2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar sizinde ayaklarınızda ödem oluyor mu. Özellikle sol ayağım çok şişiyor. Doktor normal dedi, tansiyon sorununda yok ama sol ayak akşama doğru nerdeyse 3 katına çıkıyor.

Kuzum bana da 37 dedi rahim ağzına dokundukları için başlatmaktan çekiniyorlar ilkinde de 38 de yapmıştı
Vallahi kızlar hep senin gibi yazınca içim rahatladı biraz. Doktora gerçekten çok sinirlenmiştim yani ben biraz daha doğuma yönelik konuşuruz diye heyecanla gittim herşey için erken diyip bana 37de gel diyince ilgilenmedi diye düşündüm. Kızlar çok sağolun içimi ferahlattınız hepinizi etiketleyemiyorum şimdi. İyiki varsınız

Kızlar sizinde ayaklarınızda ödem oluyor mu. Özellikle sol ayağım çok şişiyor. Doktor normal dedi, tansiyon sorununda yok ama sol ayak akşama doğru nerdeyse 3 katına çıkıyor.
Ben yazın çok çektim ödemden balon gibi geziyordum ayaklarımı gören korkardı zaten 40 numara giyiyordum şimdi çok yürürsem şişiyor sadece

Doktorlar daha iyi bilir ama baştan sezeryan olacağı belliyse hiç çatı yapmasa daha iyi değilmi peki sence

benim az cıktı. normalde jilet yapıyorum ama hastane için tam temiz olsun istiyorum e gormuyorum da göbekten agda da başka yere sor yapılıyor belki sordugun yer yapmıyordur

Kızlar ağda mı yaptınız bundan önce lazere gidiyordum bıraktım ister istemez çıkmış biraz özellikle genital bölge ne önerirsiniz jilet yapınca içime sinmiyor
Bende lazerliyim azıcık çıkıyor zaten geçen hafta gittim ağdaya aldılar yapmam diyen olmadı
Ya ben 36.hafta bitince gidecektim ağdaya yapmıyolar mı tüh
Ben gittim yaptılar bana

Bence de yapmasa çok iyi olacak ama yaparız dedi olur mu öyle şey dedi direk
O çatal bana hep ürkütücü gelmiştir ya
Bizim için korkunç ama onlara gerçektenn normal geliyor günde kaç kişiye aynı işlemi yapıyorlar. Aslında ne kadar mentalite olarak kendimizi rahat bırakırsak o kadar acı hissi azalacak

Ay ben mi çok utangacim bu konuda ben tuyluyken birlikte bile olamıyorum esimle
Aynı şekilde bende hatta arttırıyorum karanlık olmadan öyle çıplak kalamıyorum açıkçası bu konuda özgüvenim sıfır, arkadaşlar tüy temizliğinde yardım alanlar varmış mesela ne güzel ben asla isteyemem sezeryan olacağım yüksek ihtimal çamaşır giydirmeye yardımcı olur, ilk banyonu eşin yaptırır dediler biraz o bile beni gerdi.

Benimki erkek benim de içerden vajinaya mesaneme doğru sanki öyle bir baskı oluyor ki ama bebek hareketi gibi geliyor daha çok

Emzirme danışmanlığı aldınız mı ne kadar bebeğiniz
Evet dün gittim bebeğimle. İki memeyi emmek istemiyordu biri hep dolu kalıyordu bir de sütüm tazikli geliyordu. Onları konuştuk nasıl daha doğru emzirebileceğimi gösterdi bebeğin çene kuvvetine vs baktık. Bugün 10 günü bitirdi oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…