- 26 Haziran 2012
- 1.840
- 2.093
- 333
Pekmezden olabilir ishal de doğum yaklaşınca olur derlerPekmez yedim çok iştahım yltku çokta bişe yiyemedim zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pekmezden olabilir ishal de doğum yaklaşınca olur derlerPekmez yedim çok iştahım yltku çokta bişe yiyemedim zaten
Dün cam sildim balkon yıkadım çok yordum galiba kendimi eşimi çağırdım şimdi çok şükür bebeğim hareketleri iyi ama korktum yaPekmezden olabilir ishal de doğum yaklaşınca olur derler
tansiyon yapıyor son haftalarda evde varsa baksaydınızKızlar lahvaltıdan sonra uyku çöktü koltuğa uzandım uyumuşum bi uyandım kalbim sıkışıyor nefes alıp vermekte zorlanıyorum derken gözüm karardı sonrasını hatırlamıyorum. Tekrar uyandım koltukta uzanıyordum terlemişim. Wc gittim ishal olmuşum belim ağrıyo şimdide hafiften
Vay maşallah, grubun en mucize bebeği belki de. Tebrik ederim sizi. Bebişe de sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler dilerim. Bunca su sızıntısı riskine rağmen mücadeleci çıktı kerata. Hayırlı olsun iyi ki de zamanında doktorları dinlememişsiniz.Kızlar biz de 9 ocakta 37 haftalık doğum yaptık. 50 cm 2790 Gr doğdu. Adı Alperen Utku.
Evde tansiyon aleti yok çıkınca mı öyle olur düşünce mitansiyon yapıyor son haftalarda evde varsa baksaydınız
Canım benim ilk doğumumdu normal doğuma çok odaklamıştım birden sezaryene dönünce de çok korktum.Ameliyathaneye girerken öyle bir gerildim ki içeri gidince bebeği yatıracakları yeri gördüm derin nefes alıp sakinleşmeye çalıştım.Uyuşturucu iğnenin girdiğini anlamadım bile.Nefes alıp karnımda pıt pıt oynayan o ayakları düşündüm.Ten tene temas sırasında gerçekten benim bebeğim olduğunu idrak edemedim yani hayal gibiydi. kat kat fazlasını çekerim diyorsunuz o minik gözler içinYaaa benimde doğumum erkene alinabir bugün belli olacak uyandım uyanali ağlamam geliyor içimden korkuyorum diye ama şimdi yazdıklarını okuyunca oğlum da yaşadıklarım aklıma geldi ve gerçekten çok güzel anlardı insan bazen unutuyor doğumdan sonra kucağına bir bebek verileceğini acılara ağrılara ya da kötü şeylere odaklanıp onlar geliyor aklımıza hepimizin bu süreci güzel geçer umarım sağlıkla da büyütürüz bebeklerimizi ve bu süreçte birbirimize destek olduk elimizden geldiğince kadın dayanışması annelik çok güzel bir şey
Benimde ikiz tüp bebek değil canım 30 haftanın içindeyim ne sebeple hastahanede yatıyorsunuz.guzel haftalardasin inşallah sağlıkla gelir güzel kızların korkma bayağı ilerlemissin.erken dogum tehlikesi ikizlerde hep var anladığım kadarıyla hastahanede yatmadım ama kasılmalar vs oluyor şimdilik evde devam ediyoruzMerhaba kızlar normalde aslında mart annesiyim ama tüp bebekle ikiz kızlarıma hamileyim
27.haftadan beri erken doğum tehdidim var
8 gün hastanede yattım. Şimdi de 12 gün oldu hastaneye yatmaya devam ediyorum
Yarın 32.haftamıza gireceğiz.Benim gibi olan var mı
Korkularım endişelerim çok sürekli ağlama isteği karamsarım
Rabbim hepimize sağlıklı kolay güzel doğumlar nasip etsin evlatlarımızı sağ salim kucaklarımıza alalım
Merhabalar doktor dan çıktım şimdi benim kız iyice inmiş aşağıya yarın sabaha alacaklar inşallahDoktor ne dicek bakalım bana da haber eder misin benim taa perşembe günü kontrolüm çok var
benim de 3. sezaryen olacak inşALLAH .yazdıklarınız rahatlattı teşekkür ederimKızlar yılbaşı bebeği oldu benim kızım saat 00:45 de sezeryanla doğdu 3.dogumum ve 3.sezeryanım olmasına rağmen çok rahat geçirdim ameliyatımı bebeğim de bende çok iyiyiz kızım tam hayallerimdeki gibi hanım hanımcık bi kızçe 38+5 de doğdu dogumyapacaklar çokça dua edin korkmayın ne kadar pozitif olursanız doğumunuz o kadar rahat geçiyo merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz her konuda
Çok çok teşekkür ederiz teyzesi. Gerçekten bir mucizeye tanık olduk. Her an yüzüne bakıp bakıp doktorları dinleseydim şu an burada olmayacaktın diyorum.Vay maşallah, grubun en mucize bebeği belki de. Tebrik ederim sizi. Bebişe de sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler dilerim. Bunca su sızıntısı riskine rağmen mücadeleci çıktı kerata. Hayırlı olsun iyi ki de zamanında doktorları dinlememişsiniz.
çok umutla beklemiştim ya. o 5000 in şartları da bize uymaz kesin haberleri izleyemedim de . yıkıldım şuan.Slm kizlar maalesef cumhurbaşkanı dogum izinlerini uzatmadi. Cok büyük marifetmiş gibi ilk cocuga tek seferlik 5000 tl yardim yapio. 2.cocuk her ay 1500, 3.cocuk ise her ay 5000 tl yardim. Esnek ve uzaktan calisma ile ilgili de bir adim atmamislar.
Yok bi şart aciklanmadi. Yenidogacak ilk cocuk icin tek seferlik 5bin veriyo iste.çok umutla beklemiştim ya. o 5000 in şartları da bize uymaz kesin haberleri izleyemedim de . yıkıldım şuan.
Ben de sancılarımın arasında dinledim bizim işimize yarayacak bir şey yok. Benim uzaktan çalışma gibi bir şansım yok işimize uygun değil belki esnek çalışma ile ilgili bir şey olursaSlm kizlar maalesef cumhurbaşkanı dogum izinlerini uzatmadi. Cok büyük marifetmiş gibi ilk cocuga tek seferlik 5000 tl yardim yapio. 2.cocuk her ay 1500, 3.cocuk ise her ay 5000 tl yardim. Esnek ve uzaktan calisma ile ilgili de bir adim atmamislar.