2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
özel belge için ağda mı yaptınız veya yaptırdınız mı yoksa jilet mi .. ben kendim artık ağda yapamıyorum oraya doğal olarak ama kuaföre gitmek de hiçç istemiyorum ne yapmalı
Bn veet kullandim hazir ağda bantlari oluyor ya kendim aldim o şekilde valla 37 de

Kızlar bu bel ağrısı beni bitirdi ya sürekli adet olmadan önce gelen o bel ağrısı hissi var ve bagirsakalrimin düzeni bozuldu gebelik boyunca ne ishal ne kabızlık çektim ama şimdi ishaldim şimdide kabız oldum böyle bağırsakların düzene girse bel agrimda geçecek gibi bı his bir haftadır böyle dogmuyor da gecmiyorda ya ,😁 38. Haftayı doldurduk

Su olabilir ne kadar oldu geleli benim suyum ilk geldiğinde senin gibi idarra sıkışık hissettim idrar diye düşündüm 40 dk içinde suyum artarak gelmeye devam etti ve idar torbasına baskı oluyormuş sürekli tuvalet hissi oldu hastaneye gittik ama biz hemen orada bir ebe idrar torbana baskı olduğu için bebek kanala girip doğum pozisyonunu aldığından idrar da suyunla birlikte geliyor demişti o yüzden bu kadar sıkışık olduğunu ve bunkadar su ondan geliyor dedi
Dün gece bu saatlerdeydi ama bence idarardi çünkü tekrarlamadi sancı da olmadı sanırım çok yurudum yorulmustum basidan oldu herhal eğer bebeğin suyu olsa mutlaka gün içinde gelirdi yine ama bisey yok

Bana doktorum sabahları ahududu yaprağı çayı akşamları Melisa çayı iç dedi 1 haftadır içiyorum gayet güzel çaylar bu soğuklarda iyi geldi ama 39+4 oldum kızımın gelesi yok gibi 🤪😍
Ahududu yaprağı çayı bulamamış eşim ama melisa çayını işk defa senden duydum 😄 arada melisada içeyim belki hem uyumama yardımcı olur

Kızlar 1 saattir geçmeyen bel ağrım var kasılmalarımda takip etmeye çalışıyorum 10-15 dkda bir geliyor sanki ama su kanama yok. Allahım beklemek ne kadar zor böyle

Kızlar hastanedeyim 🥰 şu an 7 cm Epidural aldım o vakte kadar biraz yorulmuştum ama Epidural mükemmel bi şeymiş 🙏🏻☺️ suyu açtılar bekliyoruz son zamanlarım artık

X