- 15 Ocak 2024
- 992
- 471
Bir beta var istersen kesin çıkar ama 12 gün geçince bende erken gebelik testinde çok net çıkıyorduKaset testte çıkmadı cnm dün yaptım, 7si akıntı ve ağrı sonrası o gece ilişki oldu olmuş mudur ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir beta var istersen kesin çıkar ama 12 gün geçince bende erken gebelik testinde çok net çıkıyorduKaset testte çıkmadı cnm dün yaptım, 7si akıntı ve ağrı sonrası o gece ilişki oldu olmuş mudur ki
Doktor artık verme dedi 12 48 300 800 çıktı haftaya kese için gel dedi2 gün sonra tam 48 saat sonra bir daha kan ver canım 2 katına çıkıyor mu diye inşallah 2 katına çıkar güzelce ilerler
Aaaa tamam o zaman ben ilk beta hcg zannettim süperDoktor artık verme dedi 12 48 300 800 çıktı haftaya kese için gel dedi
Benimde 2 kürtaj var hiç korkma. Ben keseyi gördüm az erken gittim ama daha minnak bu cuma tekrar kese gelişimi için gideceğim 2 haftaya amca kalbini duyarım sende aşağı yukarı benle aynısın bu aralar gitsen tahminim kese görürsün. Hiç korkma sağlıkla doğacak sakın kötü düşünmeİnşallah ben çok korkuyorum 2 ay önce kürtaj oldum kalbi durdu kese için ne zaman gideceksin
Kafamız aynı çalışıyor bende öyle düşünmüştüm hakettiler bence hayırla gelsinler yeterki hepsi unutulurŞöyle düşün bizi bebişler çok nazlı olacak. Annelerine pek nazlanıyorlar . Hele doğsunlar popişlerine iki tokat atarız deriz bizi çok yordunuz ( tabi kıyabilirsek )
Peki tedbir amaçlı bir şey kullanıyor musunuzBenimde 2 kürtaj var hiç korkma. Ben keseyi gördüm az erken gittim ama daha minnak bu cuma tekrar kese gelişimi için gideceğim 2 haftaya amca kalbini duyarım sende aşağı yukarı benle aynısın bu aralar gitsen tahminim kese görürsün. Hiç korkma sağlıkla doğacak sakın kötü düşünme
Oy oy daha minnacık haftaya dinlersin kuzum açıkcası ben kalp sesini duymasam olur öyle pıt pıt ekranda gözüküyor ya o bana yeter. Ben 8 haftalık falan olunca dinlemek istiyorum diyorlar ya bebişe zarar verebilir diye ne bilim korkuyorum ondanCanımm ilk karından baktık böyle tek tük bi ses duyuldu kalp atışı gibi ama parazit sesi olabilir dedi ultrason cihazının sesi. Sonra alttan muayene oldum bakmaya çalıştık ama 2 mm daha haftaya net duyarız çok küçük dedi yine de kesesi büyümüş 5 ten 22 mm çıkmış yolkta gözüktü şimdilik iyi dedi
Benimki erken gebelik testi değildi canım adet geçince yapılan test kaset testBir beta var istersen kesin çıkar ama 12 gün geçince bende erken gebelik testinde çok net çıkıyordu
Ben test yaptırmıştım pıhtı çıktı bende kan sulandırıcı ipne kullanıyorum. Ama ekstra doktorum bana duphaston verdi bebeğin yatağı güçlensin daha önce düşük olduğu için tedbir gibi birşey sen kullanıyor musunPeki tedbir amaçlı bir şey kullanıyor musunuz
Sadece şunlara bakıldı yok dendi hiç bir şey vermediler bana sence isteyim miBen test yaptırmıştım pıhtı çıktı bende kan sulandırıcı ipne kullanıyorum. Ama ekstra doktorum bana duphaston verdi bebeğin yatağı güçlensin daha önce düşük olduğu için tedbir gibi birşey sen kullanıyor musun
Yanii öyleyim aslnda hiç göstermiyorumİçimden bir ses taş gibi bir hatun olduğunu söylüyor
Oo tebrikler canm evettBetam 800 çıktı hamileyimdir dimi
2 mm de bile kalp atışı başlsdıysa çok güzelCanımm ilk karından baktık böyle tek tük bi ses duyuldu kalp atışı gibi ama parazit sesi olabilir dedi ultrason cihazının sesi. Sonra alttan muayene oldum bakmaya çalıştık ama 2 mm daha haftaya net duyarız çok küçük dedi yine de kesesi büyümüş 5 ten 22 mm çıkmış yolkta gözüktü şimdilik iyi dedi
