlasın ne mutlu sana kucağına aldın sağlıkla. Besliycez büyütcez kg aldırıcaz inşallah yavrularımız iyi olsun gerisi kolay
Rabbim razı olsun. Amiiiiin. Çok sağolun.Maşallah Allahım sağlıklı huzurlu uzun ömür versin, ayagına taş gözüne yaş değmesin inşallah bebeklerimizin. Gözünüz aydın çok sevindim iyi olmanıza
İnşallah olmaz canım. Sarı tülbent iyi geliyor diyorlar. Arkadaş oğlunun tepesine hep bırakıyordu. Oda yoğun sarılık geçirmişti.İnşallah benim oğlum da olmaz sarılık.
Canım benim şu an kullandığım zaten başa baş bitecek sezaryen doğum zamanıyla. Yani otomatik emzirme içerikli olanı alacağım.benim doktorum doğurunca da 1-2 ay bu vitamine devam et dediydi ondan sebep bir kadın doğum uzmanına sor belki senin kullandığında benim vitaminim gibidir.
Yok canım sakın. Sarı tülbentin hiç bir şeye yaradığı yok hatta tam tersi yanıltıyor insanı kızımda ABO uyumsuzluğu sebebiyle uzun süre sarılık ile uğraştım doğduğunun ertesi günü hastaneden çıkma hazırlığı yaparken bilurubinin tavan yaptığını öğrenip fototerapiyw kaldık biz. Sonrasında da hep yatırırız bak dikkat et şeklinde tehditlerle zor zahmet geçirdik sarılığı. Sarılık olmasın diye muhakkak bol bol emzirmej gerekir. Çiş çıkışı takibi önemli. Kaç çişli bez diye takip etmek lazım. Günde 8 ideal. Uykuya meğilli oluyorlar yenidoğanlar bi şekilde uyandırcan emecek memede uyumayacak aktif emecek. Emer gibi boş ağız hareketi değil aktif emecek buna dikkat etmek lazım. Memede tıkanıklık olursa masaj yapmak lazım. Boş emerse sen de emdi diye ok dersen memedeki süt kanalları tıkanır sen bebek besleniyor sanırsın sen mastite çocuk sarılığa gider. Vs vs.İnşallah olmaz canım. Sarı tülbent iyi geliyor diyorlar. Arkadaş oğlunun tepesine hep bırakıyordu. Oda yoğun sarılık geçirmişti.
Valla hızlı geçiyor bu hamilelik hızlı geçti ama nasıl geçti ben anlamadım yaşananlar hoş değildi çok zorlandım bazı kısımları ilkinden kat kat iyi bazı kısımları kat kat kötüydü. Hızlı geçti ama vurdu geçtiofff neyse ki zaman hızlı geçiyor yaşarken öyle olmasa da onlar da düzelir zamanla olsun dogurganiz demek ki korunma yöntemi bakıyorum ben galiba bana uygun tek yöntem bekarlık
iyi bişey dedim kız maaşallah kim ne sorsa hemen sende yanıtı var. Tabi ki gönül ister hiçbirini yaşamayalım deneyimlemeyelim. Sende iyi tecrübe olmuş.allah başka sıkıntı yaşarmasın inşallahKinaye mi yaptın şaka mı anlamadım ama sağol ya
Allah’a şükür bir şeyden de eksik kalmadım bi de ben araştırmayı çok seviyorum canım bir yerde bir şey görünce ıncığına cıncığına kadar okumam lazım bi kere Akdeniz Üniversitesinde kızımı götürdüğüm doktor doktor musunuz uzmanlığınız ne diye ciddi ciddi sormuştu turizmciyim deyince de şaşırmıştıiyi bişey dedim kız maaşallah kim ne sorsa hemen sende yanıtı var. Tabi ki gönül ister hiçbirini yaşamayalım deneyimlemeyelim. Sende iyi tecrübe olmuş.allah başka sıkıntı yaşarmasın inşallah
O tecrübeyi yaşamadığım için bilgi sahibiyim desem yalan olur. Küvezde kalan bebekler sarılık geçirmiyor. Benim kız küvezde kalmıştı.Yok canım sakın. Sarı tülbentin hiç bir şeye yaradığı yok hatta tam tersi yanıltıyor insanı kızımda ABO uyumsuzluğu sebebiyle uzun süre sarılık ile uğraştım doğduğunun ertesi günü hastaneden çıkma hazırlığı yaparken bilurubinin tavan yaptığını öğrenip fototerapiyw kaldık biz. Sonrasında da hep yatırırız bak dikkat et şeklinde tehditlerle zor zahmet geçirdik sarılığı. Sarılık olmasın diye muhakkak bol bol emzirmej gerekir. Çiş çıkışı takibi önemli. Kaç çişli bez diye takip etmek lazım. Günde 8 ideal. Uykuya meğilli oluyorlar yenidoğanlar bi şekilde uyandırcan emecek memede uyumayacak aktif emecek. Emer gibi boş ağız hareketi değil aktif emecek buna dikkat etmek lazım. Memede tıkanıklık olursa masaj yapmak lazım. Boş emerse sen de emdi diye ok dersen memedeki süt kanalları tıkanır sen bebek besleniyor sanırsın sen mastite çocuk sarılığa gider. Vs vs.
