- 11 Mart 2024
- 1.280
- 1.156
- 29
Ağda yapıyorum kuaförde daha 33 üde gittim bunhafta da gitceğimKızlar ağda mı yaptınız bundan önce lazere gidiyordum bıraktım ister istemez çıkmış biraz özellikle genital bölge ne önerirsiniz jilet yapınca içime sinmiyor
Vallahi kızlar hep senin gibi yazınca içim rahatladı biraz. Doktora gerçekten çok sinirlenmiştim yani ben biraz daha doğuma yönelik konuşuruz diye heyecanla gittim herşey için erken diyip bana 37de gel diyince ilgilenmedi diye düşündüm. Kızlar çok sağolun içimi ferahlattınız hepinizi etiketleyemiyorum şimdi. İyiki varsınızKuzum bana da 37 dedi rahim ağzına dokundukları için başlatmaktan çekiniyorlar ilkinde de 38 de yapmıştı
Ay ben mi çok utangacim bu konuda ben tuyluyken birlikte bile olamıyorum esimleYatağa uzanıyorum eşim ayna tutuyor bana o şekilde yapıyorum ben başka türlü ne görebiliyorum ne uzanabiliyorum doğru
Ben yazın çok çektim ödemden balon gibi geziyordum ayaklarımı gören korkardı zaten 40 numara giyiyordum şimdi çok yürürsem şişiyor sadeceKızlar sizinde ayaklarınızda ödem oluyor mu. Özellikle sol ayağım çok şişiyor. Doktor normal dedi, tansiyon sorununda yok ama sol ayak akşama doğru nerdeyse 3 katına çıkıyor.
Yapan yerler var Biz risk almıyoruz dediler.Ya ben 36.hafta bitince gidecektim ağdaya yapmıyolar mı tüh
Doktorlar daha iyi bilir ama baştan sezeryan olacağı belliyse hiç çatı yapmasa daha iyi değilmi peki senceYaa aslında bana da söylemiyor doktor ama benim belimde sıkıntı var bir de benim geçmişimde jinekolojik kayıt var balayı sistisi diye bir şey olmuştum ilk evlendiğimde o zaman çatı dar gibi bir şey yazmışlar ama tam açıklaması da bu değil ded doktor ama kendimi istemsiz kasıyorum iki yıllık evliliğimde hala ilişki esnasında çabuk yanıyor bebekte uzun olunca ki bugün öyle bir dürülmüş ki bildiğin marul sanarsın daha da uzar seninde uzar bence ve bebek bildiğin yukarda göğsümün altında bir de ben haftalık başka doktora da gidiyorum kilosu da bir hafta önde dedi ki seninki de önde bu arada hatta bir haftadan fazla bence bebek kilolu olunca da normal yapamazsın diyor yaa ben daha bu doktorumda nst ye hiç girmedim çatıyı da 38’de yapalım dedi bana diğer gittiğim devlette giriyorum nst ye
Nasıl geçti canım? Ayaklarımı uzatıyorum yükseğe vs yine geçmiyor.Ben yazın çok çektim ödemden balon gibi geziyordum ayaklarımı gören korkardı zaten 40 numara giyiyordum şimdi çok yürürsem şişiyor sadece
benim az cıktı. normalde jilet yapıyorum ama hastane için tam temiz olsun istiyorum e gormuyorum da göbektenAğda yapılmıyor diye biliyorum ben son haftalarda ay ben hayatta yaptıramam valla jiletle yapıyorum 2 günde bir eskiden lazerliydim ama eskisi kadar çıktı hiç bir farkı kalmadı sil baştan tekrar lazere gidicem doğumdan sonra
Yapılsana yaptıramam ay çok fazla çıktı ağdayı çekerken çocuğu fırtlatırım vallabenim az cıktı. normalde jilet yapıyorum ama hastane için tam temiz olsun istiyorum e gormuyorum da göbektenagda da başka yere sor yapılıyor belki sordugun yer yapmıyordur
Bence de yapmasa çok iyi olacak ama yaparız dedi olur mu öyle şey dedi direkDoktorlar daha iyi bilir ama baştan sezeryan olacağı belliyse hiç çatı yapmasa daha iyi değilmi peki sence
Canım ben tuzu turşuyu kestim tuzu kesince iyi oldu ayaklarımı da bir ara soğuk suyla yıkadım o iyi geliyorduNasıl geçti canım? Ayaklarımı uzatıyorum yükseğe vs yine geçmiyor.
Bende lazerliyim azıcık çıkıyor zaten geçen hafta gittim ağdaya aldılar yapmam diyen olmadıKızlar ağda mı yaptınız bundan önce lazere gidiyordum bıraktım ister istemez çıkmış biraz özellikle genital bölge ne önerirsiniz jilet yapınca içime sinmiyor
Ben gittim yaptılar banaYa ben 36.hafta bitince gidecektim ağdaya yapmıyolar mı tüh
Bizim için korkunç ama onlara gerçektenn normal geliyor günde kaç kişiye aynı işlemi yapıyorlar. Aslında ne kadar mentalite olarak kendimizi rahat bırakırsak o kadar acı hissi azalacakBence de yapmasa çok iyi olacak ama yaparız dedi olur mu öyle şey dedi direk
O çatal bana hep ürkütücü gelmiştir ya
Saldım çayıra mevlam kayıra zihniyeti yesemde şişiyor elim ayağım yemesemde o yüzden 10 gündür esirgemiyorum kendimi yiyorum turşuyu simitiCanım ben tuzu turşuyu kestim tuzu kesince iyi oldu ayaklarımı da bir ara soğuk suyla yıkadım o iyi geliyordu
Aynı şekilde bende hatta arttırıyorum karanlık olmadan öyle çıplak kalamıyorum açıkçası bu konuda özgüvenim sıfır, arkadaşlar tüy temizliğinde yardım alanlar varmış mesela ne güzel ben asla isteyememAy ben mi çok utangacim bu konuda ben tuyluyken birlikte bile olamıyorum esimle
Benimki erkekAyyy bakalım günlerimiz aynı bebişler kaç gün arayla gelecekler. :) benimki kız sizinkinin cinsiyeti ne. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Ben de karnımdan gurultu bile gelse bu sancı olabilir mi diye dikkat kesiliyorum son 1 haftadır. :)
Emzirme danışmanlığı aldınız mı ne kadar bebeğinizÇok iyiyiz beyfendi sürekli sıçıyor çok komikben üstten gaz çıkarsın diye bekliyorum alttan salıyor dün emzirme danışmanlığında da yaptı ebeyle güldük baya
Evet dün gittim bebeğimle. İki memeyi emmek istemiyordu biri hep dolu kalıyordu bir de sütüm tazikli geliyordu. Onları konuştuk nasıl daha doğru emzirebileceğimi gösterdi bebeğin çene kuvvetine vs baktık. Bugün 10 günü bitirdi oğlumEmzirme danışmanlığı aldınız mı ne kadar bebeğiniz