- 27 Şubat 2024
- 323
- 429
- 27
Yok poposunu anlıyorum ama inşallah öyledir yaEğer başı aşağı döndüyse kaburga a gelen poposu olabilir. Benim 30. Haftadan beri kafası aşağıda. Sanki kafası gibi elime gelen şey poposuymuş. Ultrasonda net gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok poposunu anlıyorum ama inşallah öyledir yaEğer başı aşağı döndüyse kaburga a gelen poposu olabilir. Benim 30. Haftadan beri kafası aşağıda. Sanki kafası gibi elime gelen şey poposuymuş. Ultrasonda net gördüm
Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Benim doktorumda 38de yapacak çatıyı. Haftaya salı. Ben bugün itibariyle egzersizlere başladım. Doula tuttum. O bu hafta başla artık dedi. Benim bebişin de kilosu giderek artıyor ben de 38 sonu gibi gelse diyorum hayırlısıyla. Bir avazda inşallah. Tüm tuşlara bastım hurma yemeye de başladım. Meryem ana otu aldım koydum kenara. Umarım kolaylıkla gelir tüm bebişlerimizCanım çatı muayenesi doğumu başlatabiliyormuş o yüzden ben 37 38 olsa iyi olur diye düşünüyorum benim bebişte boy kilo olarak 2 hafta önde gidiyo 37. Hafta bittiği an doğumu başlatacak olan hareketleri yapmaya başlayacağım yoksa iri bir bebek olacak normal doğum hayal olacak
Ya ben 36.hafta bitince gidecektim ağdaya yapmıyolar mı tühBen de lazerliydim. Hamilelikte baya arttı. Jiletle aldım birkaç kez ama 6. Aydan sonra ağda yapmıyoruz dedi kuaför.
Valla ben eşimden yardım alıyorum görmeyi bırak ulaşamıyorum bileAy jileti nasıl yapıyorsunuz ben hiç birşey göremiyorum bende lazere gidiyordum agdaya döndüm ama doğuma ağda randevum denk gelmezse diye korkuyorum uzamadan alamiyorsun da ağdada
Sadece üst tarafında çıkıyor küçük ayna ile bakarak yapıyorum ama tam bir mücadele inanAy jileti nasıl yapıyorsunuz ben hiç birşey göremiyorum bende lazere gidiyordum agdaya döndüm ama doğuma ağda randevum denk gelmezse diye korkuyorum uzamadan alamiyorsun da ağdada
Şuan ulaşıyorum ulaşamazsam benimde aklıma gelen bu vallaValla ben eşimden yardım alıyorum görmeyi bırak ulaşamıyorum bile
Bi paket hurmam hazır meryem ana otum hazır nar ve ananasta başlatmak için iyi oluyormuş canım birde bitki çayları var ama araştırmadım daha bol bol eşinle birlikte ol dedi ebe spermler rahim ağını yumuşatıyormuş. Ay inşallah şıp diye doğuruveririz sağlıkla kavuşuruz hepimizBen de sizinle aynı fikirdeyim. Benim doktorumda 38de yapacak çatıyı. Haftaya salı. Ben bugün itibariyle egzersizlere başladım. Doula tuttum. O bu hafta başla artık dedi. Benim bebişin de kilosu giderek artıyor ben de 38 sonu gibi gelse diyorum hayırlısıyla. Bir avazda inşallah. Tüm tuşlara bastım hurma yemeye de başladım. Meryem ana otu aldım koydum kenara. Umarım kolaylıkla gelir tüm bebişlerimiz
Yatağa uzanıyorum eşim ayna tutuyor bana o şekilde yapıyorum ben başka türlü ne görebiliyorum ne uzanabiliyorum doğruAy jileti nasıl yapıyorsunuz ben hiç birşey göremiyorum bende lazere gidiyordum agdaya döndüm ama doğuma ağda randevum denk gelmezse diye korkuyorum uzamadan alamiyorsun da ağdada
Ahududu yaprağı çayı iç dedi ebe bana. Bulamazsan ada çayı ya da kekik çayı iç dedi. Evet ananas ve nar da mantıklı.Bi paket hurmam hazır meryem ana otum hazır nar ve ananasta başlatmak için iyi oluyormuş canım birde bitki çayları var ama araştırmadım daha bol bol eşinle birlikte ol dedi ebe spermler rahim ağını yumuşatıyormuş. Ay inşallah şıp diye doğuruveririz sağlıkla kavuşuruz hepimiz
