Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kız günde 3 yapıyor ishal mi acaba ya kilo alımı da az doktor normal diyor da bence azSadece anne sütü ile devam eden arkadaşlar bu kaka sizde de mi üç günde bir ya bizim üç gündeydi oğlum dörte çıkarttı ama aşırı huysuz bugün çok ağladı gözünden yaş geldi bende onunla ağladım
Bende de bahsettiğin her şey var ve bir süre epidural iğneden dolayı böyle ağrı oluyormuş herkes böyle söyledi bana da çekicez valla. Bir deee kızım hep kucakta kopuyor belim iyice biraz zaman geçsin pilates falan düşünüyorum belki iyi gelir ağrılarasezeryan olup da bel ağrısı gecmeyen var mı? hayatım mahvoldu resmen o derece diyebilirim ne oturup ne kalkabiliyorum. bebeğimi
beşikten zor alıyorum. bebeğime egilirken bile boynumdan omurgama kadar bir ağrı yasıyorum. kuluncumda cok fazla agrı var ve kollarıma vuruyor. benim gibi olan var mı
Dr da teşekkür etti çok şaşırdım kg iyi ama boya çekiyor benimki de evde en kısa benlm 170 boyum ama senin kız da normal canım bende genelde ebeye göre gidiyorum çünkü doktor kg iyi 4 saatte bir emzir diyor ben dört saatte bir emzşrxem desem benim oğlan kalkar ana kafayı mı yedin getir şu memeyi der o derede bağlı memeyeMaşallah size emeğinize de sağlık. Erkek bebekle kız bebek arasında fark oluyor bide erkekler daha hızlı kilo alıyor. Bizimki de boy 58 kilo 4700 olmuş 3600 dogdu. Ebe iyi diyor Dr az ebeye inanmayı seçtim
Benlm de öyleydi haa günde üç kere yapıyordu ama şimdi üç günde bir yapıyor günde üç kere yapması nimetmiş canım normal bu aradaBenim kız günde 3 yapıyor ishal mi acaba ya kilo alımı da az doktor normal diyor da bence az
Maşallah güzel almış canım normal bence yaaCanım 3450 doğdu şuan 7100. Bizim hastaneden sonra kilo kaybı olmadı hep artıda devam etti. Yarın doktora gideceğiz ben de soracağım bakalım. Yani Osman gönülal 2 kg bile alsa anne sütüyse müdahale etmiyoruz dediği için biraz rahatım ama şeker falan varsa diye de korktum hemşire öyle söyleyince
Bu sağlık konusunda eğitim görenlerde herkesin ders kitabı konusu farklıydı heralde, ben birbirini destekleyen aynı şeyi söyleyen doktor ebe hemşireye denk gelmedim daha kimisi asla emzik verme diyor kimi ver diyor, asla mama verme diyen doktorda gördüm, mama ver zehir vermiyorsun çocuğuna diyeni de. Aşı ateş yapmaz diyen de var, ateş yapar diyip ilaç verende… tamamen iç güdülerim de büyütüyorum çocuğumu içim kalbim doğrusu bu diyorsa öyle yapıyorum açıkçası artık. Bu bebeler de robot değil ki gelişim süreci vücut yapısı her şeyleri bambaşka. Aynı anne bile hep farklı çeşit çıkarıyor kendindenMaşallah size emeğinize de sağlık. Erkek bebekle kız bebek arasında fark oluyor bide erkekler daha hızlı kilo alıyor. Bizimki de boy 58 kilo 4700 olmuş 3600 dogdu. Ebe iyi diyor Dr az ebeye inanmayı seçtim
Ya işte ilk çocuk olunca insan her şeyde telaş yapıyor bir de sürekli bir şeyi yanlış ya da eksik mi yapıyorum hissi var ki geçmiyorBence normal hepimizde var baksana. Bizimde önce kaşla başladı sonra alma geçti
