• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    18
Selam kızlar bende rutin kan tahlili yaptırmıştım ama bazı değerler yüksek çıktı biraz endişelendim açıkçası😔 doktoruma da yazdım hemen henüz cevap vermedi. Plt değeri yüksekliği pıhtılaşmayla mı ilgili Eki Görüntüle 3537296
Sonuclarinizda yuksek olanlar referans degere cok yakin yani anormal bir durum yok gibi gozukuyor bir de pihtilasma sorunu bu testlerle ogrenilmiyor bence korkulacak bir seyiniz yok

Canım benim doktorumda tahlilleri sağlık ocağından istemedi ben devlet hastahanesinden randevu alıp yaptırdım eğer randevu alabiliyorsan hemen al sonuçlar çıkıyor hemen zaten.iki hafta bizim için uzun bir süreç ama doktorların vardır bir bildiği herhalde.ama ben senin yerinde olsam hemen devlet hastahanesinden randevu alırdım canım için rahat etsin🤲🤲🤲
Çok teşekkür ederim desteğiniz için panikledim bi anda 😊doktorumla konuştum pıhtılaşmada bi problem yok tshın yükselmiş ona bakalım dedi🤷🏻‍♀️ cuma günü zaten fetal dna öncesi kalp atışı duymaya gidicektim o gün veririm olmadı

Sonuclarinizda yuksek olanlar referans degere cok yakin yani anormal bir durum yok gibi gozukuyor bir de pihtilasma sorunu bu testlerle ogrenilmiyor bence korkulacak bir seyiniz yok
Ay çok teşekkür ederim ben genelde herşeyi googleda bakıyorum ilk önce 🙈neredeyse kanserim sanacaktım doktorum rahatlattı şuan 😊 beslenmeyi biraz salmıştım onu düzeltsem değerlerim normale döner umarım 🤞 google la ilişkimi noktalamaya karar verdim

Ay kizlar bugüne kadr ne lekelenme ne kananamam olmamasti sabah bi kalktım kahverengi aknti çok korktm.Ogledn snraya randevu aldm hemen,inşallah bsy olmamstr bebisime😒
İçinizi ferah tutun buradaki çok arkadaş yaşadı kahverengi kanamayı 😊 herşey normal dendi sizinde herşey yolundadır eminim🙏

Ay kizlar bugüne kadr ne lekelenme ne kananamam olmamasti sabah bi kalktım kahverengi aknti çok korktm.Ogledn snraya randevu aldm hemen,inşallah bsy olmamstr bebisime😒
Haberdar et bizi de arkadaşım. Ama bir şey olmamıştır merak etme. Ben 5.haftadan beri yaşıyorum bu durumu, arada 2 kez korka korka doktora gittim hatta birine güvenmedim sonra başkasına daha gittim🙈 kırmızıya dönmediği sürece ve kramplar eşlik etmediği sürece kahverengi kanamanın hiç önemi yok diyorlar. Bir git bakalım sağlıkla kalp atışlarını duy da için rahatlasın🧡

Haberdar et bizi de arkadaşım. Ama bir şey olmamıştır merak etme. Ben 5.haftadan beri yaşıyorum bu durumu, arada 2 kez korka korka doktora gittim hatta birine güvenmedim sonra başkasına daha gittim🙈 kırmızıya dönmediği sürece ve kramplar eşlik etmediği sürece kahverengi kanamanın hiç önemi yok diyorlar. Bir git bakalım sağlıkla kalp atışlarını duy da için rahatlasın🧡
Bende smdiye kdr hiç olmaynca korktm, inşallah hersey yolundadr canm🤲

Bende smdiye kdr hiç olmaynca korktm, inşallah hersey yolundadr canm🤲
Evet çok iyi anlıyorum o ilk gördüğü an insanın yüreği ağzına geliyor🥲 ben kızıma gebeliğimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım o yüzden de bir türlü alışamıyorum. Bir arkadaşım 13.haftasında daha yeni kesildiğini söyledi lekelenmelerinin. Şaşırtıcı ama oluyormuş yani🤷🏻‍♀️

Evet çok iyi anlıyorum o ilk gördüğü an insanın yüreği ağzına geliyor🥲 ben kızıma gebeliğimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım o yüzden de bir türlü alışamıyorum. Bir arkadaşım 13.haftasında daha yeni kesildiğini söyledi lekelenmelerinin. Şaşırtıcı ama oluyormuş yani🤷🏻‍♀️
Bende kızıma hamileyken hc byle bsy yasamamstm 😒İnşallah hersey yolundadır canım 🤲

Merhaba kizlar, ben dün tam 11. Haftamda kontrole gittim. 1 ay boyunca gitmemistim, hala yerinde mi bebek diye cok heyecanliydim ama bir sorun yokmus , haftasina uygun, orda yatiyordu :) omega ve d vitamini yazdi doktor, bir de 2 hafta sonra demir baslayacagim. 50 kiloyla basladim suan 52 civariyim, gobek
IMG_2547.jpeg
cevrem cok yaglandi istemeden. Umarim daha da artmaz. 2 hafta sonra fetal dna yaptiricam.

Merhaba kizlar, ben dün tam 11. Haftamda kontrole gittim. 1 ay boyunca gitmemistim, hala yerinde mi bebek diye cok heyecanliydim ama bir sorun yokmus , haftasina uygun, orda yatiyordu :) omega ve d vitamini yazdi doktor, bir de 2 hafta sonra demir baslayacagim. 50 kiloyla basladim suan 52 civariyim, gobekEki Görüntüle 3537348 cevrem cok yaglandi istemeden. Umarim daha da artmaz. 2 hafta sonra fetal dna yaptiricam.
Maşallah 🥰 🧿

Merhaba kizlar, ben dün tam 11. Haftamda kontrole gittim. 1 ay boyunca gitmemistim, hala yerinde mi bebek diye cok heyecanliydim ama bir sorun yokmus , haftasina uygun, orda yatiyordu :) omega ve d vitamini yazdi doktor, bir de 2 hafta sonra demir baslayacagim. 50 kiloyla basladim suan 52 civariyim, gobekEki Görüntüle 3537348 cevrem cok yaglandi istemeden. Umarim daha da artmaz. 2 hafta sonra fetal dna yaptiricam.
Oyyy masallah. Dun bir video gormustum kiz bebeklerde asagida uc cizgi oluyormus. Direk sizinkinde onu gordum. Sanki kiz bebis geliyor gibi hissettim. Ben bulantidan yarim kilo vermisim ama hepsi kastan ac kalmisim cok😢

Selam kızlar herkese iyi akşamlar 😍 ben fetal dna yerine önce ikili test yaptırmaya karar verdim pazartesi gideceğim. Sıkıntı çıkarsa fetal yaptırırız diye konuştuk eşimle bütçe sebepli. Acaba ikili yaptıranlar özel hastanede, ne kadar ücret ödediler bilgi verebilirler mi?
Benim de ikili test zamanim yaklasti doktorumun bulundugu yeri aradim 5900 dediler🥲

Back