Bazı kaynaklarda bebeğin hareketli olduğu saatlerde uzandığınızda 2 saat içerisinde 10 hareket hissedilmesi normal. Bazı yerlerde de gün içerisinde bebeğin 10dan fazla hareketlerini hissetiğinizde normal deniliyor.Hanımlar iyi geceler, gün içerisinde kaç hareket ederse bebiş normal sayılıyor acaba ? Benim kızın düzeni yok da.
Herkes öyle diyorda. Bir bana mı tin tin gidiyor. Günler geçmek bilmiyor. Çok uzadı bu hamilelikValla hızlı geçiyor bu hamilelik hızlı geçti ama nasıl geçti ben anlamadım yaşananlar hoş değildi çok zorlandım bazı kısımları ilkinden kat kat iyi bazı kısımları kat kat kötüydü. Hızlı geçti ama vurdu geçti
Tesekkur ederim, genelde gece aktif oluyor gündüz birkaç kez hissediyorum. Zaman da ilerleyince insan endişe ediyor.Bazı kaynaklarda bebeğin hareketli olduğu saatlerde uzandığınızda 2 saat içerisinde 10 hareket hissedilmesi normal. Bazı yerlerde de gün içerisinde bebeğin 10dan fazla hareketlerini hissetiğinizde normal deniliyor.
Haklısın canım. Yüzdük kuyruğuna geldik. O endişe hepimizde var. Ben gün içerisinde hep slm veriyorum ovalıyom yan yatıyom baktım hareket etti oh diyom. Akşamları benimki aktif.Tesekkur ederim, genelde gece aktif oluyor gündüz birkaç kez hissediyorum. Zaman da ilerleyince insan endişe ediyor.
Onu da deneyeyim. Allah razı olsun.İnşallah olmaz canım. Sarı tülbent iyi geliyor diyorlar. Arkadaş oğlunun tepesine hep bırakıyordu. Oda yoğun sarılık geçirmişti.
Güzelim ladin açıklama yapmış alakası yok diye. Bilimselliğide yok tabi. Durumuda yaşamadım açıkçası. Ama bizimkilerde yapar eski koca karı hurafeleri olsada zararı yok nasılsa. Sarılık için düzenli saatlik beslenme çok önemli. Geceleri alarm kurmayı unutmayın. Uykusundan zorla uyandırıp emzirin. Uykuda emmmesi lazım.Onu da deneyeyim. Allah razı olsun.
Olsun canım. Allah razı olsun. Olumsuz bir durumu olmaz nasılsa. Nöbetteyim. İnşallah iştahı da açılır.Güzelim ladin açıklama yapmış alakası yok diye. Bilimselliğide yok tabi. Durumuda yaşamadım açıkçası. Ama bizimkilerde yapar eski koca karı hurafeleri olsada zararı yok nasılsa. Sarılık için düzenli saatlik beslenme çok önemli. Geceleri alarm kurmayı unutmayın. Uykusundan zorla uyandırıp emzirin. Uykuda emmmesi lazım.
Erken de geldi. Beslenme düzeni oluşacak annesi merak etme. Minnacık midesi var. Bir iki emmeyle doyduğunu zannediyor. Fizyolojik sarılık çoğu bebek zaten geçirir. Bir riski de yok. Düzenli beslenmeyle 2 hafta içinde de geçer korkma canım.Olsun canım. Allah razı olsun. Olumsuz bir durumu olmaz nasılsa. Nöbetteyim. İnşallah iştahı da açılır.
Aynen öyle. Hemen doyuyor. Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat nasip etsin. Çok sağol canımErken de geldi. Beslenme düzeni oluşacak annesi merak etme. Minnacık midesi var. Bir iki emmeyle doyduğunu zannediyor. Fizyolojik sarılık çoğu bebek zaten geçirir. Bir riski de yok. Düzenli beslenmeyle 2 hafta içinde de geçer korkma canım.