2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Aynı şekilde bende hatta arttırıyorum karanlık olmadan öyle çıplak kalamıyorum açıkçası bu konuda özgüvenim sıfır, arkadaşlar tüy temizliğinde yardım alanlar varmış mesela ne güzel ben asla isteyemem 🥲 sezeryan olacağım yüksek ihtimal çamaşır giydirmeye yardımcı olur, ilk banyonu eşin yaptırır dediler biraz o bile beni gerdi.
Ayni aynı bende öyleyim vallahi yanlız olmadığıma sevindim 😁 yıllar gectikce rahatlasiyormuyuz acaba biz daha iki senelik evliyiz ondanmiki 😁

Kızlar soğuk algınlığı geçiriyorum demiştim ya inanılmaz bacak ağrısı yaşıyorum ya yaşayaniniz varmı 🥴

Kızlar soğuk algınlığı geçiriyorum demiştim ya inanılmaz bacak ağrısı yaşıyorum ya yaşayaniniz varmı 🥴
Canım ben bacak ağrısından yürüyemez olmuştum, doppler çekildi ve venöz yetmezlik tanısı kondu bebeğe kan akışını sağlamak için oksapar iğne başlandı sakın ihmal etme

Anlıyor musun döndüğünü basasagı. Bu kadar büyüdükten sonra basasagı dönünce bir daha yukarı nası cıkıyor bası ya☹️ valla ben de cok korkuyorum.
Suyum fazla o yüzden sanırım bide çok hareketli hala maşallah. Dönerken canım yanıyo uyanıksam anlıyorum içimde kayıyor resmen ayaklarıyla falam uğraşa uğraşa dönüyo. Diyorum oğlum kendini yorma boşuna baş aşağı gel öyle kal sanada yazık 😄 yoğun mesai harcıyor resmen 😄

Canım ben bacak ağrısından yürüyemez olmuştum, doppler çekildi ve venöz yetmezlik tanısı kondu bebeğe kan akışını sağlamak için oksapar iğne başlandı sakın ihmal etme
Hadi ya belirtilerin nelerdi canim başka birden mi başladı ben acayip hastayım kovid gibi kovddede böyle bacak ağrısı çok çekmiştim yine odur diye düşünmüştüm parol içtim bir süre fayda etti etkisi geçince geri basladi

Bizim için korkunç ama onlara gerçektenn normal geliyor günde kaç kişiye aynı işlemi yapıyorlar. Aslında ne kadar mentalite olarak kendimizi rahat bırakırsak o kadar acı hissi azalacak 🌹
Gözümü kapatıyorum düşünmek istemiyorum hemen işini doktor falan yapsın istiyorum bir an önce bitmesi yeterli benim için jinekolojik destek aldım ama yine de aşamadım

ay herkesin dertler aynıymış. Bende lazerliyim ama çıktı. Jilet yapamam göremiyorum. Agdaya gideceğim ama ne zaman? Doğuma yakın olsun istiyorum ama ani bişey olursa korkuyorum. Yarın kontrol var bakalım. Tahmini bir tarih duyarsam artık ona göre gideceğim.

ay herkesin dertler aynıymış. Bende lazerliyim ama çıktı. Jilet yapamam göremiyorum. Agdaya gideceğim ama ne zaman? Doğuma yakın olsun istiyorum ama ani bişey olursa korkuyorum. Yarın kontrol var bakalım. Tahmini bir tarih duyarsam artık ona göre gideceğim.
3-4 gün onceden gidin diyorlar. yanma tahriş vs olabilir.

Günaydın hanımlar, lazer kıl tüy muhabbeti yapılmış, ben lazerliydim yine genital bölgemde rengi daha açık ve ince olarak maalesef ki var sert değil asla tüy gibi…Bende makinenin traşlama özelliğiyle azaltıp devam ediyorum.kökten alıp da kalınlaştırmak istemiyorum,sonra vucut kendini toparlayınca yine lazere giderim çünkü büyük rahatlık…jilet de yapmak istemiyorum en iyisi köke yakın kısaltmak ve her kontrolden önce yapıyorum sonrası da Allah Kerim artık

Kızlar birde çok ilginç benim saçım yağlanmıyor 😅 yani sürekli yıkayamadığım oldu sadece vücudumu yıkıyorum bazen…işe gelip gidiyorum hala son günlerim ama ihtiyaç duymadım cidden hala yeni yıkanmış gibi hormonlar vucut sebum süretimini mi durdurdu nedir ? Sizde de oluyor mu ?

Kızlar birde çok ilginç benim saçım yağlanmıyor 😅 yani sürekli yıkayamadığım oldu sadece vücudumu yıkıyorum bazen…işe gelip gidiyorum hala son günlerim ama ihtiyaç duymadım cidden hala yeni yıkanmış gibi hormonlar vucut sebum süretimini mi durdurdu nedir ? Sizde de oluyor mu ?
Evet benim de öyle. 2. aydan itibaren resmen kuruluk geldi bana... Gün aşırı yıkardım saçımı ince telli ve çabuk yağlanırdı şimdi 1 hafta yıkamasam yağlanmıyor. Cildim keza başlarda egzama derecesinde kurudu. Kaldı ki öncesinde yağını dengelemek için can çekişirdim. Burnumun içine kadar kupkuru. Hatta burnum ilk 6 ay kanadı kuruluktan. Şuan cildim de saçımda istediğim kıvamda :) Umarım doğumdan sonra da böyle olur hahahaha

Robot süpürge çalışınca evde eşim işini bitirince al her yerden saçların takılmış gelmiş derdi şimdi soruyor sürekli niye dökülmüyor diye inanılmaz bir şekilde dökülmem bitti bende normal mi ki diye düşünüyordum normalmiş demek ki 😀

Kızlar bu ağda jilet muhabbetine tecrübe ettiğim şeyi anlatıcam doğumdan 2 hafta önce ağda yapmıştım hani çıkan tüyü tahmin edersiniz çok az ve seyrekti henüz. Ama hastanede jilet yaptılar yinede. Doğumda kesi yapılmıştı alttan + jilettem sonra çıkan ve batan kıllar beni mahvetti yemin ederim kesinin acısı yoktu ama o jilet sonrası batan kılın acısı vardı. Ne yapın ne edin ağdanızı yapın gidin derim. Şahsen bu haftasonu yaptırıcam.

Günaydın kızçeler 🥰🥰😍 bende uykusuzluk bitti aksine pek uyumak istiyorum: saçım dökülmesi azaldı ama tırnaklarım fena oldu inceldi kırıldı sanki tırnak yemişim gibi ellerim 🥲 kabızlık hala devam: olurda normal doğum olursa tek endişem ıkınırken başka şeylerde yapmak çok çekiniyorum 🥲🤪😞

X