2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Aldım kuzum aldım 4 te doğdu çok şükür 🙏🏻😍 37+1
Maşallah sağlıkla büyütün inşallah nişan su gelmedi demiştin dimi sancıyla mı oldu açılma 39+5 hala beklemedeyim inşallah bizlerde bi anda açılmayla doğururuz mübarek cuma günü sen hayırlısını ver Allahım bekleyen tüm arkadaşlarıma 🙏🧿🫶

Aldım kuzum aldım 4 te doğdu çok şükür 🙏🏻😍 37+1
Gözünüz aydın cnm maşallah sağlıkla büyüsün.🤲🙏ben de 6 cm ile ilki sezeryan olduğu için sezeryana alındım çok sancı çektim oysa:KK43: bebeğime sağlıkla kavuştum şükür ama zor bir ameliyat oldu ta kanaldan sezeryanla çekip almaları.içim de kaldı normali keşke deneseydim die:KK43: 7 cm açılmadan sonrası nasıl kolay mı ilerliyor deneyebilir miydim.ilki sezeryanımdan arada 8 yıl geçmişti🤷‍♀️

Gözünüz aydın cnm maşallah sağlıkla büyüsün.🤲🙏ben de 6 cm ile ilki sezeryan olduğu için sezeryana alındım çok sancı çektim oysa:KK43: bebeğime sağlıkla kavuştum şükür ama zor bir ameliyat oldu ta kanaldan sezeryanla çekip almaları.içim de kaldı normali keşke deneseydim die:KK43: 7 cm açılmadan sonrası nasıl kolay mı ilerliyor deneyebilir miydim.ilki sezeryanımdan arada 8 yıl geçmişti🤷‍♀️
Geçti artık herşey şükür bebeğim iyi ama yine de merak ediyorum

X