• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    85
Amiin. Allah razı olsun.. Bu ikinci ama ilkinde de yine kontrole gitmiştim. 5 cm olmuş açıklık onda da doğuma almışlardı 😇 ikisi de 36. Haftada doğdu.
Hey maşallah. Allah herkese sizinki gibi doğum nasip etsin. Sancıları hissetmiyorsun demek. 9 cm sz değil. Ay bi an tuvalette pıt diye düşseydi falan diye düşündüm 🫣

Su mesaja o kadar sinirlendim ki başıma ağrı insanlar ne kadar densiz hamile kadınla nasıl konuşuyor ki kendide anne
Önceki mesajda ne vardı bilmiyorum ama o kadar kahkahadan sonra aklına bu nasıl geldi de bu kadar ciddi bir konuya geçti kendisi aksini düsünmek istemiyorum yani senin hasta olman salgından payını almıs yada alacak olmana bu kadar gülemez diye düşünüyorum normalde arkadasın akraban annen görümcen kim olduğunu bilmiyorum özel görüşme deyip yorum yapmam ama özür dileyerek söylüyorum böyle cahiller ile muhattap olmayın arkadaşlar babanozın oğlu bile olsa muhattap olmayın cahil diyorum çünkü; 1. O çocuk gelmek isterse gelir işte hastasın seni ameliyata alamayaız doğuma alamayız diyemezler çok şükür tıp o kadar gelişti. 2. İnsanlar hamile iken zorda kalındıgında ameliyat bile olabilırken bu arkadaş ilaç kullanamamaktan bahsediyor evet kullanmamayı tercih edyoruz ama gerektiğinde hepimizin doktoru antibiyotik vs gibi ilaçlar başladığı oluyor. 3. Doğum başlarsa Doktor'un ne dicekmiş kusura bakma hasta olmadan önce düşünecektin bana ne banane almıyorum çocugu mu dicekmiş. Mümkünse seni ve çevresindeki diğer insanları bu şekilde düşünecekse o güzel zekasını kendinden başka kimse için yormasın tüm dünyanın iyiliği için.

tabi süt gelene kadar ben kızıma da verdim sarılık olmadı cok sukur
Bende senle aynı durjmdayım. Kafayı yıyıcem. Sureklı ben ıkı çocukla ne yapıcam dıye dusunuyorum. Eşim yardımcı olmuyor. Sankı ben doğurdum. Burda doğuma 20 gün kaldı. Hala yardım etmıypr sureklı çocuğu bana yolluyor. Deliriyorum.

Amiiin .Rabbim razı olsun. Mama takviyesine hemen başladım. Sağlıklı olsun da başka bir şey istemiyorum rabbimden.
Allah bağışlasın 🧿 ne mutlu sana kucağına aldın sağlıkla. Besliycez büyütcez kg aldırıcaz inşallah yavrularımız iyi olsun gerisi kolay 🥹

kızlar merhaba sabahtan beri hastanedeyim dün tansiyonum yükselmişti sabahtan kontrole geldim kanım da çok düşük , idrarda protein sınırda çıkınca 24 saatlik gözlem istedi. duruma göre kan veya demir vercek susuz kalmışım bol sıvı taktılar. sürekli nst yapılıyor. 34 haftadayız 3 kilo olmuş bebiş kilosu iyi ama yine de 36-37 yi görebilmek istiyoruz dedi doktor da.
preeklemsiden mi şüpheleniyor acaba 24 saatlik idrar istedi

Ya demek istemiyorum da bugünümü şükürler olsun . 17 aydır hamileyim arada iki ay boşum vardı bir ayı süt sagma ile gecti beynim yoruldu şekerden çok sıkıldım

hem doğurmak istiyorum hem istemiyorum
Şükür canım haklısın benim de kimyasal gebelik hamilelik 19 ay emzirme arada 5 ay bi toparlanma hemen ardına tekrar hamilelik bunaldım. Emzircem Allah’ın izniyle yine ki eğer bi sorun olmazsa yine en az 18 ay emziririm ben inşallah 🙏 ne zaman kendime gelirim bilmiyorum. Allah’a şükür ama bunaldım yani. Zaten psikolojim yeterince bozulmamış gibi sil baştan aynı topa girdim. Öf yani.

