2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Emzirme sutyeni almamıştım , 3 aylık bebeği olan bi arkadaşım lazım olduğunu kendinin sık kullandığını söyledi. Süt aktığı için sutyenin içine ped. koyuyorum pratik oluyor dedi. o öyle deyince uygun fiyatlı olanlardan 3 tane aldım. denemek maksatlı.

Ben bi süredir sutyen takamıyorum :) sanki midemin üzerine oturuyor o sutyen çok rahatsız ediyor beni bu nedenle de evde sporcu atletlerinden vs. giyiyorum . işe gelirken takıyorum ama o bile işkence oluyor bazen arkasını açıyorum.
Ben lcwden hamile sütyeni diye aldım ama bildigin emzirme sütyeni hem de ince süngerli uclarını da belli etmiyor gögüs pedi olmadan onları takıyorum bayadır . Normal sütyen cok rahatsız ediyordu cünkü gögüs altımı batıyordu resmen oraya

Ayyy bende yarın doktora bu sıkıntımı açacağım niyeyse pek utanıyorum bundan 😛😛 inşallh içimde kalırlar 😛
Ay benim ilk dogumumda catalda cok çişim gelmişti ıkınırken sal gitsin demişti ebe yapmıştım valla. Zaten dogum için gittiğimde ilk lavman yaptıkları için o sıkıntı olmadı da. Şarıl şarıl işeyince de birazcık utanmıştım yine de😀

Yaaa kıyamam 😀tahmin edebiliyorum biz bir tane ile sen üç tane inşallah bu süreçten sonra sana yardımcı olur aileleriniz su gibi gelip geçer büyümeleri de 🥰
Aminnnn 🙏🏻 peş peşe getiriyoruz bebeklerimizi dünyaya şimdi sırada beraber büyütmek var ❤️ duygulanıyorum her geçen gün gruptan biri anne oluyor 🥹

Aminnnn 🙏🏻 peş peşe getiriyoruz bebeklerimizi dünyaya şimdi sırada beraber büyütmek var ❤️ duygulanıyorum her geçen gün gruptan biri anne oluyor 🥹
Aynen bende haftaya çoğu kişi anne oluyor Allahım şükürler olsun sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımıza 🤲🏻 benimde haftaya cuma doğumum 😍

Ben lcwden hamile sütyeni diye aldım ama bildigin emzirme sütyeni hem de ince süngerli uclarını da belli etmiyor gögüs pedi olmadan onları takıyorum bayadır . Normal sütyen cok rahatsız ediyordu cünkü gögüs altımı batıyordu resmen oraya
canım link verebilir misin acaba ben de aldım bitane de yedek alayım diyorum

canım link verebilir misin acaba ben de aldım bitane de yedek alayım diyorum
Aldıgım bir tanesinden hiç kalmamış diğeri var stokta

Hayır krem falan kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum. Emzirme öncesi ve sonrası sütle nemlendirmek daha iyi oluyor hem bebek kokusu tadı için reddetmiyor da 😊 göğüs uçlarımda yara oldu ama emmekten değil pompadan dolayı oldu o da geçer diye düşünüyorum
Ben ilk oğlumda sürdüğüm süt fayda etmedi şimdiden kremlıyorum ara ara ve valize garmastan Pomat koydum silip emzirilebilen kremden

Ben ilk oğlumda sürdüğüm süt fayda etmedi şimdiden kremlıyorum ara ara ve valize garmastan Pomat koydum silip emzirilebilen kremden
Ben ilkinde de birşey kullanmadım süt kullandım sadece ilkinde yaram olmadı dişleri çıktıktan sonra canı acıyor diye bir iki kere acıttı o kadar. Meme ucu hassasiyetiyle alakalıdır diye düşünüyorum herkese iyi gelen farklı 😊

Kızlar 35+2 deyiz. Bir haftadır kabızlık sorunu çekiyorum. Hamileliğim boyunca hiç bu sorunla karşılaşmamıştım. Hoşaf içiyorum. Zeytinyağı tüketiyorum. Yine de hiçbişey fayda etmedi. Önerilerinize açığım.
Emzirme sudyeni ve atleti konusunda büyük beden bulmakta zorluk çekiyorum. Sırtım geniş ve göğüslerim 100 beden. Bulabilen varmı?

Aldıgım bir tanesinden hiç kalmamış diğeri var stokta
Bende bundan aldım tek sevmediğim tarafı yanlarda o ince sünger çıkıyor yıkadığımda falan

Aynen bende haftaya çoğu kişi anne oluyor Allahım şükürler olsun sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımıza 🤲🏻 benimde haftaya cuma doğumum 😍
Ay bizim o gündü çok hazırlamıştım kendimi 1 kasım diye sana nasipmiş 😍 1.11.2024 çok güzel bir tarih, güzelliklerle de gelsin inşallah bebişin 🙏🏻

="kucukay172, post: 78355923, member: 1156364"]
gi
Normal bence yaa bazı dr doğum başlamadan çatı muayenesi yapılmaz diyor A
1 paket 9-10 tane yeterli çok fazla kanama olmuyor ben bir tek hastanede kullandım sonra evde gece pedi kullandım zaten aralıklı oluyor sürekli bir kanama durumu söz konusu değil
Hımmm tamam yavrum teşekkürler

Merhaba kızlar pazartesi kontrolum vardı. Kızçemin baskısı devam ediyor. 1.5 santim açılmam varmış. Cumartesi günü hazırlıklı gel bakalım doğurman lazım niye doğurmuyorsun sen dedi (32.haftamdan beri erken doğum riski olunca🥲😄)
39.haftama girdim artık cumartesi günü gideceğim bakalım açılmam arttımı, doğum başlar mı diye bakacak. Olursa suni sancı üle destekleyeceğiz dedi. Suni sancı hiç istemiyorum ama gerekliyse de diyecek bir şey yok haliyle 🥲bugün sabah düzenli 15 dka aralıklarla sancım oldu inanılmaz derecede, kaç gündür bel ve kalça ağrım yürütmüyor, artık nolacak bilmiyorum 🥲
Oyy yavrum hayırlısı ile kucağına al inşallah yaa. Bnde yarn 38 e gircem ama ne ağrm var ne sızım🤔😁

X