• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    130
Hanımlar detaylı ultrasona gittim ,çok şükür her şey yolunda
Doktora hareketleri arada hissetmedigimi sordum,normal dedi
Siz dinlenme aşamasına geçtiğinizde hissedebilirsiniz dedi ki o sırada ben hissetmememe rağmen ultrasonda elini kolunu hareket ettiriyordu
Muhtemelen daha küçük oldukları için (23.hafta) her hareketlerini hissetmiyoruz,pozisyon değişikliğinde ya da vurmalarinda hissediyor olabiliriz ,sizinde bilginiz olsun 😊

Benim de vajinal olarak ilerliyor şuan. Annemle altlı üstlüyüz biz ona güveniyorum biraz da :D her seferinde son ana kadar beklemiş evde duşunu almış yemeğini yemiş. Sancı sıklığı artınca gitmiş. 3 kardeşiz üçümüzü de ortalama 4-5 saatte doğurmuş. Referans olarak onu alıyorum. Sıklığından ve düzenli olmasından anlaşılıyormuş gerçek sancılar
ben de son kontrolde makat gelişiydi ama düzelir diye umuyorum

Hanımlar detaylı ultrasona gittim ,çok şükür her şey yolunda
Doktora hareketleri arada hissetmedigimi sordum,normal dedi
Siz dinlenme aşamasına geçtiğinizde hissedebilirsiniz dedi ki o sırada ben hissetmememe rağmen ultrasonda elini kolunu hareket ettiriyordu
Muhtemelen daha küçük oldukları için (23.hafta) her hareketlerini hissetmiyoruz,pozisyon değişikliğinde ya da vurmalarinda hissediyor olabiliriz ,sizinde bilginiz olsun 😊
Ay ben de 23. Haftada detayliya gidiyorum. Yuzleri falan cok belli mi? :))

Riskli gebelik uzmanları daha iyi bu konularda bence. Kadın doğum uzmanlari daha yüzeysel bakıyorlar olaylara. Benim kasıklarımda ağrı iğne batması gibi bıçak kesiği gibi değişik bir ağrı sordum doktor normal bebek büyüdüğü için oluyor dedi sağ kasığımda da gerilme gibi canımı yakmayan ama çok rahatsızlık veren bir ağrı var. Doktor normal deyince de yapacak bir şey kalmıyor. Bu arada koldan vurulan progestan ilk kez duydum kalçadan ve göbekten kullandım ama kol duymadım hiç.
Koldan demişim kalçadan 😄dün koldan da olur mu diye baya bir konuştukta oradan aklımda kalmış . Hatta hala acısını hissediyorum. Umarım her şey normale döner de ihtiyacımız kalmaz 🙏bir de plesentam benim biraz aşağıdaydı . Doktor onun da yukarı doğru çıkıyor dedi. Yukarı çıkarken de kanama olur mu öyle bir şeyde dedi bir arkadaşım. Pek inanamadım açıkçası ama hiç duydunuz mu o tarz bir şey

Dönüp duruyorlar ya düzelir :) Benimki son iki kontrolde düzdü bakalım son zamanlarda belli olur. İnşallah sağlıkla gelsinler de artık nasıl istiyorlarsa öyle olsun :)
alan geniş şimdi dönerler biraz zaman geçince onlar da kısıtlanacak, kısıtlanacakları ana kadar vaktimiz var :)

Kızlar bazen size de Ülker kare çikolatanın tamamını bitirme perileri geliyor mu?? Ben eskiden bi oturuşta üç paket yerdim, şimdi üç parça yememek için zor duruyorum. Oğluş bayram ediyordur yedikçe ama bir zararı var mıdır? Tutamıyorum kendimi😓😓😓😓

Kızlar bazen size de Ülker kare çikolatanın tamamını bitirme perileri geliyor mu?? Ben eskiden bi oturuşta üç paket yerdim, şimdi üç parça yememek için zor duruyorum. Oğluş bayram ediyordur yedikçe ama bir zararı var mıdır? Tutamıyorum kendimi😓😓😓😓
Azıcık azıcık ye canım abartmadığımız sürece bir zararı olmaz bence, her gün yemiyoruz sonuçta :)

Kızlar valla ben 6 kilo aldım şimdiden, artık dikkat etmem gerekiyor, aslında çok da yemiyorum arada dürüm felan yedim çünkü plesenta dan dolayı çok bişey yapmam yasak olduğu için arada dışardan yedik 😏 bundan sonra dikkat edecem bakalım kaç kilo olacam

Kızlar valla ben 6 kilo aldım şimdiden, artık dikkat etmem gerekiyor, aslında çok da yemiyorum arada dürüm felan yedim çünkü plesenta dan dolayı çok bişey yapmam yasak olduğu için arada dışardan yedik 😏 bundan sonra dikkat edecem bakalım kaç kilo olacam
Yarın 25 haftalık oluyorum bende 9 kilo aldım🫣

Kızlar selamlar. Bir kaç gündür geçmeyen öksürüğüm ve afedersiniz balgamım var. Doktoruma sordum antibiyotik önermedi. Siz geçirdiniz mi grip, neler yaptınız bu süreçte

Ben de 1 ayda 4 kilo alınca artık ufak çaplı bir şok yaşadım. Toplam 7 kilo almışım dikkat etmeye çalışıyorum şimdi. Sabit kalmak için uğraşıyorum, vermek biraz zor gibi ama bakalım. Tatlı isteğim inanılmaz artmış durumda.

Back