• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    130
Evet çarpıntı gibi oluyor ama bende de belim sırt üstü yatınca rahatlıyor bebeğede bişe olmasından korkuyorum döne döne yatıyom🙈
Şu videoya bakabilirsin canım. Ben dikkat ediyorum ama o kadar da kasmıyorum. Sonuç olarak bizi bu kadar mükemmel yaratan düz yattık diye bebeğe bişey olacak bir yapı yaratmamıştır diye düşünüyorum :)

ayyy bizim kız umarım saçlı doğar da kıllı olmaz inşallah. :KK15:
benim midem 21 den beri yanıyor şu an 25.haftanın içindeyim. ben de diyorum saçlı olsun da kıllı olmasın diye :-D benim de babasının da saçları gür eşim normal ama ben kılsızım umarım bana çeker ahhaha

Kızlar bizde perşembe günü konya ya detaylı ultrason için gidecez Allahın izniyle, bende plesenta previa totalis var rahim ağzını tamamen kapatıyor, perşembe günü güzel haberler almak istiyorum korkuyorum 😔 dualarınıza ihtiyacım var, hepimiz çok güzel şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza alalım 🤲 buarada isim konusu konuşulmuş bizimki erkek ve adı hep belliydi sevgiliyken bile, adı kuzey olacak 🥹
İnşallah en güzel şekilde geçer canım, bizlere güzel haberlerini verirsin

Evet bir ay bu şekilde deneyelim yine kanama devam edecek mi dedi . Hatta hastaneye de yatış öneririm fakat evde rahat edersen o da olur dedi . Hastane yatışında da ekstra bir şeyler yapmayacakları için evi tercih ettim . Umarım bu durum bir an önce son bulur 🙏sağlıkla bebeişlerimize kavuşuruz . Sizin devam ediyor mu peki lekelenme vs yatmanıza rağmen
Çok şükür kanama lekelenme olmadı yatak istirahatine başladığımdan beri. Ultrasonda kanama odakları görünüyor ama aktif kanamam yok. Kan sulandırıcıyı da bıraktırdı benim zaten pıhtılaşma sorunum yoktu ama tüp bebek doktorum yine de kullan demişti perinatolog da kullandığın sürece kanamalar bitmez özellikle serklaj varken kullanma dedi mecbur bıraktım. Sen kan sulandırıcı vs kullanıyor musun o da tetikliyormuş aktif kanamayı.

Kızlar günaydın, umarım hepiniz çok iyisinizdir.
Anne bebek çantası için böyle bir model buldum alan var mı aranızda?
Canım bunun başka bir tipi var onu arkadaşım aldı çok memnun . Bu dikdörtgen kenarları kıvrık olanı açmak kapatmak zor oluyormuş galiba . Oyshoya benzer bi modeli var onu al istersen

Back