Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
+1 canım 38+4Doğum yapmayan kimler kaldı ya +1
Çok doğal bir süreç canım günden güne elin alıştıkça akışında ilerleyecek herşey. Lohusalık denilen şey bu işte aslında, sen de bebek de alışacaksınız. Mesela 1 ay - 40 gün nasıl ve ne kadar ayarlayabilirsen süre ver kendine sonrasında kontrolü kendin ele alırsın yineKızlar bayadır okuyamadım arafaki sayfaları da atladım hep bebişimolamları tebrik ederim, bekleyenleri de bir an evvel kavustursun Allah. Kızım bugün 12 günlük oldu annem yanımda o olmasa nasıl yapardım bilmiyorum sağolsun ev işleri onda bebiş bende eşim çok yoğun o çok ilgilenemiyor bir de korkuyor tutmaya bile… biraz içimi dökmek için geldim lohusa hüznü dedikleri şey oldu bende olur olmadık ağlıyorum yetersizlik hissi çok değişik şeyşer yaşoyprum daha önce deneyimlemediğim. Sanki annem gidince yapamayacakmışım gibi korku endişe yalnızlık hissi nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum iki haftadan uzun sürerse bu durum destek almaya başlıcam
Yok kabız değilim ama kasılmalardan dolayı karnım çatlayacak gibiKabızlık filanda varmı canim ben gebelik boyunca kabız olmamıştım bu ara kabizim oda beni mahvetti karnım çatlayacak sankii
Bende sanki tuvalet e çıksam geçecek gibiydi ayıptır söylemesi ama yok hala devam senin kaçinci haftaydiiYok kabız değilim ama kasılmalardan dolayı karnım çatlayacak gibi
Bence bilerek yaptı ahh bu erkekler anla işte hastane ortamı tamam bende sevmiyorum da beni bide o gerdi artık gününü bekliyorum bakalım kilosuda nasip rabbim bu yolda kimseyi koymasın bi avazda kurtarsınCanım her şey yolunda demiş işte Dr ne güzel, olumlu düşün, demek hiç bı problem yok her şey olağan akışında ve endiselenecegin hiç bişey yok, eşin o sırada tuvalete gitmese iyiymiş aslında, o yetişemedi mi Dr la gorusmene?
Canm daha önce normal yapmışsan neden çatına baksın ki ben araştırdığımda bazı doktorlar çatı muayenesini 5 cm açıklıktan sonra en doğru ölçüm olduğunu okumuştum benim de ilk normal doğumdu o yüzden bu sefer doktor çatıniçin değil işte açılma vs var mı diye baktı hep ama benim mukuslu nişana benzer akıntılarım oluyordu öyle bakmıştı birde ben doğum izni vs 40 a kalmak istemediğim için bakıp tetikliyordu bence hiç stres yapma o yüzden ekstra akıntın vs yoksa normal bence süreç zaten az kalmış yakında bebiş sana sinyal verir dr bakar zaten daha önce yaşadığın şeyler kendini rahatlatmaya çalış kuzu bebişin kaç kilo birdeBnde bugün gittim doktora 38+5 im alttan bakmadı alel acele nst istedi hersey yolunda normal zaten iki normal yapmışsın dedi ve yolladı beni daha strese soktu bn eşim yanımda bide o stres yapıyor tam sıram geliyor girmemek için tuvalete falan gtti sadece kadınlar çekiyor ne çekiyorsa duyguları yüklendi bana doktor tatmin etmedi mi bn haftalardır çocuk kilosundan sezeryan olucam nasıl olacak diyerek yaşadım yapmadığım temizlik iş kalmadı ne yani bi doktor şimdi hiçbirsey olmamış gibi hersey yolunda dedi bide aceleyle çatıya bile hiç bakılmadı 3.nst ye girdim ben anlamadım Gtti
Kızlar tek tek yazamadım biz oğlumla kavuştuk elhamdülillah kokusunu içime çektim dünyanın en güzel kokusu evlat kokusu imiş meğer daha yeni yeni kendime geliyorum yazayım gruba dedim doğalından bu tarafa üç kere eözirdim sütüm geldi hemen spinal yda genel mi istersiniz dedi genel istedim ben biraz ağrılar var daha yürümedim hiç birazdan kalkacağım