Tamam canım benim bu trombofoli panelinde pıhtı çıktı şükür senin normal çıkmış . Hiç sıkıntı olmaz Allahım izniyleSadece şunlara bakıldı yok dendi hiç bir şey vermediler bana sence isteyim mi
İnşallah hamilesindir ama test yanıltıcı ben 5 gün arayla test yorum biri negatif diğeri pozitif sen az bekle olmadı kan ver o garanti canımSlm kızlar bende yeni gebelik düşünüyordum fakat bu ay eşimin işi dolayısıyla 2 sefer ilişki oldu, sat 17 Şubat. 29 günde adetimi olurum, bazen gecikir. Diğer çocuklarımda da geç döllenme yaşadım sormak istediğim şu. 29 Şubat ve 7 mart ilişki oldu. Ama bu sefer geç yumurtladim şöyle anladım ayın 7si sağ kasığımda çok ağrı ve akıntı çoğaldı Ogün ilişkide bulunduk sonra olmadı. Bat 16 mart olmadım daha, iki sefer test yaptım negatif. Haftaya kadar bekleyecegim olmazsa kan vereceğim. Büyük ihtimalle dediğim gibi 7 veya 8 yumurtladim ,7sinde akıntı ve ağrı başladı 10una kadar sürdü sizce tutmuş mudur. Test için erken mi son ilişkiden 12 gün geçti, iki gündür adet olacakmış gibi ağrım oldu ama gelen yok. Adet öncesi 10 gün önce göğüslerim ağrırdi adet olurdum, şimdi 10 gündür göğüs uçlarında hassaslık acı var şu 2 gündürde dolgunlaştılar ama öyle çok ağrı yok hafif var uçları yine dokununca acıyor hassas.
İnşallah ama bende sadece 2 değere bakılmış neden anlamdım sende bu değerlerde sorun var mıydı. Bir de 2 defa kürtaj oldunuz muTamam canım benim bu trombofoli panelinde pıhtı çıktı şükür senin normal çıkmış . Hiç sıkıntı olmaz Allahım izniyle
Artışa bakmış doktor maşallah güzelde artmış sağlıkla keseyi de gör inşalalh canım kafana takılıyorsa doktora gidince bir düşük var diye söyle gerek görmeyebilir ama seni rahatlatmak için duphaston verebilirDoktor artık verme dedi 12 48 300 800 çıktı haftaya kese için gel dedi
Canım benim birinde bebek hiç görünmedi sadece kese . Düşük olmadı kürtaj oldum. Diğerinde kalbi durdu düşmedi kürtaj oldum: benimde bunlara bakıldı. Benim ikiside sıkıntılı çıktı. Senin doğru test yazılmış şükür hiçbirşeyin çıkmamış ilk gebelikte kaybı normal karşılıyorlar genetik bozukluk diye. Ne şanslısın hemen test yaptırmışsın . Şükür herşeyindr normal inşalalh ark arkaya doğuracağızİnşallah ama bende sadece 2 değere bakılmış neden anlamdım sende bu değerlerde sorun var mıydı. Bir de 2 defa kürtaj oldunuz mu
İnşallah gönlünden geçen ömrüne nasip olsun canm benimSlm kızlar bende yeni gebelik düşünüyordum fakat bu ay eşimin işi dolayısıyla 2 sefer ilişki oldu, sat 17 Şubat. 29 günde adetimi olurum, bazen gecikir. Diğer çocuklarımda da geç döllenme yaşadım sormak istediğim şu. 29 Şubat ve 7 mart ilişki oldu. Ama bu sefer geç yumurtladim şöyle anladım ayın 7si sağ kasığımda çok ağrı ve akıntı çoğaldı Ogün ilişkide bulunduk sonra olmadı. Bat 16 mart olmadım daha, iki sefer test yaptım negatif. Haftaya kadar bekleyecegim olmazsa kan vereceğim. Büyük ihtimalle dediğim gibi 7 veya 8 yumurtladim ,7sinde akıntı ve ağrı başladı 10una kadar sürdü sizce tutmuş mudur. Test için erken mi son ilişkiden 12 gün geçti, iki gündür adet olacakmış gibi ağrım oldu ama gelen yok. Adet öncesi 10 gün önce göğüslerim ağrırdi adet olurdum, şimdi 10 gündür göğüs uçlarında hassaslık acı var şu 2 gündürde dolgunlaştılar ama öyle çok ağrı yok hafif var uçları yine dokununca acıyor hassas.