kızlar merhaba sabahtan beri hastanedeyim dün tansiyonum yükselmişti sabahtan kontrole geldim kanım da çok düşük , idrarda protein sınırda çıkınca 24 saatlik gözlem istedi. duruma göre kan veya demir vercek susuz kalmışım bol sıvı taktılar. sürekli nst yapılıyor. 34 haftadayız 3 kilo olmuş bebiş kilosu iyi ama yine de 36-37 yi görebilmek istiyoruz dedi doktor da.
preeklemsiden mi şüpheleniyor acaba 24 saatlik idrar istedi
İyi çıkar inş sonuçların. 37 yi görse çok iyi tabi. İnşallah bekler bebiş. Geçmiş olsun cnm.

yok süt korumuyor mental olarak tükendim yani
Seni burdan tanıdığım kadarıyla çok güçlü bir hatunsun. Hayat bazen insanı güçlü olmak zorunda bırakıyor tabi yapacak bişey yok. Maşallah sana 🧿
Erken doğum yaşayınca aklıma çok geldin. 😢 sana da çok dua ettim bu gebeliğinde sağlıkla kavuşman için. 🙏

Hasta olan arkadaşlarım hepinize Rabbim şifa versin inşallah. Ben aslında o kadar güzel hamilelik geçirdim ki belirtim yok denecek kadar azdı ama nasıl bil illet bu senenin hastalıkları anlamıyorum. İnsan boğaz kulak ağrısı yüzünden yataktan çıkamıyor. Ben malesef iki kere antibiyotik kullanmak zorunda kaldım kullanmıycam dedim doktorum kızdı bebeğe o zaman zararı dokunur diye. Ve işin ilginç yanı antibiyotik bitiyor ven 1-2 hafta sonra tekrar aynı şikayetle hastalanıyorum şimdi yine boğaz ve kulağım başladı. Hamile olmasam ilaç bile kullanmazdım geçerdi napcağımı şaşırdım

Hepinizden rabbim razı olsun. Çok güzel geçti doğumum. Sümmes sebile yessarahu ayeti hürmetine kolay sayılabilecek bir doğum oldu. Bebeğimin kilosu biraz az. 2650. Ama cok şükür her şey yolunda. Hepinize çok dua ettim. Rabbim kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
Maşallah Allahım sağlıklı huzurlu uzun ömür versin, ayagına taş gözüne yaş değmesin inşallah bebeklerimizin. Gözünüz aydın çok sevindim iyi olmanıza 🧿🙂🥰

Seni burdan tanıdığım kadarıyla çok güçlü bir hatunsun. Hayat bazen insanı güçlü olmak zorunda bırakıyor tabi yapacak bişey yok. Maşallah sana 🧿
Erken doğum yaşayınca aklıma çok geldin. 😢 sana da çok dua ettim bu gebeliğinde sağlıkla kavuşman için. 🙏
🥰🥰🥰😇😇sağol canim benim kabul olmuştur o dualar. bugün temas ettin ki beyefendiyle 🫠🫠

Şükür canım haklısın benim de kimyasal gebelik hamilelik 19 ay emzirme arada 5 ay bi toparlanma hemen ardına tekrar hamilelik bunaldım. Emzircem Allah’ın izniyle yine ki eğer bi sorun olmazsa yine en az 18 ay emziririm ben inşallah 🙏 ne zaman kendime gelirim bilmiyorum. Allah’a şükür ama bunaldım yani. Zaten psikolojim yeterince bozulmamış gibi sil baştan aynı topa girdim. Öf yani.
offf neyse ki zaman hızlı geçiyor yaşarken öyle olmasa da onlar da düzelir zamanla olsun dogurganiz demek ki 🤣🤣🤣 korunma yöntemi bakıyorum ben galiba bana uygun tek yöntem bekarlık 🤣🤣🤣

Deneyimli anneler emzirme konusunda altin bilgiler varsa bizimle paylaşın. Bazi bebeler memeyi almakta zorlanıyormus sanırım. Bende korkuyorum ya hemen aldiramazsam diye. Bir de uçluk aldiniz mi gerekirse mi alayim

Back