2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlarrr kontrolden çıktık şimdi, doktor her şey yolunda bebekler büyümüş daha fazla beklemeye gerek yok dedi günü 30 ekime çekti 😍 6 gün sonra geliyor üçüzlerr 🥹🥹
Kapıdan son çıkış emin misin 😀😀😀sağlıkla kolaylıkla gelsinler inşallah canım maşallah da diyorum hiç küvez görmeden direk yanına gelecekler 🥰

Amin amin🙏 büyük oğlumun verecek çok sevgisi varmış onu öğrendik🥺 küçük oğlum çok ağlayan bir bebek değil ama sabah ağladı meme için abisi hemen elindekini bırakıp yardım geliyorum diye bağırdı geldi kardeşinin başını sevdi sustu hemen abisini hissedince 🥺
Canım göğüs durumu nasıl yara oldu mu
Doğum öncesi krem falan bişey kullandın mı

Canım göğüs durumu nasıl yara oldu mu
Doğum öncesi krem falan bişey kullandın mı
Hayır krem falan kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum. Emzirme öncesi ve sonrası sütle nemlendirmek daha iyi oluyor hem bebek kokusu tadı için reddetmiyor da 😊 göğüs uçlarımda yara oldu ama emmekten değil pompadan dolayı oldu o da geçer diye düşünüyorum

Uyku apnesi olabilir mi eşinizde?
Kilo vermesi iyi bir seçenek apnesi olan hastalarda da genelde kilo vermesini öneriyoruz. Bir de horlama apareyi diye bir şey yapıyor diş hekimleri. Bir bakın eğer eşiniz kullanabilirse ondan da çok fayda görürsünüz. Ama her hekim yapmıyor biraz araştırıp işinin ehli birine gitmekte fayda var.
Araştırırım teşekkür ederim

Merhaba kızlar pazartesi kontrolum vardı. Kızçemin baskısı devam ediyor. 1.5 santim açılmam varmış. Cumartesi günü hazırlıklı gel bakalım doğurman lazım niye doğurmuyorsun sen dedi (32.haftamdan beri erken doğum riski olunca🥲😄)
39.haftama girdim artık cumartesi günü gideceğim bakalım açılmam arttımı, doğum başlar mı diye bakacak. Olursa suni sancı üle destekleyeceğiz dedi. Suni sancı hiç istemiyorum ama gerekliyse de diyecek bir şey yok haliyle 🥲bugün sabah düzenli 15 dka aralıklarla sancım oldu inanılmaz derecede, kaç gündür bel ve kalça ağrım yürütmüyor, artık nolacak bilmiyorum 🥲

Ay maşallah az daha bekleseler 9 ayı görecek minnoşlar 🧿 doğmayan doğmuyor anacığım 😅 isimlerine karar verdiniz mi ya ben çok merak ediyorum seninkileri 😂
8 buçuk aylık oluyorlar valla haftaya, 36+4 işte 30 ekimde 😁 bıraksan daha onlar içerde takılacak gibi ama ben tükendim valla 😅 ya isimleri düşündük seçtik ama yazmiyim şimdi anonimlik bozulmasın 😂

Benim direkt bacak ağrısı ile başladı önce sol bacak sonra sağ ama bi ay ciddi sol bacak ağrıdı gece uykumdan uyandırıyor falan öyleli zaten üzerine basamıyorum bile sonra sağa geçti doktor sağ olsun bildi yani senin kovit olabilir varmış çünkü bu ara Allah yardımcın olsun ama doktoruna söyle muhakkak
Tamam canım çok teşekkür ederim

Yırtık bazen hafif oluyo bazen fazla o çok şans ve nefes ıkınma ikilisinin kontrollü olmasına bağlı benim sancı kısmı çok uzun sürmüştü açılmam hemen olmadığı için bide kemiğime takılıyodu artık sonlara doğru bebeğin kalp atışı riske girince kesiyi attı doktor zaten iki ıkınma sonrasında doğdu kuvvetli ıkınıncada yırtık olabiliyor o tamamen doğum anına bağlı işte. Ama korkulucak bişey değil kesinlikle onu söyleyebilirim iyileşmeside hızlı oluyo gayet
Ayy kadın olmak her anlamda her açıdan niçin bu kadar zor ya 🥴 yinede gerçekten biraz rahatladım teşekkür ederim