Ananasta ye canım ben ananas stokladım 36’dan sonra başlayacağımBen de sizinle aynı fikirdeyim. Benim doktorumda 38de yapacak çatıyı. Haftaya salı. Ben bugün itibariyle egzersizlere başladım. Doula tuttum. O bu hafta başla artık dedi. Benim bebişin de kilosu giderek artıyor ben de 38 sonu gibi gelse diyorum hayırlısıyla. Bir avazda inşallah. Tüm tuşlara bastım hurma yemeye de başladım. Meryem ana otu aldım koydum kenara. Umarım kolaylıkla gelir tüm bebişlerimiz
ben de lazerliydim bu zamana kadar jiletle idare ettim ama doğumdan once bi agda yaptıracagım. gormuyoruz sonucta jiletle tam temiz olmuyoKızlar ağda mı yaptınız bundan önce lazere gidiyordum bıraktım ister istemez çıkmış biraz özellikle genital bölge ne önerirsiniz jilet yapınca içime sinmiyor
Hiçbir şey göremiyorum, görmeden jiletle almaya çalışıyorum. Belki banyoda 40 dakika kalıyorum ama sonuç bu..Valla ben eşimden yardım alıyorum görmeyi bırak ulaşamıyorum bile
Çok sağol canım 3 hafta bu muayene için bekledim, sabırsız biriyim biraz doğum hakkında bilgi verse belki rahatlardım. Amin inşallah hepimizin gönlündeki gibi olurAnlıyorum ama bazen doğum anında bir anda süreç değişebiliyor vajinal olurken bir anda sezaryene almak zorunda da kalabiliyor doktorlar. Ben mesela asla kendimi şartlamıyorum hayırlısı olsun diyorum. İki türlü doğum için de ne yaparsam yapayım hazır olacağımı da sanmıyorum çünkü ilk doğumum. Allah bilir başıma neler gelecek diyorum sadece inşallah gönlünden geçtiği gibi bir doğumun olur sıkma canını
Ayyy bu ben bende lazerliydim sanıyorum kendimi hiç lazere gitmemiş gibi çıktı mübarek iki kere falan ağdaya gittim canım çok yandı jiletle işte idareten böyle alıyorumHiçbir şey göremiyorum, görmeden jiletle almaya çalışıyorum. Belki banyoda 40 dakika kalıyorum ama sonuç bu..
Ağda yapılmıyor diye biliyorum ben son haftalarda ay ben hayatta yaptıramam valla jiletle yapıyorum 2 günde bir eskiden lazerliydim ama eskisi kadar çıktı hiç bir farkı kalmadı sil baştan tekrar lazere gidicem doğumdan sonraben de lazerliydim bu zamana kadar jiletle idare ettim ama doğumdan once bi agda yaptıracagım. gormuyoruz sonucta jiletle tam temiz olmuyo
Ahahahaaha valla bende hiç görmüyorum elimle hissederek yapıyorum böyle olup olmadığından bile habersizim eşime de diyemiyorum artık olduğu kadar sezeryan istiyorum zaten çok ön planda olmayacakHiçbir şey göremiyorum, görmeden jiletle almaya çalışıyorum. Belki banyoda 40 dakika kalıyorum ama sonuç bu..
Normal bence yaa bazı dr doğum başlamadan çatı muayenesi yapılmaz diyor AYani çok geç değilmi ben de sinirlendim o kadar. Burda arkadaşların hep yapılmış şaşırdım 38de geç bence
1 paket 9-10 tane yeterli çok fazla kanama olmuyor ben bir tek hastanede kullandım sonra evde gece pedi kullandım zaten aralıklı oluyor sürekli bir kanama durumu söz konusu değilBende depend aldm kızz ama kaç paket almak lazım kii
Kuzum bana da 37 dedi rahim ağzına dokundukları için başlatmaktan çekiniyorlar ilkinde de 38 de yapmıştıÇok sağol canım 3 hafta bu muayene için bekledim, sabırsız biriyim biraz doğum hakkında bilgi verse belki rahatlardım. Amin inşallah hepimizin gönlündeki gibi olur
Anlıyor musun döndüğünü basasagı. Bu kadar büyüdükten sonra basasagı dönünce bir daha yukarı nası cıkıyor bası ya valla ben de cok korkuyorum.Benim oğlan bi kaç gün baş aşağı takılıyo sonra yine başı kaburgalarımın altına geliyo bende 34+5 teyim ya baş aşağı dönmezse diye ödüm kopuyor ya