2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar sahiden insan artık takip edemiyoe kimler doğurdu kaç oldu elenen maşallah sizlere darısı kalan bizlere
Kızlar sütyenden konu açılmışken benimde bir sorum var benim göğüslerim yok denecek kada küçük ama bedeniminde maşallahı var 82 kiloyum hamilelikle birlikte sutyenlerime iki tane arka arkaya uzatma kopça kullanıyorum düşünün yani bedenime göğüs ölçüme uygun rahat emzirme sütyeni öneriniz var mı ya
Birde küçük göğüs filan demişken benim göğsünün ucu da içe dönük çıkmıyor da direkt öyle içe dönük ucu kapalı gibi göğüsten yana yüzümüz gülmedi de aklıma şey geldi göğsünün ucu olmadığına göre göğüs ucu yaramda olmayabilir doğrumu

E bababkte içi pedli olan var o olur bence benim de göğüsler küçük sayılır pompa kullanırsın ilk etepata ucunu çıkartmak için birde silikon göğüs uçları var ilk doğumumda kullanmıştım sonra ucunu bebek tutabilmişti maalesef yara olmaz diye düşünme olabilir sen kremdir süttür nemlendir emzirirken her ihtimale karso

Evet o slikonlardan almıştım canim ama ebe kesinlikle kullanma ona alisiyorlarbbu seferde dedi zaten ucuyla işi yok kahverengi kısmın hepsini alması lazım dedi ama alicakmi işte o var
Bahsettiğin bu mu canim beden kısmı geniş mi

Eklentiler

• Screenshot_2024-10-25-11-49-13-464_com.solidict.ebebek.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 42

Bugün deneyeceğim inşallah iyi gelir ya kaç gündür çekiyorum azap oldu resmen cok sağol canım

Canım eğer çocuk ağzına alamayacak şekilde ise ebeler şırınga ile çekiyor ama onun yerine emzirme eğitimi almanı tavsiye ederim silikon uç kullan

Canm herkesin zaten her şeye yorumunoluyor çocuk yetiştirmek herkes deniyorsun öğreniyor işte aklında bulunsun durmua göre kullanırsın
Su benim dediğim bel kısmı baya geniş geldi bana mağazada da varsa gider bakarsın zaten

Eklentiler

• IMG_5901.png
    277,8 KB · Görüntüleme: 41
Canım devlet hastanesi mi nasıl böyle oluyor insanlar ya şikayette bulunabilirsin başhekimliğe eğer böyle bi durum varsa ya da cimere yazabilirsin çok üzüldüm şuan ne kadar aci

İçini ferah tut canım Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah içinde merhamet olan insanlarla Allah’a teslim ol o yoluna kpyar herşeyi inşallah

kızlar karnım tas gibi oldu sizde de oluyor mu? bide tek tarafa toplandı gibidoktor doğuma hazırlıkta olur demişti korktum
37+3 üm. Benim de sık sık oluyor. Hatta daha çok akşamları. Normalmiş. Aslında asıl mesele kasığa ve sırta giren kasılmaymış. Dogumun yakın olduğunu o kasılmalar daha cok gösteriyormuş. Ben de bu hafta şu dogumu kolaylaştıran egzersizlere başladım. Squat hareketinden bacaklarım ham olmuş acıyor valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…