• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Gunaydin kizlar bir sorum olucak bebegin hareketlerini hergun ayni sekilde hissediyor musunuz??bazi gunler daha hareketli bazi gunler daha sakin sizdede oyle mi???
Ben de öyleyim. Sakin olduğu zamanlar birden coşmaya başlayınca içim o kadar rahatlıyor ki ağlayacak gibi oluyorum hemen. 🥹

Kizlar benim dün gece sağ göğüsüm sızım sızım sızladı hep sarı sıvı akmış daha öncede aktığı oluyordu ama sızlama yoktu aynısı başına gelen var mı yoksa bu gebelikten değil de iltihapla alakalı bişey mi acaba pazar diye dra da yazmak istemedim

Gunaydin kizlar bir sorum olucak bebegin hareketlerini hergun ayni sekilde hissediyor musunuz??bazi gunler daha hareketli bazi gunler daha sakin sizdede oyle mi???
Evet canım ne kadar büyüdülersede yine de küçükler 30 haftadan sonra çok daha net hissedecek karnımız inip çıkıcak hareket ettikçe çok tatlı zamanlar olacak. Su an bazı gün daha çok bazı gün daha az hissediyorum bende özellikle ayakta çok hareket halindeysem yorulduysam daha az

Iyi pazarlar guzel anneler ❤️

Eklentiler

• Snapchat-17165884.webp
    Snapchat-17165884.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar iyi pazarlar 🐣 dün şeker yüklemesi yaptırdım çok şükür her şey yolunda, bugün bulaşık teliyle parmağım kesildi biraz kanadı riske atmak istemedik ilk tetanoz aşım bugüne kısmet oldu 😕 SixFeetUnder SixFeetUnder canım seninle aynı kaderi yaşadık sanırım 🤷‍♀️
Geçmiş olsun canım, evet aynı kaderi yaşamışız.🙁

Evet canım ne kadar büyüdülersede yine de küçükler 30 haftadan sonra çok daha net hissedecek karnımız inip çıkıcak hareket ettikçe çok tatlı zamanlar olacak. Su an bazı gün daha çok bazı gün daha az hissediyorum bende özellikle ayakta çok hareket halindeysem yorulduysam daha az
Iple cekiyorum o gunleri😍onun verdigi mutlulugu hic birsey vermiyo😊

Selam hanımlar :) bugün ilk kez yazıyorum aklıma takılan şeyler oldu , aranızda yaşayan veya duyan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Servikal uzunluğumu bir doktor kısa esas doktorum normal ölçmüştü ama nolur nolmaz diye progesteron başlamışlardı. Bugün acile gittim bi şikayetle doktor servikal uzunluğu 33mm ölçtü fakat hunileşme var dedi , takip olduğun doktoruna gidebilirsin dedi. Erken doğumdan çok korkuyorum. Bi öneriniz var mı

Selam hanımlar :) bugün ilk kez yazıyorum aklıma takılan şeyler oldu , aranızda yaşayan veya duyan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Servikal uzunluğumu bir doktor kısa esas doktorum normal ölçmüştü ama nolur nolmaz diye progesteron başlamışlardı. Bugün acile gittim bi şikayetle doktor servikal uzunluğu 33mm ölçtü fakat hunileşme var dedi , takip olduğun doktoruna gidebilirsin dedi. Erken doğumdan çok korkuyorum. Bi öneriniz var mı
Canım biran önce iyi bildiğin Bi doktora görün, stres yapma ve bol bol dinlen.

Bana da öyle geldi erken gibi ama serklajlıyım, serklajlilar bile 37 38 bekliyor ama benim gebeliğin başından beri kanamalarım vardı çok şükür bayadir olmuyor ama ansızın ve aşırı şiddetli oluyor bardaktan boşalır gibi çok zor duruyor hastanede y
Kaç kere yattım . Ne Zaman olacağı da belli olmuyor ultrasonda herhangi bir kanama alanı da bulamıyorlar asıl bu sebepten dolayı 35 in ötesine gitmek istemiyor riske atamam dedi ama bilmiyorum ben de tedirgin olmadım değil.
Benim arkadaşımda 35 de doğum yaptı minik kızı kuvez de bile çok şükür kalmadı.. ona göre dr bebeği geliştirici iğne vs yapar.. bence bebeğe kilo aldıran şeylerden bol bol yiyin.. arkadaşım kaşar havuç yedim demişti ama net hatırlamıyorum..

Bi arkadaşımın bir doktor karından 22 mm ölçtü serklaj dedi başka doktor vajinal 33mm ölçtü bence iyi bir doktora git birde böle şüpheli durumlarda kesin tanı vajinal ultrason.karından bakıyorlar ama kesin tanı için şüphe varsa vajinal bakıyorlar sana nasıl baktılar?

Benim arkadaşımda 35 de doğum yaptı minik kızı kuvez de bile çok şükür kalmadı.. ona göre dr bebeği geliştirici iğne vs yapar.. bence bebeğe kilo aldıran şeylerden bol bol yiyin.. arkadaşım kaşar havuç yedim demişti ama net hatırlamıyorum..
Kilo yapan seyler yiyorum kilosu 1 hafta önden gidiyor şuan ama ben bebekten daha çok kilo alıyorum harekette yok tabi yediğim direk kilo oluyor. 72 kilo ile hamile kalmıştım şuan 87 yim sanırım doğuma 100 kilo falan giricem moralim bozuluyor.

Ben 2. Gebeliğimde yaşadım canım bol bol dinlen bol su iç kendini yorma geçen doktor yine şüphelendi ama geri alttan bakınca yokmuş dedi ağır kaldırma Bi sıkıntı yaşamazsın İnş benim 23. Haftada başlamıştı 39+6 doğum yaptım karnında kasığında ağrı mı oluyordu ben zaten üstüne Bi de serklajlıyım

İlk gebeliğim riskliydi benim de , gebeliğin sonuna kadar oksapar iğnelerle gittik. Ve en ufak bir yorulmam da hemen kanama oluyordu. Zaten zor elde edilmiş bir gebelikti ve 2 yıl ugrasmistik neredeyse. Çok şükür ilk çocuğumu kucağıma aldım. İkincisi şuan ki gebeliğim, plansiz ve nasıl olduğunu asla anlamadık. Yaz tatilinden dönüşte hamile olduğumu öğrendim. Alkole nasıl vurdum neler yaptım. İmkansız dedim yani hamile olmama. Rabbim dilerse oluyomus. Çok şükür bunda risk yok yani şimdiye kadar riskli bir durum yaşamadık. Bebeği besleyen damarlarda çentik sorunu dışında. Onun içinde corasprin kullanıyorum. Pimpirikli olduğum için yine perinatologa gidiyorum ama. Şunu demek istiyorum. Zorluklardan sonra kolaylıklar da olacak. Dilerim hepimiz sorunsuz zamanında doguralim
Merhaba sürecimiz aynı, ben de 2 yıl sonunda bebeğime hamileyim tüp bebek ve arada lekelenmeler oluyor malesef. Yorulunca lekelenme olmasına doktorunuz ne diyordu acaba geçenlerde çok yoruldum ve biraz lekelenmem oldu çok korkuyorum ultrasonda sorun da yok ama düşük riski deniliyor 🥺🥺

Back
X