• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    18
Merhaba kızlar kontrolum yarindi ama ben dayanamadım bugün gittim😂 görüntü çok net alamadım yine atayım.kalbi pir pır atıyordu 😂😂😂
Ay ben sana cevap yazdım sandım yazmamisim ya 🤦 çok sevindim maşallah sağlıkla büyüyor bu sefer bana kız gibi geldi 😂 tutarlilik diyince de ben 😂

Kızlar doktora gttim bebek ii gunuyle uyumlu, kanama alanı fln yok ama düşük iğnesi v progstron fitil verdi.Bu hftalrda hersy olablr dedi hftya cuma bi dha gel bebeğe baklm dedi.Bebek sagliklysa tutunur,şuan düşmemesi için herseyi yaptk ztn,bolbol dinlen yat dedi.
20250115_164640.jpg

Kızlar doktora gttim bebek ii gunuyle uyumlu, kanama alanı fln yok ama düşük iğnesi v progstron fitil verdi.Bu hftalrda hersy olablr dedi hftya cuma bi dha gel bebeğe baklm dedi.Bebek sagliklysa tutunur,şuan düşmemesi için herseyi yaptk ztn,bolbol dinlen yat dedi.
Eki Görüntüle 3537489
Ay maşallah kuzum. Kanama alanı yoksa inşallah sağlıkla büyür bebişin içini ferah tut bol bol dinlen canım ❤️

Ay ben sana cevap yazdım sandım yazmamisim ya 🤦 çok sevindim maşallah sağlıkla büyüyor bu sefer bana kız gibi geldi 😂 tutarlilik diyince de ben 😂
Hahaha siz ne derseniz ben ona evriliyorum😂doktora sordum erken daha dedi😂 10+4 bugün ultrason da 11+2 çıktı gelisimi🤲 3 hafta sonra doktorumuz çağırdı bu sefer oğlumla beraber🧡🧡🧡

Eki Görüntüle 3537489
Oh çok şükür canım. Belki de tutunma - yerleşme kanamasıydı. Bende de 7.haftanın sonunda lekelenme olmuştu doktorum yer ediniyor demişti. Ama olabildiğince yatıp dinlendim hala daha öyleyim. Dikkat et yorma kendini sakın

Oh çok şükür canım. Belki de tutunma - yerleşme kanamasıydı. Bende de 7.haftanın sonunda lekelenme olmuştu doktorum yer ediniyor demişti. Ama olabildiğince yatıp dinlendim hala daha öyleyim. Dikkat et yorma kendini sakın
Adet dönemim ondan mı oldu acaba ya bilmyorm ki,kızımı okula almaya geldm smdi mecbur. Eve gdnce direk yats🥰Sagolasn canim🧡

Adet dönemim ondan mı oldu acaba ya bilmyorm ki,kızımı okula almaya geldm smdi mecbur. Eve gdnce direk yats🥰Sagolasn canim🧡
Ben onu geçen doktruma sordum canım. Tam adet günümde de çok az bi defa leke geldi geçen hafta. Bazı kadınlarda adet dönemi olabiliyor tabi gözlemlendiği kadarıyla dedi. Kanama alanı yoksa hiç sıkıntı etme. Azıcık sabret dinlen yat ☺️💜

Ben onu geçen doktruma sordum canım. Tam adet günümde de çok az bi defa leke geldi geçen hafta. Bazı kadınlarda adet dönemi olabiliyor tabi gözlemlendiği kadarıyla dedi. Kanama alanı yoksa hiç sıkıntı etme. Azıcık sabret dinlen yat ☺️💜
Benden baya akıntı geldi canım kahverengi ,leke şeklinde dgldi😒 Kanama alanı yk şükür. Bebek saglklysa devam eder gebelik, düşmez dedi.Bundqn sonrası bol yatisli günler artk🥰Çok sagolasn🧡

Bugün uzun zamandan sonra ilk kez canım sebze çekti :halay: Protein hala olmasa da tost makarna ekmekten içim şişmişti 🙈 biraz sebzeye de razıyım daim olur inşallah 😄

Benim de tam 2. adet günümde başlamıştı benim de aklımdan geçiyordu

Eskişehir'de yaşıyorum ben 3000 TL muayene + 1800 TL ikili tarama acaba muayene ücreti dahil mi sizin aldığınız fiyat ? Siz nerede yaşıyorsunuz İstanbul,Ankara,İzmir gibi büyükşehirlerde ücretler daha yüksekmiş sanırım
Evet istanbulda sordum ultrason dahil fiyattir tahminim

Back