2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Aaa o zaman faktöre göre değişiyor doktorun uyguladığı prosedür. Benim normalde pıhtı attığı için beynime net kullanmam gerekiyordu hamileliğimde oksapar veya clexane hatta yazıldı da ama nöroloji doktorum bir de çok fazla kanı sulandırırsak bebeği düşürürsün. Kullanmamanın sana %5 zararı var diyerek iğneyi de ecopirini de iptal etti. Ama sizin faktörler daha riskli. Benim paı1 heterozigot. Homozigot olsaymış çok tehlikeliymiş.
Belki ondandır . Sağsağlim kucağımıza alalım inşalalh sonra popişlerine tokatlar atarız bebişlerimizin 🧿💜

En son kan değişimi sen de olduğu için Kız 🥰🤭 eğer bu sene Nisanla mayıs arasında hamile kalsaydın erkek olacakmış. Ama ondan önce ve sonra 2021 den beri hep k

Kızlar doktor kontrolünden çıktım sat 3 şubata göre 6+4 deyim ama aşılama 21 şubatta yapıldı. Bugün kalp atışı duyamadık haftaya gidicem tekrardan yolk kese falan her şey iyiymiş 22 mm olmuş geçen hafta bugün 5 mm di 🥹 siz ne zaman duydunuz kalp atışını?
bende 19 şubatta aşılama oldum canım , hayırlısıyla gelsin. sat 6 şubat dün kalp atışını duyamadık.

Yavrum benim geçmişte baya bir kaybım var. Kafam hep onlara gidiyor kıyaslıyorum, onlarda nasıl oldu diye düşünüyorum. Bazen kendi kendime üzülüyorum herkes bu kadar sorunsuz hamilelik yaşayıp doğurabilmişken benim nasıl bu kadar kayıpla sonuçlandı diye, sanki yetersiz olan benmişim beceremiyormuşum gibi geliyor. O yüzden gerçekten bir evlat kucağıma alabilecek miyim nasıl bitecek bugünler bilmiyorum
Seninle aynı hisler içindeyim. Geceleri kabus görüyorum hatta yine bebeğimi kaybettiğimi filan... Sabrın sonu selamettir. Tevekkül ediyorum Allah'ım bu gebeliğimi sana bıraktım diyorum. Ve bu sefer çok duyurmadım hamile olduğumu. Artık nazara çok inanıyorum

Benim bildiğim kadarıyla canım hapı keserler iğneye başlarlar. Benim de heterozigot ama benim paı1 4g 5g heterozigot bende düşük olmasın diye kan sulandırıcıyı kestiler iğne de vermediler beni riske attılar %5. Senin benim bildiğim kadarıyla iğne kullanman gerekiyor.
Yarın gideceğim bakalım, muhtemelen iğne verecek

Canım benim ekstra faktör v de heterizegot. Bende Ecopirin kullanıyordum hamile kalınca beta takibi yaptı ilk randevuda da daha 4 haftalıktı yanş minnak kese gördü . Keseyi görünce oskapar 6000 kan sulandırıcı iğneye başlattı ekstra Ecopirin kullanmaya devam ve duphaston kullandırıyor bana
İnşallah gecikmedim, ben de kese gorunmeden muhtemelen iğne başlamaz diye gitmedim, yarın gideceğim inşallah güzel geçer ve bi sıkıntı yoktur 🤲

Seninle aynı hisler içindeyim. Geceleri kabus görüyorum hatta yine bebeğimi kaybettiğimi filan... Sabrın sonu selamettir. Tevekkül ediyorum Allah'ım bu gebeliğimi sana bıraktım diyorum. Ve bu sefer çok duyurmadım hamile olduğumu. Artık nazara çok inanıyorum
Aynı duygulari paylaşıyorum, 2 kaybim var ve ben de kabuslar görüyorum, dün gece korkuyla uyandım.Nazara ben de inanıyorum, ben cinsiyeti belli olana kadar kimseye söylemek istemiyorum Allah nasip ederse ☺️

bende 19 şubatta aşılama oldum canım , hayırlısıyla gelsin. sat 6 şubat dün kalp atışını duyamadık.
Ayy hemen hemen aynı tarihlerimiz benim de sat 3 şubat, aşılama 21 şubattı. Biraz daha büyüsünler de duyarız inşallah canımmm sağlıkla gelsinler

Aynı duygulari paylaşıyorum, 2 kaybim var ve ben de kabuslar görüyorum, dün gece korkuyla uyandım.Nazara ben de inanıyorum, ben cinsiyeti belli olana kadar kimseye söylemek istemiyorum Allah nasip ederse ☺️
Bende söylemedim kimseye . 12 haftalık olsun öyle söyleyeceğim diyorum kendi kendime benimde ili kaybım var kafam rahat olsun diye söylemiyorum

kızlar ben ilk defa yarın doktora giticem 5+4 olcam siz kalp atışınız ne zaman duydunuz tekrar 10 günde doktor çağırırmı acaba ya 1 ay sonra gel dersen kalp atışını ozamanmıduycam ayy olmazki

X