2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Biz bugün 8 günlük olduk canım sizinle aynıyız sanırım. Yenidoğan kontrolüne gittiğimizde, kilo almamış dedik. Doktor da su an doğduğu kiloda olması bizim için yeterli dedi. 3.235 doğdu kestaneden 3 kilo çıkmış kontrolde de 3200 dü.

Ben de bugün sürekli doydu mu acaba diye düşündüm durdum, sütüm çok geliyordu iki gündür özellikle bugün birden azaldı. Uyuyorsa doyuyordur yazılmış inşallah doyuyordur öemeye gelir gelmez uykuya dalıyor emzik gibi emiyor, süt gidiyor mu hiç anlamıyorum öyle ilk bir dk alıyor onu anlıyorum, bir saate yakın ayrılmıyor memeden öyle uyuyor ama öyle de bir sıkıyor ki ayıramıyorum 🥹

Ben de göbeğin düştüğünde yaptıracağım, kokusu giderse diye yapmak da istemiyorum 🥹

O zaman benimki doymuyor, ayrılma yok çünkü ama uykusu iyi
Aynı şekilde emme konusunda sert emdiği oluyor anlıyorum yutkunurken ama bazen böyle formaliteden tutuyor gibi emiyor gibi 3200 doğdu 5. Gün 2950 Şuan nasıldır bilmiyorum bugün göbek düştü yarın banyo yaptıracağım artık
Gerçekten çok güzel kokuyor

Kizlar 39+4 şuan. Pazar 40 doluyor. Her şey normal ama çocuk gelmiyor 😂 bugün kontrolde yumuşama var çatın çok iyi ama açılma yok dedi. 40i geçirmek istemiyorum o riskleri alamam, pazartesi sabahtan gel yatisini yapalım suni sancı ile başlayalım dedi doktorum. Sen beklemek istersen bekleyebiliriz ama dedi. Tecrübeli olanlar ne diyorsunuz? Sonuçta doktor en iyisini bilir ama şu suni sancı olayı beni korkutuyor 🥴

İyi akşamlar kızlar🌼 ben de Dr kontrolünden geldim. 39+2 yiz bebiş 4,5 gün önden gidiyor. Kilosu 3550 civarı. Suyu iyiymiş.kaşıntım için şu karaciğer testi yapıldı sonuç henüz çıkmadı. Bir sorun yok çok şükür. 3 gün daha bekleyeceğiz küçük hanımı gelirse kendiliğinden gelecek gelmezse pztsi ben de sezaryenli tayfaya dahil oluyorum.
Ben bu zamana kadar hep vajinal doguma endeksli olduğum için sezaryeni pek araştırmadım. Sezaryen ile ilgili sorularım olacak size.
Sezaryen olan arkadaşlarımın süt olayı nasıl oldu hemen geliyor mu ya da kaç gün geçiyor?
Bebekle dikiş olayı çok zor oluyor mu? Kaç gün içinde toparlandım deniliyor.
Bunlar kişisel biliyorum her bünye farklı ama yine de ortalama bir söylerseniz çok sevinirim.

Kizlar 39+4 şuan. Pazar 40 doluyor. Her şey normal ama çocuk gelmiyor 😂 bugün kontrolde yumuşama var çatın çok iyi ama açılma yok dedi. 40i geçirmek istemiyorum o riskleri alamam, pazartesi sabahtan gel yatisini yapalım suni sancı ile başlayalım dedi doktorum. Sen beklemek istersen bekleyebiliriz ama dedi. Tecrübeli olanlar ne diyorsunuz? Sonuçta doktor en iyisini bilir ama şu suni sancı olayı beni korkutuyor 🥴
Benim fikrim eğer normal doguracaksaniz. Beklemeyin gidin suni ile dogurun. Hem bekledikce cocuk sadece kilo alıyor. Bizim Dr soyle demişti. 37 38 haftadan sonra çocugun bütün gelişimi tamamladi sadece kilo alicak bu surecte demişti. Kilolu çocugu dogurmak çok zor özellikle ilk çocuksa. Bebegin oksijensiz kalmasi vs riskleri çok. Saglikla alın kucağınıza

Bende eşim yokken Dr a dedim eşimin ailesinden kimseyi görmek istemiyorum siz salgını bahane edip soylermısnız tabi dedi
Bugün de son kontrol vardı uygun bir dille salgın var eşiniz ve bebek enf kapmaması lazım dedi gelen de kısa süre maskeli gelip gitsin dedi
Tmm dedi eşimde bakalım ailesi gelecek mi
Gelmeleri bişey değil akılda kalıcı lafları oluyor o yüzden istemiyorum
İlk oğlumda kv, oğlum olduğu için bagkurluymusum
Vah yanmışım ben kızım yok diye ki daha nice laflar
Onlar kıza düşkünmüş ama oğlumu pipiye gelince bakalım demeler
Hiç görmediğim yaşamadığım şeyleri bu ailede 13 yılda yaşadım tabi eşin de eşinin arkasında durması çok önemli o da yoktu bende
Eşimde çok lurnaz ve ayık birisi değil anlamıyor ama anladığı zaman yanımda duruyo ama dediğiö gibi eşim uyanık biri değil saf kalpli anlamıyo bazende öyle demek istemediler diyo komduramıyo

40dan sonra drlar çoğunlukla suni sancıyı deniyor ikisini de yaşamış biri olarak söylüyorum ikisi de aynıydı benim için ama açılma olmuştu suni sancıyla belki de o yüzden

Doğumu kolaylaştırması için adaçayı içen var mı. İçsem mi içmesem mi çok arada kaldım ya siz ne düşünüyosunuz

X