Ahahaha bu benim de en büyük kabusum ya🥲 ama doğumdan önce vücut kendini hazırlıyor ishal oluyorsun vücut adeta doğal lavman yapıyor diyorlar. Bir de hemen hemen konuştuğum her ebe ayy nolcak yaparsan da alır kenara atarız. Bu çok doğal bişi falan diyor. Baya rahatım artık o konuda😂😂
Ayyy bende yarın doktora bu sıkıntımı açacağım niyeyse pek utanıyorum bundan 😛😛 inşallh içimde kalırlar 😛

Geceleri 3-4 kere banko uyanıyorum wc için vs ve eşim ne yazıkkı burun yapısından ve kilodan dolayı horluyor.bende uyanık olunca haliyle tekrar o gürültüde uyuyamıyorum uykuya kolay dalamıyorum eskiden kesintisiz ve derin uyudugumdan duymuyordum sesi ama artık işkence oluyor.Bu sorunu nasıl çözücem ben ? Sabah işe gelmek durumunda kaldığım İçin dinlenebilmek adına adam salonda yatıyor 2 gündür, sırf ben uyuyabileyim diye.İyice bacı gardaş gibi olduk bu hamilelikte.bir akıl verin ne yapsak da bu horultu gitse ?
Ben bunu ayrı yatarak çözdüm artık kardeş kardeş takılıyoruz🥰

Tünaydın. Ay benim de ya 37 hafta itibariyle. Uykusuzluk bitti. Resmen hamile yastığını bile bıraktım pek rahat uyuyorum maşallah. Hareketlerimde iyi o agırlık geçti. Sanki 4,5 aylık hamile gibi oldum. Şaşırıyordum ben de normalmiymiş demek hepimiz yaşıyoruz demek ki
Vücûd doğuma yakın bir rahatlama enerji veriyormuş ya acaba bizim doğum yakın mı😇

Ayyy bende yarın doktora bu sıkıntımı açacağım niyeyse pek utanıyorum bundan 😛😛 inşallh içimde kalırlar 😛
Ya bence hiç utanılacak bir şey yok bunda.
Mesela ben ölçü alırken kusan hastadan ne rahatsız olurum ne de hastaya bişey derim. Elinde değil çünkü biliyorum. Doktorlar, ebeler de elimizde olmadığının farkındalar sonuçta bu durumun. Rahat ol sen hiç endişelenme yarın doktor da benzer şeyler söyleyecek bence.

Merhaba kızlar pazartesi kontrolum vardı. Kızçemin baskısı devam ediyor. 1.5 santim açılmam varmış. Cumartesi günü hazırlıklı gel bakalım doğurman lazım niye doğurmuyorsun sen dedi (32.haftamdan beri erken doğum riski olunca🥲😄)
39.haftama girdim artık cumartesi günü gideceğim bakalım açılmam arttımı, doğum başlar mı diye bakacak. Olursa suni sancı üle destekleyeceğiz dedi. Suni sancı hiç istemiyorum ama gerekliyse de diyecek bir şey yok haliyle 🥲bugün sabah düzenli 15 dka aralıklarla sancım oldu inanılmaz derecede, kaç gündür bel ve kalça ağrım yürütmüyor, artık nolacak bilmiyorum 🥲
Şaka maka doğurabilirisn cumartesi günü 🥰

Suyum fazla o yüzden sanırım bide çok hareketli hala maşallah. Dönerken canım yanıyo uyanıksam anlıyorum içimde kayıyor resmen ayaklarıyla falam uğraşa uğraşa dönüyo. Diyorum oğlum kendini yorma boşuna baş aşağı gel öyle kal sanada yazık 😄 yoğun mesai harcıyor resmen 😄
Ya benimki de böyle kafasıyla sırtıyla bi ittiriyor kaktırıyor birseyler yapıyor canım yanıyor resmen doktora sordum sönmeye calışıyordur dedi ama basaramadı valla bir türlü hala aynı yerimde tembel galiba bizimki😀

X