- 15 Şubat 2024
- 2.562
- 3.479
- 48
- 33
Benimki de gazı yok uykusu yoksa mutlu bir bebek o zaman oyun halısında yada emzirme yastığında oyalıyorum bana seslenmeyi öğrendiğini düşünüyorum e diye bağırarak bana sesini duyuruyor bende tekrar ediyorum odaBenimki sabah keyifli oluyor yapabilirsem o saatlerde Bi tummy tine yaptırıyorum ama öyle aşırı uzun sürmüyor Bi süre sonra mızmızlanıyor. Gündüz belli aralıklarla bakıp gülmeyi öğrendi ama buda cok uzun değil 10 dk kadar. Bugün dışarı cıktık yatağına koydum başında dönenceyi açtım öyle oyalandı baktı güldü o sırada bana giyinmem hazırlanmam için vakit tanıdı. Kitap okumak istiyorum uyanıkken ama Bi süre sonra ağlıyor bir iki denedim yarım kaldı. Bunun üstüne gideceğim bir süre. Köpeğimiz var onu görmüyor henüz aslında görse o baya oyalayacak onu. Bizde durumlar böyle
Ayyy video atma şansım olsa keşke ben mutfakta iş yaparken babası oluyor yanında ona rağmen bana eh diye bağırıyor eşimle o kadar çok gülüyoruz ki hatta dün aldım karşıma oğlumu dedim. Ki sorması ayıptır ben senden önce ne yapıyormuşum ya nasıl yaşıyormuşum her anını fotoğraflamak videoyaya çekmek istiyorum dünyanın en güzel şeyiymiş anne olmakEeee eeee diye uyutuyorum ben bir anda meme emerken eeee diye bağırıyor bende eeee eeee diye uyutuyorum heralde bebeler arasında şifreli bir dil eeee