2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Yani normal doğum yaparsanız inşallah yırtıksız kesisiz olur ama kesi olursada nasıl bi rahatlama olduğunu görürsünüz gerçekten muazzam 😃
Aminnn İlk doğum şuan normal doğum pozisyonunda ama kanalda değil 😂 belim ağrıyor ama tık yok bekliyoruz bakalım

Geceleri 3-4 kere banko uyanıyorum wc için vs ve eşim ne yazıkkı burun yapısından ve kilodan dolayı horluyor.bende uyanık olunca haliyle tekrar o gürültüde uyuyamıyorum uykuya kolay dalamıyorum eskiden kesintisiz ve derin uyudugumdan duymuyordum sesi ama artık işkence oluyor.Bu sorunu nasıl çözücem ben ? Sabah işe gelmek durumunda kaldığım İçin dinlenebilmek adına adam salonda yatıyor 2 gündür, sırf ben uyuyabileyim diye.İyice bacı gardaş gibi olduk bu hamilelikte.bir akıl verin ne yapsak da bu horultu gitse ?
Uyku apnesi olabilir mi eşinizde?
Kilo vermesi iyi bir seçenek apnesi olan hastalarda da genelde kilo vermesini öneriyoruz. Bir de horlama apareyi diye bir şey yapıyor diş hekimleri. Bir bakın eğer eşiniz kullanabilirse ondan da çok fayda görürsünüz. Ama her hekim yapmıyor biraz araştırıp işinin ehli birine gitmekte fayda var.

Günaydın kızlarrr. 37 haftalık olduk ama geceleri karnım çok sert oluyor sizlerin de böyle mi acaba? Susuz kalıyorum geceleri mi baş gösteriyor anlamıyorum. Taş gibi bi karnım oluyor yalancı sancılardır deyip geçtim ama merak ettim sizlerde de var mı
Ben de bu gece karın sertliğinden uyuyamadım resmen. Sürekli oluyor artık. Gerçi benim son hafta, yalancı sancı olamaz sanırım gerçektir (inşallah)

Ay bu gerçekten benide çok rahatlattı benimde en çok korktuğum şeylerden biriydi yırtık olması 😁
Genelde kesiyi kontrollü yırtık oluşmasını sağlamak için atıyorlarmış. Eğer kesi atmazlarsa nereden yırtılacağı öngörülemez dedi doktor. En azından biz ona göre müdahale ediyoruz dedi. Mantıklı

Hadi ya belirtilerin nelerdi canim başka birden mi başladı ben acayip hastayım kovid gibi kovddede böyle bacak ağrısı çok çekmiştim yine odur diye düşünmüştüm parol içtim bir süre fayda etti etkisi geçince geri basladi
Benim direkt bacak ağrısı ile başladı önce sol bacak sonra sağ ama bi ay ciddi sol bacak ağrıdı gece uykumdan uyandırıyor falan öyleli zaten üzerine basamıyorum bile sonra sağa geçti doktor sağ olsun bildi yani senin kovit olabilir varmış çünkü bu ara Allah yardımcın olsun ama doktoruna söyle muhakkak

Günaydın kızçeler 🥰🥰😍 bende uykusuzluk bitti aksine pek uyumak istiyorum: saçım dökülmesi azaldı ama tırnaklarım fena oldu inceldi kırıldı sanki tırnak yemişim gibi ellerim 🥲 kabızlık hala devam: olurda normal doğum olursa tek endişem ıkınırken başka şeylerde yapmak çok çekiniyorum 🥲🤪😞
Tünaydın. Ay benim de ya 37 hafta itibariyle. Uykusuzluk bitti. Resmen hamile yastığını bile bıraktım pek rahat uyuyorum maşallah. Hareketlerimde iyi o agırlık geçti. Sanki 4,5 aylık hamile gibi oldum. Şaşırıyordum ben de normalmiymiş demek hepimiz yaşıyoruz demek ki

Tünaydın. Ay benim de ya 37 hafta itibariyle. Uykusuzluk bitti. Resmen hamile yastığını bile bıraktım pek rahat uyuyorum maşallah. Hareketlerimde iyi o agırlık geçti. Sanki 4,5 aylık hamile gibi oldum. Şaşırıyordum ben de normalmiymiş demek hepimiz yaşıyoruz demek ki
Bende aynı durumdayım 36+4 ten sonra uykuma geri döndüm

