2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ayyy hadi inşallah kolaylıkla bir avazda doğuralım sağlıkla kucağımıza alalımmmm

Göğüs için bir şey aldın mı canım
Göğüs pedi olarak baby me nin aldım onun dışında gümüş kapak vs almadım. Ayrıca emzirme danışmanı ev içerisinde sürekli kapalı sütyenle gezme arada bir göğüsleri havadar ve rahat bırakmak gerekiyor dedi ama umarım üzerine ince bir tişörtle demek istemiştir ve bir de şu jel göğüs pedlerinden almayı düşünüyorum soğuk kompres için

Benim oğlan bi kaç gün baş aşağı takılıyo sonra yine başı kaburgalarımın altına geliyo bende 34+5 teyim ya baş aşağı dönmezse diye ödüm kopuyor ya
Eğer başı aşağı döndüyse kaburga a gelen poposu olabilir. Benim 30. Haftadan beri kafası aşağıda. Sanki kafası gibi elime gelen şey poposuymuş. Ultrasonda net gördüm

Kızlar ağda mı yaptınız bundan önce lazere gidiyordum bıraktım ister istemez çıkmış biraz özellikle genital bölge ne önerirsiniz jilet yapınca içime sinmiyor
Ben de lazerliydim. Hamilelikte baya arttı. Jiletle aldım birkaç kez ama 6. Aydan sonra ağda yapmıyoruz dedi kuaför.

Senin yine iyi 37 dedi ben 33 te muayene oldım 38 de gel dedi bana sadece her hafta nst için gidiyorum ona bakıyo. Ben 38 e kadar beklemem valla 36. Hafta bitsin muayene olmaya gideceğim

Canım çatı muayenesi doğumu başlatabiliyormuş o yüzden ben 37 38 olsa iyi olur diye düşünüyorum benim bebişte boy kilo olarak 2 hafta önde gidiyo 37. Hafta bittiği an doğumu başlatacak olan hareketleri yapmaya başlayacağım yoksa iri bir bebek olacak normal doğum hayal olacak

Bende aynı durumdayim 35+5 deyiz doktorum doğuma dair asla konuşmuyor hatta önümüzdeki süreçler hakkında bile hiç biseu soylemiyor ben sorarsam anca. Mesela ben genelde 36-37 de çatı muayenesi yapıyorlar diye bu hafta yapar belki diyerek gitmiştim bırak yapmayı hiç bişey söylemedi bir sonraki randevun iki hafta sonra dedi sadece ben sordum çatı muayenesi ozaman mı yapılacak diye 38 de yapıyorum ben ama ondada kesin net birşey söylemiyorum sadece fikir ediniyoruz doğum anına kadar hiç bişey belli olmaz dedi banada geç geldi 38 mesela birde insan sabırsızlanıyor dediğin gibi bı fikir sahibi olmak istiyor doğumuna dair ama gerçekten o zaman gelmeden hiç bişey kesin olmayacak sanırım canim sabredecegiz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…