• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Kızlar daha doğum yapmadım. 39+4 ama emzirme videoları izlerken bir tane videoyu deneyeyim dedim ve sütüm geldi. Belki doğum yapmış annelere yardımcı olur. 🙏 Belki haftam ilerde olduğu için geldi ama bence çok işe yarar bir video size de atmak istedim😍

Kızlar lahvaltıdan sonra uyku çöktü koltuğa uzandım uyumuşum bi uyandım kalbim sıkışıyor nefes alıp vermekte zorlanıyorum derken gözüm karardı sonrasını hatırlamıyorum. Tekrar uyandım koltukta uzanıyordum terlemişim. Wc gittim ishal olmuşum belim ağrıyo şimdide hafiften
tansiyon yapıyor son haftalarda evde varsa baksaydınız

Kızlar biz de 9 ocakta 37 haftalık doğum yaptık. 50 cm 2790 Gr doğdu. Adı Alperen Utku. 🩵
Vay maşallah, grubun en mucize bebeği belki de. Tebrik ederim sizi. Bebişe de sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler dilerim. Bunca su sızıntısı riskine rağmen mücadeleci çıktı kerata. Hayırlı olsun iyi ki de zamanında doktorları dinlememişsiniz.

Merhaba kızlar normalde aslında mart annesiyim ama tüp bebekle ikiz kızlarıma hamileyim
27.haftadan beri erken doğum tehdidim var
8 gün hastanede yattım. Şimdi de 12 gün oldu hastaneye yatmaya devam ediyorum
Yarın 32.haftamıza gireceğiz.Benim gibi olan var mı
Korkularım endişelerim çok sürekli ağlama isteği karamsarım

Rabbim hepimize sağlıklı kolay güzel doğumlar nasip etsin evlatlarımızı sağ salim kucaklarımıza alalım🤲🏻🌺💕

Yaaa benimde doğumum erkene alinabir bugün belli olacak uyandım uyanali ağlamam geliyor içimden korkuyorum diye ama şimdi yazdıklarını okuyunca oğlum da yaşadıklarım aklıma geldi ve gerçekten çok güzel anlardı insan bazen unutuyor doğumdan sonra kucağına bir bebek verileceğini acılara ağrılara ya da kötü şeylere odaklanıp onlar geliyor aklımıza hepimizin bu süreci güzel geçer umarım sağlıkla da büyütürüz bebeklerimizi ve bu süreçte birbirimize destek olduk elimizden geldiğince kadın dayanışması annelik çok güzel bir şey 🥰🫶🏻♥️
Canım benim ilk doğumumdu normal doğuma çok odaklamıştım birden sezaryene dönünce de çok korktum.Ameliyathaneye girerken öyle bir gerildim ki içeri gidince bebeği yatıracakları yeri gördüm derin nefes alıp sakinleşmeye çalıştım.Uyuşturucu iğnenin girdiğini anlamadım bile.Nefes alıp karnımda pıt pıt oynayan o ayakları düşündüm.Ten tene temas sırasında gerçekten benim bebeğim olduğunu idrak edemedim yani hayal gibiydi. kat kat fazlasını çekerim diyorsunuz o minik gözler için

Merhaba kızlar normalde aslında mart annesiyim ama tüp bebekle ikiz kızlarıma hamileyim
27.haftadan beri erken doğum tehdidim var
8 gün hastanede yattım. Şimdi de 12 gün oldu hastaneye yatmaya devam ediyorum
Yarın 32.haftamıza gireceğiz.Benim gibi olan var mı
Korkularım endişelerim çok sürekli ağlama isteği karamsarım

Rabbim hepimize sağlıklı kolay güzel doğumlar nasip etsin evlatlarımızı sağ salim kucaklarımıza alalım🤲🏻🌺💕
Benimde ikiz tüp bebek değil canım 30 haftanın içindeyim ne sebeple hastahanede yatıyorsunuz.guzel haftalardasin inşallah sağlıkla gelir güzel kızların korkma bayağı ilerlemissin.erken dogum tehlikesi ikizlerde hep var anladığım kadarıyla hastahanede yatmadım ama kasılmalar vs oluyor şimdilik evde devam ediyoruz

Kızlar sabah sancım yine vardı, 70dk 50dk da bir falan. Öğleden sonra normal kontrole gittim. Nstde bir tane 100 üstü uzun süren sancım çıktı nstyi bu sefer yarım saatten uzun çektiler. Doktor sancımın sıklığını beğenmedi 😂 hastaneden çıkarken lavaboya gittim nişan geldi. Geri dönmedim eve geldim. Eşyalarım da hazırdı arabada ama sancıyı biraz evde bekleyeyim dedim. İnşallah bu gece ya da yarın sabaha gelir oğlum 🤗 heyecan bastı biraz. Nstden sonra 2 büyük sancı daha geldi 45 dkda bir falan. 15dkya düşünce gideceğim hastaneye tekrar.

Kızlar yılbaşı bebeği oldu benim kızım saat 00:45 de sezeryanla doğdu 3.dogumum ve 3.sezeryanım olmasına rağmen çok rahat geçirdim ameliyatımı bebeğim de bende çok iyiyiz kızım tam hayallerimdeki gibi hanım hanımcık bi kızçe 😍38+5 de doğdu dogumyapacaklar çokça dua edin korkmayın ne kadar pozitif olursanız doğumunuz o kadar rahat geçiyo merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz her konuda
benim de 3. sezaryen olacak inşALLAH .yazdıklarınız rahatlattı teşekkür ederim :KK200:

Vay maşallah, grubun en mucize bebeği belki de. Tebrik ederim sizi. Bebişe de sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler dilerim. Bunca su sızıntısı riskine rağmen mücadeleci çıktı kerata. Hayırlı olsun iyi ki de zamanında doktorları dinlememişsiniz.
Çok çok teşekkür ederiz teyzesi. Gerçekten bir mucizeye tanık olduk. Her an yüzüne bakıp bakıp doktorları dinleseydim şu an burada olmayacaktın diyorum.

Slm kizlar maalesef cumhurbaşkanı dogum izinlerini uzatmadi. Cok büyük marifetmiş gibi ilk cocuga tek seferlik 5000 tl yardim yapio. 2.cocuk her ay 1500, 3.cocuk ise her ay 5000 tl yardim. Esnek ve uzaktan calisma ile ilgili de bir adim atmamislar.

Slm kizlar maalesef cumhurbaşkanı dogum izinlerini uzatmadi. Cok büyük marifetmiş gibi ilk cocuga tek seferlik 5000 tl yardim yapio. 2.cocuk her ay 1500, 3.cocuk ise her ay 5000 tl yardim. Esnek ve uzaktan calisma ile ilgili de bir adim atmamislar.
çok umutla beklemiştim ya. o 5000 in şartları da bize uymaz kesin haberleri izleyemedim de . yıkıldım şuan.

Ben de sancılarımın arasında dinledim bizim işimize yarayacak bir şey yok. Benim uzaktan çalışma gibi bir şansım yok işimize uygun değil belki esnek çalışma ile ilgili bir şey olursa

Back