Evet canım öyleymiş ben de hemen duyacağız zannediyordum ilk annelik tecrübesi işteOda çok normal doktorlar 5 mm den sonra kalp atışı bekliyorlar genelde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım öyleymiş ben de hemen duyacağız zannediyordum ilk annelik tecrübesi işteOda çok normal doktorlar 5 mm den sonra kalp atışı bekliyorlar genelde
Belki ondandır . Sağsağlim kucağımıza alalım inşalalh sonra popişlerine tokatlar atarız bebişlerimizinAaa o zaman faktöre göre değişiyor doktorun uyguladığı prosedür. Benim normalde pıhtı attığı için beynime net kullanmam gerekiyordu hamileliğimde oksapar veya clexane hatta yazıldı da ama nöroloji doktorum bir de çok fazla kanı sulandırırsak bebeği düşürürsün. Kullanmamanın sana %5 zararı var diyerek iğneyi de ecopirini de iptal etti. Ama sizin faktörler daha riskli. Benim paı1 heterozigot. Homozigot olsaymış çok tehlikeliymiş.
En son kan değişimi sen de olduğu için Kız eğer bu sene Nisanla mayıs arasında hamile kalsaydın erkek olacakmış. Ama ondan önce ve sonra 2021 den beri hep k
bende 19 şubatta aşılama oldum canım , hayırlısıyla gelsin. sat 6 şubat dün kalp atışını duyamadık.Kızlar doktor kontrolünden çıktım sat 3 şubata göre 6+4 deyim ama aşılama 21 şubatta yapıldı. Bugün kalp atışı duyamadık haftaya gidicem tekrardan yolk kese falan her şey iyiymiş 22 mm olmuş geçen hafta bugün 5 mm di siz ne zaman duydunuz kalp atışını?
Seninle aynı hisler içindeyim. Geceleri kabus görüyorum hatta yine bebeğimi kaybettiğimi filan... Sabrın sonu selamettir. Tevekkül ediyorum Allah'ım bu gebeliğimi sana bıraktım diyorum. Ve bu sefer çok duyurmadım hamile olduğumu. Artık nazara çok inanıyorumYavrum benim geçmişte baya bir kaybım var. Kafam hep onlara gidiyor kıyaslıyorum, onlarda nasıl oldu diye düşünüyorum. Bazen kendi kendime üzülüyorum herkes bu kadar sorunsuz hamilelik yaşayıp doğurabilmişken benim nasıl bu kadar kayıpla sonuçlandı diye, sanki yetersiz olan benmişim beceremiyormuşum gibi geliyor. O yüzden gerçekten bir evlat kucağıma alabilecek miyim nasıl bitecek bugünler bilmiyorum
Hamileyim canım, cok erken öğrendim ben zaten planlı olduğu için. Beta 32 ile öğrendim, Pts beta 1426 idi. 2 kaybim var.Kaç tane kaybın var.hamileysen testte çıkar eczaneden alıp bak istersen
Yarın gideceğim bakalım, muhtemelen iğne verecekBenim bildiğim kadarıyla canım hapı keserler iğneye başlarlar. Benim de heterozigot ama benim paı1 4g 5g heterozigot bende düşük olmasın diye kan sulandırıcıyı kestiler iğne de vermediler beni riske attılar %5. Senin benim bildiğim kadarıyla iğne kullanman gerekiyor.
İnşallah gecikmedim, ben de kese gorunmeden muhtemelen iğne başlamaz diye gitmedim, yarın gideceğim inşallah güzel geçer ve bi sıkıntı yokturCanım benim ekstra faktör v de heterizegot. Bende Ecopirin kullanıyordum hamile kalınca beta takibi yaptı ilk randevuda da daha 4 haftalıktı yanş minnak kese gördü . Keseyi görünce oskapar 6000 kan sulandırıcı iğneye başlattı ekstra Ecopirin kullanmaya devam ve duphaston kullandırıyor bana
Aynı duygulari paylaşıyorum, 2 kaybim var ve ben de kabuslar görüyorum, dün gece korkuyla uyandım.Nazara ben de inanıyorum, ben cinsiyeti belli olana kadar kimseye söylemek istemiyorum Allah nasip ederseSeninle aynı hisler içindeyim. Geceleri kabus görüyorum hatta yine bebeğimi kaybettiğimi filan... Sabrın sonu selamettir. Tevekkül ediyorum Allah'ım bu gebeliğimi sana bıraktım diyorum. Ve bu sefer çok duyurmadım hamile olduğumu. Artık nazara çok inanıyorum
Ayy hemen hemen aynı tarihlerimiz benim de sat 3 şubat, aşılama 21 şubattı. Biraz daha büyüsünler de duyarız inşallah canımmm sağlıkla gelsinlerbende 19 şubatta aşılama oldum canım , hayırlısıyla gelsin. sat 6 şubat dün kalp atışını duyamadık.
Hahahah eveeeeet öpe öpe yerizBelki ondandır . Sağsağlim kucağımıza alalım inşalalh sonra popişlerine tokatlar atarız bebişlerimizin
Bende söylemedim kimseye . 12 haftalık olsun öyle söyleyeceğim diyorum kendi kendime benimde ili kaybım var kafam rahat olsun diye söylemiyorumAynı duygulari paylaşıyorum, 2 kaybim var ve ben de kabuslar görüyorum, dün gece korkuyla uyandım.Nazara ben de inanıyorum, ben cinsiyeti belli olana kadar kimseye söylemek istemiyorum Allah nasip ederse
İyi gelsin inşallah iğneleriniz yüreğiniz hafiflesin korkularınız azalsın. Stres yapmayınYarın gideceğim bakalım, muhtemelen iğne verecek
nerede oldun aşılamayı? ilk deneme miydi?Ayy hemen hemen aynı tarihlerimiz benim de sat 3 şubat, aşılama 21 şubattı. Biraz daha büyüsünler de duyarız inşallah canımmm sağlıkla gelsinler
Anadolu sigorta yaptırdım benBende gebelik için almştm gecen sene canm
Son 2 aym maalesef denk gelmedi buna
Ama yenileyeceğim dee 12 bin çok iyimiş yaa
Hangi sigorta bu
kız yeter verme artık delik deşik oldun ben bir kere verdim 2170 çıktı bidaha vermedimDoktor artık verme dedi 12 48 300 800 çıktı haftaya kese için gel dedi
Benim de anadolu canmAnadolu sigorta yaptırdım ben
Yoo bende yok canm üşümeKızlar sizinde ayaklarınız üşüyor mu ya?
Antalya eğitim araştırmada yaptırdım 3. aşılamada oldu. Senin canım?nerede oldun aşılamayı? ilk deneme miydi?