Hayır kilonuz gayet iyi bence maşallah. Valla sadece emzirdim. Bebeğim çok çok iştahlı devamlı emmek istiyor 1 saatten önce memeyi bırakmıyor. Yüzü gözü birebir babası ve iştahı da fiziği de sanırım onun gibi. Emzik niyetine de beni emdiği için devamlı besleniyor. İşin tuhaf yanı ben 50 kiloyum haftada 1 kilo veriyorum bu adamı emzirmek içinAy çok şaşırdım erkek bebeklerde öyle oluyor sanırım ama nasıl aldırdın bu kadar anne sütü harici mama da mı verdin canım nasıl yaptın söyle biz de yapalım biz de 2 ayda 2 kg aldık 3500 doğdu 5500 oldu dr az diyor ebe çok diyor insan neye inanacağını şaşırıyor
Yok yavrum bunlar anlamıyorlar şirazeden çıkıcam az kaldı
Ay inşallah normaldir aşıdan bile etkilenince yüreği yanıyor insanın hastalık bişey olmasın inşallah. Allah bebişlerimizi korusunMaşallah güzel almış canım normal bence yaa
Kesinlikle ya o his beni fena ele geçirdi ne kadar doğruymuş eşim rahat mesela cocuğu hoplayıp zıplatıyo asla ben gibi evhamı değil. Bi gözün hep üstümde diyor bana hep.Ya işte ilk çocuk olunca insan her şeyde telaş yapıyor bir de sürekli bir şeyi yanlış ya da eksik mi yapıyorum hissi var ki geçmiyor
Kesinlikle katılıyorum ya bizi bu kadar karıştıran şey de bence bu öznel bilgi karışıklığı zaten. Her yiğit farklı yogurt yiyor olan bize oluyor. Geçen bir dr en iyi anne bilir demişti sanırım öyle ilerlicezBu sağlık konusunda eğitim görenlerde herkesin ders kitabı konusu farklıydı heralde, ben birbirini destekleyen aynı şeyi söyleyen doktor ebe hemşireye denk gelmedim daha kimisi asla emzik verme diyor kimi ver diyor, asla mama verme diyen doktorda gördüm, mama ver zehir vermiyorsun çocuğuna diyeni de. Aşı ateş yapmaz diyen de var, ateş yapar diyip ilaç verende… tamamen iç güdülerim de büyütüyorum çocuğumu içim kalbim doğrusu bu diyorsa öyle yapıyorum açıkçası artık. Bu bebeler de robot değil ki gelişim süreci vücut yapısı her şeyleri bambaşka. Aynı anne bile hep farklı çeşit çıkarıyor kendinden
Ben de slinge bağlıyorum gündüz orda uyuyor kalıyor ben biraz iş yapıyorum o halde az da olsa etraf toplanıyor sonra oturup dinleniyorum o yine uyuyor o şekil. Pek seviyorkizlad gunduz uykusu hic uyumuyordu bizimki uc gündür nerdeyse bir saate yakin kucagimda uyutuyorum sonra dogru duzgun uyanamiyor ccouk uyaniyor emiyor azicik durup geri uyuyor ve kolay daliyor yataginda denemek isterseniz
Aman doğru söylüyorsun ben düşüneceğime onlar düşünsünYa bizim de bugün bebiş huzursuz ağlarken eşime işlerini iptal edip gelmesin söyledim. Babam gelsin de sizi doktora falan götürsün dedi. Dedim aman aman kimseyi yollama istemem. İyi niyetle söylenen şeyler bile o kadar rahatsız ediyor ki insanı. Seni çok iyi anlıyorum ama kendini bunaltma çocuk senin çocuğun kuralları sen koy
Geçenlerde bebiş uyumuyor diye kayınvalidem calpol versen uyutur demişti. Ben de ilaç o ağrısı yokken neden vereyim ki dedim. Bugün de aradı calpol veriliyor muymuş diye çekinerek soruyor nasıl korktuysaaaAman doğru söylüyorsun ben düşüneceğime onlar düşünsün