Ay bu gerçekten benide çok rahatlattı benimde en çok korktuğum şeylerden biriydi yırtık olması 😁
Yırtık bazen hafif oluyo bazen fazla o çok şans ve nefes ıkınma ikilisinin kontrollü olmasına bağlı benim sancı kısmı çok uzun sürmüştü açılmam hemen olmadığı için bide kemiğime takılıyodu artık sonlara doğru bebeğin kalp atışı riske girince kesiyi attı doktor zaten iki ıkınma sonrasında doğdu kuvvetli ıkınıncada yırtık olabiliyor o tamamen doğum anına bağlı işte. Ama korkulucak bişey değil kesinlikle onu söyleyebilirim iyileşmeside hızlı oluyo gayet

Günaydın kızçeler 🥰🥰😍 bende uykusuzluk bitti aksine pek uyumak istiyorum: saçım dökülmesi azaldı ama tırnaklarım fena oldu inceldi kırıldı sanki tırnak yemişim gibi ellerim 🥲 kabızlık hala devam: olurda normal doğum olursa tek endişem ıkınırken başka şeylerde yapmak çok çekiniyorum 🥲🤪😞
Lavman yapıyolar çoğu doktor rutin olarak yaptırıyo bazı doktorlar isteğe bağlı yaptırıyo ben açılmam 5 cm olduğu an hemen yaptırıcam benimde en büyük korkum o😂 birde ben daha önxe çalıştığım hastanede yapacağım doğumu herkes tanıdık rezil olma korkusu beni daha çok strese sokar 😂

Günaydın kızlarrr. 37 haftalık olduk ama geceleri karnım çok sert oluyor sizlerin de böyle mi acaba? Susuz kalıyorum geceleri mi baş gösteriyor anlamıyorum. Taş gibi bi karnım oluyor yalancı sancılardır deyip geçtim ama merak ettim sizlerde de var mı
30. Haftadan beri yaşıyorum bunu hatta bi ara düzenli kasılma olarak gelmeye başladı o zamandan beri her hafta nst ye geliyorum hastaneye. Gün geçtikçe sertleşmeler bel ağrısı kasık ağrısı ve vajina batmasıyla birlikte işkence gibi gelmeye başladı

Kızlarrr kontrolden çıktık şimdi, doktor her şey yolunda bebekler büyümüş daha fazla beklemeye gerek yok dedi günü 30 ekime çekti 😍 6 gün sonra geliyor üçüzlerr 🥹🥹
Ay maşallah az daha bekleseler 9 ayı görecek minnoşlar 🧿 doğmayan doğmuyor anacığım 😅 isimlerine karar verdiniz mi ya ben çok merak ediyorum seninkileri 😂

Ay asla çekinme asıl doğumun olmak üzere olduğunu gösteriyo ki ben çok az yaptım ayy hocam dedim ıkınma arasında sus kız sen ıkınmana bak iyi haber demişti 😃 ve çok doğal bişey insanın gözü görmüyo sıçtım mı işedim mi hahahaha

ay herkesin dertler aynıymış. Bende lazerliyim ama çıktı. Jilet yapamam göremiyorum. Agdaya gideceğim ama ne zaman? Doğuma yakın olsun istiyorum ama ani bişey olursa korkuyorum. Yarın kontrol var bakalım. Tahmini bir tarih duyarsam artık ona göre gideceğim.
canım bende bugün yarın gideyim diyorum tarihim belli ama birşey olur diyede korkuyorum 8 kasım daha erkenmi bilemedim

Kızlar 36. Haftadayım tam, zaman hiç geçmiyor gibi ya. 38e bi gelsem keşke hemen doğursam istiyorum. Herkes diyor son zamanlar iyi dinlen uyu keyfini çıkart. Zaten ne uyuyabiliyorum, ne uzun yürüyüş yapıyorum, market alışverişinde bile ağır bir şey taşıyamıyorum sancı giriyor. Bari zaman hızlı geçse doğursam da sevsem kendi sidiklimi 🥲🫶🏼

X