2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Lekelenme çık normal ben 20. Haftada kanamayla acile kaldırıldım gerçekten nasibi varsa bir şey olmuyor asla moralini bozma sagsaglim gelecek inan buna ben hep inandım geldi şükür sıra şimdi Kasım annelerinde inş ve diğer tüm hamişlerde
Evet canım normal, heralde diğerlerindede yaşayınca tetikliyor duygu olarak. Ben mesela ilk bu grubada çok yazamadım tek tük yazdım. Çünkü daha önceki gruplarda hep kötü haberi veren ayrılan oldum. Aynı şeyleri yaşayıp yazarsam felan gibi. Şimdi biraz daha aşıp yazabiliyorum. İnşallah hepimiz çok güzel atlatıp kucağımıza alalım evlatlarımızı. Geriye döndüğümüzde ne günler atlattık diyelim 🤲♥️

Slm kızlar bende yeni gebelik düşünüyordum fakat bu ay eşimin işi dolayısıyla 2 sefer ilişki oldu, sat 17 Şubat. 29 günde adetimi olurum, bazen gecikir. Diğer çocuklarımda da geç döllenme yaşadım sormak istediğim şu. 29 Şubat ve 7 mart ilişki oldu. Ama bu sefer geç yumurtladim şöyle anladım ayın 7si sağ kasığımda çok ağrı ve akıntı çoğaldı Ogün ilişkide bulunduk sonra olmadı. Bat 16 mart olmadım daha, iki sefer test yaptım negatif. Haftaya kadar bekleyecegim olmazsa kan vereceğim. Büyük ihtimalle dediğim gibi 7 veya 8 yumurtladim ,7sinde akıntı ve ağrı başladı 10una kadar sürdü sizce tutmuş mudur. Test için erken mi son ilişkiden 12 gün geçti, iki gündür adet olacakmış gibi ağrım oldu ama gelen yok. Adet öncesi 10 gün önce göğüslerim ağrırdi adet olurdum, şimdi 10 gündür göğüs uçlarında hassaslık acı var şu 2 gündürde dolgunlaştılar ama öyle çok ağrı yok hafif var uçları yine dokununca acıyor hassas.

Evet canım normal, heralde diğerlerindede yaşayınca tetikliyor duygu olarak. Ben mesela ilk bu grubada çok yazamadım tek tük yazdım. Çünkü daha önceki gruplarda hep kötü haberi veren ayrılan oldum. Aynı şeyleri yaşayıp yazarsam felan gibi. Şimdi biraz daha aşıp yazabiliyorum. İnşallah hepimiz çok güzel atlatıp kucağımıza alalım evlatlarımızı. Geriye döndüğümüzde ne günler atlattık diyelim 🤲♥️
Aminnnn inşş kuzum bebeklini kucağına aldığın fotoğraf ı atmanı nasip etsin 😍

Slm kızlar bende yeni gebelik düşünüyordum fakat bu ay eşimin işi dolayısıyla 2 sefer ilişki oldu, sat 17 Şubat. 29 günde adetimi olurum, bazen gecikir. Diğer çocuklarımda da geç döllenme yaşadım sormak istediğim şu. 29 Şubat ve 7 mart ilişki oldu. Ama bu sefer geç yumurtladim şöyle anladım ayın 7si sağ kasığımda çok ağrı ve akıntı çoğaldı Ogün ilişkide bulunduk sonra olmadı. Bat 16 mart olmadım daha, iki sefer test yaptım negatif. Haftaya kadar bekleyecegim olmazsa kan vereceğim. Büyük ihtimalle dediğim gibi 7 veya 8 yumurtladim ,7sinde akıntı ve ağrı başladı 10una kadar sürdü sizce tutmuş mudur. Test için erken mi son ilişkiden 12 gün geçti, iki gündür adet olacakmış gibi ağrım oldu ama gelen yok. Adet öncesi 10 gün önce göğüslerim ağrırdi adet olurdum, şimdi 10 gündür göğüs uçlarında hassaslık acı var şu 2 gündürde dolgunlaştılar ama öyle çok ağrı yok hafif var uçları yine dokununca acıyor hassas.
12 gün geçtiyse kanda ya da erken gebelik testinde çıkar 🤗

Evet canım normal, heralde diğerlerindede yaşayınca tetikliyor duygu olarak. Ben mesela ilk bu grubada çok yazamadım tek tük yazdım. Çünkü daha önceki gruplarda hep kötü haberi veren ayrılan oldum. Aynı şeyleri yaşayıp yazarsam felan gibi. Şimdi biraz daha aşıp yazabiliyorum. İnşallah hepimiz çok güzel atlatıp kucağımıza alalım evlatlarımızı. Geriye döndüğümüzde ne günler atlattık diyelim 🤲♥️ai

Evet canım tıbben olanları yapıyoruz aslında bizim elimizde olan birşey değil, dualarıda sürekli yapıyoruz eşimle dediğin gibi çok rahatlatıyor. Lekelenme gördüm ya o beni alt üst etti ağlayacak şey arıyorum o yüzden. O lekelenme tekrardan korkularımı gün yüzüne çıkardı resmen. Hani olur ya hep gülersin gülersin aklına bi an gelir ağlama krizine girersin kimse birşey anlamaz onun gibi
Şöyle düşün bizi bebişler çok nazlı olacak. Annelerine pek nazlanıyorlar . Hele doğsunlar popişlerine iki tokat atarız deriz bizi çok yordunuz 🫣🤣 ( tabi kıyabilirsek 🤣)

Karından mı Bakıldı canım sana. Ay bir haftada ne kadar büyümüş maşallah 🧿
Canımm ilk karından baktık böyle tek tük bi ses duyuldu kalp atışı gibi ama parazit sesi olabilir dedi ultrason cihazının sesi. Sonra alttan muayene oldum bakmaya çalıştık ama 2 mm daha haftaya net duyarız çok küçük dedi 🥹 yine de kesesi büyümüş 5 ten 22 mm çıkmış yolkta gözüktü şimdilik iyi dedi

X