2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Aldım kuzum aldım 4 te doğdu çok şükür 37+1
Maşallah sağlıkla büyütün inşallah nişan su gelmedi demiştin dimi sancıyla mı oldu açılma 39+5 hala beklemedeyim inşallah bizlerde bi anda açılmayla doğururuz mübarek cuma günü sen hayırlısını ver Allahım bekleyen tüm arkadaşlarıma

İnşallah canım bir avazda kurtulun darısı başımıza

Aldım kuzum aldım 4 te doğdu çok şükür 37+1
Gözünüz aydın cnm maşallah sağlıkla büyüsün.ben de 6 cm ile ilki sezeryan olduğu için sezeryana alındım çok sancı çektim oysa bebeğime sağlıkla kavuştum şükür ama zor bir ameliyat oldu ta kanaldan sezeryanla çekip almaları.içim de kaldı normali keşke deneseydim die 7 cm açılmadan sonrası nasıl kolay mı ilerliyor deneyebilir miydim.ilki sezeryanımdan arada 8 yıl geçmişti

Geçti artık herşey şükür bebeğim iyi ama yine de merak ediyorum

Evet evet sancıdan başka bi şey yoktu

Amin rabbim herkesin gönlüne göre versin
Ben de ssvd yaptım kuzum. 4 cm den sonra Epidural istedim çok uykusuz ve yorgundum güçlü dalga karşılayacak halde değildim. Epidural takılana kadar 7 olmuş doğumda ve o ara açılmada da 1/3 kadar ağrı hissettim Epidural sayesinde olmasa yapabilir miydim bilmiyorum… o yorgunlukla gücüm bitmişti vazgeçerdim herhalde

Ben de sancılardan artık dermanım kalmamıştı ıkınmayı becerebilir miydim o halde bilmiyorum gerçekten.ama çevremdekiler hep o kadar açılmaya niye normal olmadı diyor.bebekte kanalda çok ilerlemiş çıkınca yavrum 4 saat sonra kendine geldi zor bir sezeryan olunca kendimi suçladım
Şehir hastanesinde oldu benim ki orada epidural normal yapmıyorlar sanırım
Bebek te sen de iyimisiniz şimdi onunla geçmiş olsun Rabbim bağışlasın

Kızlar hastanedeyim şu an 7 cm Epidural aldım o vakte kadar biraz yorulmuştum ama Epidural mükemmel bi şeymiş suyu açtılar bekliyoruz son zamanlarım artık
Maşallah maşallah ne güzel dayanmışsın. Şimdi hem dinlenir gücünü toplarsın. Benim doktor da epidural düşmanı. Onu nasıl ikna edeceğimi düşünüyorum. Sağlıkla gelsin annesi

Canım gözün aydın çok güçlü karşılamışsın zaten tüm süreci Güle güle büyüt yavrunu

Maşallah maşallah ne güzel dayanmışsın. Şimdi hem dinlenir gücünü toplarsın. Benim doktor da epidural düşmanı. Onu nasıl ikna edeceğimi düşünüyorum. Sağlıkla gelsin annesi
Belli bir açılmaya kadar epidural vermiyorlar. Takıyorlar cihazı, açılma ilerleyince başlatıyor epidurali çünkü ilk takıldığında bir kaç cm ye kadar açılmaya destek olup sonra durduruyor.

Belli bir açılmaya kadar epidural vermiyorlar. Takıyorlar cihazı, açılma ilerleyince başlatıyor epidurali çünkü ilk takıldığında bir kaç cm ye kadar açılmaya destek olup sonra durduruyor.
Epidurali biliyorum uygulanma metodunu araştırdım ama benim doktor belli bir açılmadan sonra zaten ne gerek var oraya kadar gelmişsin kafasında. Doğumun son evresini yavaşlattığı ile ilgili çalışmaları falan gösteriyor bana. 1 saat uzatıyormuş ıkınma evresini. Uzasın ben razıyım

Yatmadan önce içmiştim dün hiç hoş değil tadi ya ya da bnmki aci oldu çok geldi çay anlamadim ki dün çömelerek yer de sildim gelmeyince gelmiyr
Bende başladım çaylar hareketler çömelmeler yapmaya başı yukardaydı aşağıya döndü ama gece yatarken tekrar yukarıya dönüyo ya sıpa gece uyuyamadım başı bi daha yukarı dönmesin diye oturdum sabaha kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…