Allah isteyen herkese nasip etsin
Allah tez zamanda hepiniz sağlıkla kavuşun
canım geçmiş olsun daha dur evinde yumos gibi kokacak rabbim şifanı versin bizde bi oh diyelim inşallah
Yaa çok sevindim canm sağlıkla büyüsün tüm bebişler zor olan stresli olan kısım gerisini daha rahat atlatırsın inş süt zamanla artıyor benim 3. Gün tam anlamıyla gelmeye başladı duş aldığında artıyor zaten çok geçmiş olsunKızlar tek tek yazamadım biz oğlumla kavuştuk elhamdülillah kokusunu içime çektim dünyanın en güzel kokusu evlat kokusu imiş meğer daha yeni yeni kendime geliyorum yazayım gruba dedim doğalından bu tarafa üç kere eözirdim sütüm geldi hemen spinal yda genel mi istersiniz dedi genel istedim ben biraz ağrılar var daha yürümedim hiç birazdan kalkacağım
36. Hafta 3368 di bu sefer kiloyu falan da demedi ya ama bu benim takipli doktorum değildi mecbur kaldım o yoktu milletin durumu okuyunca ne olur olmaz gitmek istedim ben geren kg 4ü geçerse 40.haftayı bulursa sezeryan demeleriydi 36.haftadan beri yer sildim yeminle bugünde hiçbirsey yok gibi davranmaları tuhaf geldiCanm daha önce normal yapmışsan neden çatına baksın ki ben araştırdığımda bazı doktorlar çatı muayenesini 5 cm açıklıktan sonra en doğru ölçüm olduğunu okumuştum benim de ilk normal doğumdu o yüzden bu sefer doktor çatıniçin değil işte açılma vs var mı diye baktı hep ama benim mukuslu nişana benzer akıntılarım oluyordu öyle bakmıştı birde ben doğum izni vs 40 a kalmak istemediğim için bakıp tetikliyordu bence hiç stres yapma o yüzden ekstra akıntın vs yoksa normal bence süreç zaten az kalmış yakında bebiş sana sinyal verir dr bakar zaten daha önce yaşadığın şeyler kendini rahatlatmaya çalış kuzu bebişin kaç kilo birde
Canm zaten normali bekleyeceksen 40a kadar bir şey yapmaz muhtemelen takipli hastası olmadığın için aceleci davranmış ama dr bu sonuçta ultrason ve nts de bakmış her şey yolundadır dert etme36. Hafta 3368 di bu sefer kiloyu falan da demedi ya ama bu benim takipli doktorum değildi mecbur kaldım o yoktu milletin durumu okuyunca ne olur olmaz gitmek istedim ben geren kg 4ü geçerse 40.haftayı bulursa sezeryan demeleriydi 36.haftadan beri yer sildim yeminle bugünde hiçbirsey yok gibi davranmaları tuhaf geldi
Allah razı olsun canım çok sağolYaa çok sevindim canm sağlıkla büyüsün tüm bebişler zor olan stresli olan kısım gerisini daha rahat atlatırsın inş süt zamanla artıyor benim 3. Gün tam anlamıyla gelmeye başladı duş aldığında artıyor zaten çok geçmiş olsun
Daha evine yumos gibi kokusunu yayacak Geçmiş olsun canım rabbim bizleri de bi avazda kavuştursun bi oh diyelimKızlar tek tek yazamadım biz oğlumla kavuştuk elhamdülillah kokusunu içime çektim dünyanın en güzel kokusu evlat kokusu imiş meğer daha yeni yeni kendime geliyorum yazayım gruba dedim doğalından bu tarafa üç kere eözirdim sütüm geldi hemen spinal yda genel mi istersiniz dedi genel istedim ben biraz ağrılar var daha yürümedim hiç birazdan kalkacağım
Gerçekten rabbim zamanını biliyor ya bekliyoruz bakalım.Bu kadar sabrettik sabrederiz 8gün dahaCanm zaten normali bekleyeceksen 40a kadar bir şey yapmaz muhtemelen takipli hastası olmadığın için aceleci davranmış ama dr bu sonuçta ultrason ve nts de bakmış her şey yolundadır dert etme
Benim dr ısrarla ilişki öneriyordu doğumu kolaylaştırıcı diyordu yer silme merdiven suquat ile birlikte bana kalırsa da yorulmak ben çok ayakta kalıyordum yürüyüş falan benim süreci hızlandırdı ve ütü