- 24 Şubat 2023
- 2.159
- 2.050
- 30
Hurmayı bimden aldim aktarclarda çok kuru kötü geldi bimden aldim cok güzel yumuşacık ama kpcaman nasıl 6-7 tane yemeliyiz anlayamadim ebati büyük. Anaanas suyu iyimiş erkekler böyle hemen kolaya kaçiyolar ara biraz demi bnmde mide yanmasi çok çektriiyo rennie içtim gece 2 falandi uyuyamadim balli süt içmiştim boğazlarim ağriyo diye tetikledi uykudan uyandirdi yanma. Bnde dün içmedim adaçayi bugün içerim amaÇok hareketli hala 2 günde bir pozisyon değiştiriyo 36+6 yım bende eşim ananasta bulamamış beni arıyo ananas suyu mu olur mu diyo olur heralde dedim hurmada bulamamış anlaşılan çıkıp kendim alcam her şeyi çayı dün gece yatmadan önce içtim ama mide yanmam vardı dahada tetikledi bugün öğleden sonra ikindi gibi içicem günde bi kupa içmeyi düşünüyorum bide sallama çay şeklinde var bende suyun içine bir iki defa aromalandırcak şekilde bandırıp çıkarıyorum o zaman tadı çok acı olmuyo. Acı gelirse bi tatlı kaşığı bal atarım içine
Şimdi bi yürüyüşe çikiyim dedim 4000 adim atmişim 40 dkda fena değil her gün yürüsem bu kdr iyi aslında