2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ya kızlar bu pilates topunun üstünde zıplamak iyi geliyor mu açılmaya falan doktor kanala girer bebek dedi ama ne kadar yapacam

Canım benim zaten sezaryen sonrası vajinal doğum kolay bir şey değil ki. Bir sürü insan sezaryen sonrası vajinal doğumu destekleyecek doktor arıyor. Sıkma canını hiç de kendini zorlama.
Bebeğime zor oldu diye de düşünme. Her şeyde bir hayır vardır. Onu geçtim her bebek kendi seçiyor doğum şeklini bilmiyoruz ki belki normal denesen de ilerlemeyecekti doğum yine sezaryenle bitecekti.
Ben aylardır normal doğum diye kendimi hazırlıyorum mesela ama bebeğim çok iri belki sezaryen gerekecek. Bir yandan senin gibi üzülüyorum ama öteki taraftan hiçbir şey bebeğimizi sağ salim kucağımıza almamızdan daha kıymetli değil ki🥹
Sen çok iyi bir annesin her iki çocuğun için de elinden gelenin en iyisini yapıyorsun hiç üzülme
Çok çok teşekkür ederim cnm desteğin için o kadar iyi geliyor ki böyle anlaşılmak bazen motive edilmek bu süreçte.🌺sen de gönlünce bebeğine sağsalim güzelliklerle kavuşursun inşallah.Rabbim tüm annelerin evlatlarını hayırla kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah🤲🙏

Canım benim zaten sezaryen sonrası vajinal doğum kolay bir şey değil ki. Bir sürü insan sezaryen sonrası vajinal doğumu destekleyecek doktor arıyor. Sıkma canını hiç de kendini zorlama.
Bebeğime zor oldu diye de düşünme. Her şeyde bir hayır vardır. Onu geçtim her bebek kendi seçiyor doğum şeklini bilmiyoruz ki belki normal denesen de ilerlemeyecekti doğum yine sezaryenle bitecekti.
Ben aylardır normal doğum diye kendimi hazırlıyorum mesela ama bebeğim çok iri belki sezaryen gerekecek. Bir yandan senin gibi üzülüyorum ama öteki taraftan hiçbir şey bebeğimizi sağ salim kucağımıza almamızdan daha kıymetli değil ki🥹
Sen çok iyi bir annesin her iki çocuğun için de elinden gelenin en iyisini yapıyorsun hiç üzülme
Hem haklısın her doğumun bir saati vakti var ne kadar planlı olsun istesen de olacağı şekilde ilerliyor herbir doğum öyküsü.kimisi zor oluyor kimisi kolay.önemli olan bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alabilmek. inşallah herkes sağlıkla kavuşsun Allahım🤲🤲

Selam kızlar
Doğum yapanlar çoğunlukta maşallah 🧿 Kucağına alanları Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlere.

Benimde Bebek hep önden gittiği için kasım ayını görmem diyordum ama şu günleri gördük şükür 🙏 doktora göre 37+6 ama son adete göre 38+ 5’im🫣
Pazartesi nasipse sezaryen olacağım. Bugün son kontrol vardı sancı çıktı biraz,hafta sonu gelebilir yat dinlen dedi dr. Rahat değilim artık her an gelecek gibi 😊

Kızlar karnım sürekli taş gibi bugün ara ara bel ve kasigima da ağrı giriyor kasılmayi ayirt edemiyorum ama çünkü sürekli sert karnimm

X