- 31 Aralık 2023
- 463
- 406
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlarrr. 37 haftalık olduk ama geceleri karnım çok sert oluyor sizlerin de böyle mi acaba? Susuz kalıyorum geceleri mi baş gösteriyor anlamıyorum. Taş gibi bi karnım oluyor yalancı sancılardır deyip geçtim ama merak ettim sizlerde de var mı
Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın umarım ikinizde iyisinizdir. Güzel ömrünüz olsunKızlar 38 artı 0 yarin sabah sezeryana gireceğim. Geçen hafta kilosu 2900 falandı hersey yolundaydı umarım her şey yolunda gider çok heyecanlı ve stresli
Ahahaha bu benim de en büyük kabusum ya ama doğumdan önce vücut kendini hazırlıyor ishal oluyorsun vücut adeta doğal lavman yapıyor diyorlar. Bir de hemen hemen konuştuğum her ebe ayy nolcak yaparsan da alır kenara atarız. Bu çok doğal bişi falan diyor. Baya rahatım artık o konudaGünaydın kızçeler bende uykusuzluk bitti aksine pek uyumak istiyorum: saçım dökülmesi azaldı ama tırnaklarım fena oldu inceldi kırıldı sanki tırnak yemişim gibi ellerim kabızlık hala devam: olurda normal doğum olursa tek endişem ıkınırken başka şeylerde yapmak çok çekiniyorum
Zaten asıl korkum o alttaki kesi maalesefKızlar bu ağda jilet muhabbetine tecrübe ettiğim şeyi anlatıcam doğumdan 2 hafta önce ağda yapmıştım hani çıkan tüyü tahmin edersiniz çok az ve seyrekti henüz. Ama hastanede jilet yaptılar yinede. Doğumda kesi yapılmıştı alttan + jilettem sonra çıkan ve batan kıllar beni mahvetti yemin ederim kesinin acısı yoktu ama o jilet sonrası batan kılın acısı vardı. Ne yapın ne edin ağdanızı yapın gidin derim. Şahsen bu haftasonu yaptırıcam.
Ben emzirme sütyeni takıyorum son bir aydır çok rahat desteksiz zaten hiç yok gibi rahat oluyor normal sütyen bende takamıyorum çok rahatsız ediyorEmzirme sutyeni almamıştım , 3 aylık bebeği olan bi arkadaşım lazım olduğunu kendinin sık kullandığını söyledi. Süt aktığı için sutyenin içine ped. koyuyorum pratik oluyor dedi. o öyle deyince uygun fiyatlı olanlardan 3 tane aldım. denemek maksatlı.
Ben bi süredir sutyen takamıyorum :) sanki midemin üzerine oturuyor o sutyen çok rahatsız ediyor beni bu nedenle de evde sporcu atletlerinden vs. giyiyorum . işe gelirken takıyorum ama o bile işkence oluyor bazen arkasını açıyorum.
Ay hiç bişey o asla korkulacak bişey değil. Benimde içim garip oluyodu doğumdan önce. Ama doğum esnasında o kesi atıldığı anda rahatladım mesela. Bakımıda gayet kolaydı 3 4 gün sonra %70 iyileşmişti bileZaten asıl korkum o alttaki kesi maalesef
İlk gebeliğim olduğu İçin bilmiyorum belki de eskisi gibi olmuyor vs söylentileri gerçek mi peki ?Ay hiç bişey o asla korkulacak bişey değil. Benimde içim garip oluyodu doğumdan önce. Ama doğum esnasında o kesi atıldığı anda rahatladım mesela. Bakımıda gayet kolaydı 3 4 gün sonra %70 iyileşmişti bile
Tabikiii öyle bunu bence kafanıza takıp hiç dert etmeyin o sancıyla ıkınmayla çoğu kadında oluyormuş ve bu ebeler için çok çok normal bir durum kimse ayıplayıp yadırgamaz sonuçta işleri gereği olağan şeyler bunlar onlar içinAhahaha bu benim de en büyük kabusum ya ama doğumdan önce vücut kendini hazırlıyor ishal oluyorsun vücut adeta doğal lavman yapıyor diyorlar. Bir de hemen hemen konuştuğum her ebe ayy nolcak yaparsan da alır kenara atarız. Bu çok doğal bişi falan diyor. Baya rahatım artık o konuda
Burun bandı denediniz mi ? Eczaneden bir alın burun deliklerini genişletiyor bazılarında horlamayı kesiyor rahat nefes alımı sağlıyorGeceleri 3-4 kere banko uyanıyorum wc için vs ve eşim ne yazıkkı burun yapısından ve kilodan dolayı horluyor.bende uyanık olunca haliyle tekrar o gürültüde uyuyamıyorum uykuya kolay dalamıyorum eskiden kesintisiz ve derin uyudugumdan duymuyordum sesi ama artık işkence oluyor.Bu sorunu nasıl çözücem ben ? Sabah işe gelmek durumunda kaldığım İçin dinlenebilmek adına adam salonda yatıyor 2 gündür, sırf ben uyuyabileyim diye.İyice bacı gardaş gibi olduk bu hamilelikte.bir akıl verin ne yapsak da bu horultu gitse ?
Birşey olmaz onlar cokda önemli değil canım vucudumuzda bı insan ürettik okadar etkiside olsun yani kiloda verilir zamanla merak etmeeBende 2 senelik evliyim, erkekler kadar rahat olsak keşke çocuk olduktan sonra alınan kilo çatlak falan derken daha kötü olmam umarım
Benimde aklımda sürekli bu vardı çok teşekkür ederim rahatladım birazAy hiç bişey o asla korkulacak bişey değil. Benimde içim garip oluyodu doğumdan önce. Ama doğum esnasında o kesi atıldığı anda rahatladım mesela. Bakımıda gayet kolaydı 3 4 gün sonra %70 iyileşmişti bile
Maalesef bu çok olası o yüzden önden lavman yapıyorlar ama ona rağmen yine olabilirGünaydın kızçeler bende uykusuzluk bitti aksine pek uyumak istiyorum: saçım dökülmesi azaldı ama tırnaklarım fena oldu inceldi kırıldı sanki tırnak yemişim gibi ellerim kabızlık hala devam: olurda normal doğum olursa tek endişem ıkınırken başka şeylerde yapmak çok çekiniyorum
Alakası yok hatta doktorum dikiş yaparken eskisinden sıkı diktim diyodu ahahahİlk gebeliğim olduğu İçin bilmiyorum belki de eskisi gibi olmuyor vs söylentileri gerçek mi peki ?
Yani normal doğum yaparsanız inşallah yırtıksız kesisiz olur ama kesi olursada nasıl bi rahatlama olduğunu görürsünüz gerçekten muazzamBenimde aklımda sürekli bu vardı çok teşekkür ederim rahatladım biraz
Basitlerden aldık ama işe yaramadı daha profesyonel bişi bakalım dediğiniz gibiBurun bandı denediniz mi ? Eczaneden bir alın burun deliklerini genişletiyor bazılarında horlamayı kesiyor rahat nefes alımı sağlıyor
Bu mantıklıymış bak :))Alakası yok hatta doktorum dikiş yaparken eskisinden sıkı diktim diyodu ahahah
Ay bu gerçekten benide çok rahatlattı benimde en çok korktuğum şeylerden biriydi yırtık olmasıYani normal doğum yaparsanız inşallah yırtıksız kesisiz olur ama kesi olursada nasıl bi rahatlama olduğunu görürsünüz gerçekten muazzam