2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Gerçekten benzer süreçlerden geçenlerden bunu duymak çok rahatlatıyor, benim içinde umut var demekki diye düşünebiliyorum. Bunda lekelenmem oldu miktar olarak çok değil rengide açık ama direk o günlere gittim. O lekelenme bütün sinirlerimi alt üst etti. Güzel düşüncen için çok teşekkür ederim :KK42: İnşallah Rabbim hepimize güzel süreçler nasip etsin sağ salim kavuşalım 🤲
Lekelenme çık normal ben 20. Haftada kanamayla acile kaldırıldım gerçekten nasibi varsa bir şey olmuyor asla moralini bozma sagsaglim gelecek inan buna ben hep inandım geldi şükür sıra şimdi Kasım annelerinde inş ve diğer tüm hamişlerde

E Eslem Huma

seni o kadar iyi anlıyorum ki benim iki kaybım var sen çok demişsin sayısını bile sormuyorum sana🥲 bak ben bu hamileliğimde şöyle karar aldım düşünmeyeceğim hele kötü hiç düşünmeyeceğim. Bak ofiste evde sürekli bakara suresı açıyorum aklıma geldikçe elimi karnıma koyup bildiğim hangi dua varsa o an ne kadar okuyabilirsem okuyorum. Babaların duası daha çok geçermiş . Eşine söyle elini senin karnına koysun nas felak ayetel kürsi yada ne biliyorsa okusun. Ben diğer gebeliklerimde çok korkutuldum her gece kötü bebeği kaybetmeli rüyalar görürdüm. Artık her gece eşime dua okutuyorum elini karnıma koyup. Veren Allah alan. Allah. Tıbben ilacımı içiyorum ama bebeğim Allah’a emanet sende bunları yap gerçekten kalben çok rahatlıyorum
Evet canım tıbben olanları yapıyoruz aslında bizim elimizde olan birşey değil, dualarıda sürekli yapıyoruz eşimle dediğin gibi çok rahatlatıyor. Lekelenme gördüm ya o beni alt üst etti ağlayacak şey arıyorum o yüzden. O lekelenme tekrardan korkularımı gün yüzüne çıkardı resmen. Hani olur ya hep gülersin gülersin aklına bi an gelir ağlama krizine girersin kimse birşey anlamaz onun gibi

Elbette bebeğim zor olmaz mı yaa
Ah ah bizde aylarca denedik
Kaç kere doktora gittik
Tedaviler, aşılamalar
Hep başarısızdıı
Sebep yok herşey normal ama olmuyordu
Sonra dedim ki heralde benim imtihanım da anne olamamak bu dünyada
Kabullendim Allah'tan dedim
Ama yine de namazlarmda dua etmekten , Rabbimden istemekten vazgecmedim
Şükür ki bana da mucizesini gönderdi
Dilerim hepimiz sağlıkla evladımıza kavuşalım
Öyle canım çok zor yollardan geliniyor gerçekten yaşayan bilir. Çevremde aksi gibi hep hamile kalmak isteyince kalıp doğurdular, yani benim sürecime doktorlar bile şok geçiriyor. Herkes bu kadar pürüzsüz yaşarken çevremde süreci ben nasıl atlatamıyorum diye çok düşündüm. Tabi Rabbim kimseye vermesin düşmanım bile yaşadıklarımı yaşasın istemen. Çünkü annelik çok güzel bir duygu isteyen herkesin hem kucağını hem kalbini doldursun Rabbim 🤲

Öyle canım çok zor yollardan geliniyor gerçekten yaşayan bilir. Çevremde aksi gibi hep hamile kalmak isteyince kalıp doğurdular, yani benim sürecime doktorlar bile şok geçiriyor. Herkes bu kadar pürüzsüz yaşarken çevremde süreci ben nasıl atlatamıyorum diye çok düşündüm. Tabi Rabbim kimseye vermesin düşmanım bile yaşadıklarımı yaşasın istemen. Çünkü annelik çok güzel bir duygu isteyen herkesin hem kucağını hem kalbini doldursun Rabbim 🤲
Ahh yavrum amin inşallah🤲🤲🤲
Evet düşmanımıza bile vermesin evlat hasretini 🙏

Kızlar doktor kontrolünden çıktım sat 3 şubata göre 6+4 deyim ama aşılama 21 şubatta yapıldı. Bugün kalp atışı duyamadık haftaya gidicem tekrardan yolk kese falan her şey iyiymiş 22 mm olmuş geçen hafta bugün 5 mm di 🥹 siz ne zaman duydunuz kalp atışını?
Karından mı Bakıldı canım sana. Ay bir haftada ne kadar büyümüş maşallah 🧿

X