2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
200 mg'a kadar kafein serbest. 1 bardak normal demli çay 60-80 mg kafein içeriyor. 1 fincan sade Türk kahvesi de 80 mg. Ona göre hesaplayıp içebiliriz

Kızlar bişi sorucam gerçekten bilmediğim için kanama olmadan düşük olma ihtimali var mı

Kızlar kalp atışı için dinlemek zararlı diyen doktorlar da var ısı vs açısından dinletende var nedir bu olayın aslı ?
İlk zamanlar uzun uzuna dinletmiyorlar zaten mesela benim doktorum bi açtı kapattı hemen ikinci gittiğimizde de onu yaptı aynen iyi değilmiş ..

Bi de şöyle ayrım yapalım bakalım doğru mu çıkacak geç döllenme olanlar bi tarafa gününde olanlar bakalım cinsiyet ne olacak ama bence ilgisi yoktur

Benim ilk hamileliğimde kızımda gecikmenin 8. Günü 5bin kusürlerdi sonra bu hamilelikte 6. Günü 700 dü arada baya bağa fark var bende hatta o kadar çok yüksek değer çıkınca acaba demişti ama tekti bebek burada bi arkadaş var mesela onunla değeri çok düşüktü ikizlere hamileymiş boşver öyle düşünme inşallah gönlüne göre olur senin belki döllenme ile ilgili olabilir bu değerler

Bi de şöyle ayrım yapalım bakalım doğru mu çıkacak geç döllenme olanlar bi tarafa gününde olanlar bakalım cinsiyet ne olacak ama bence ilgisi yoktur
Kız olan spermler daha uzun yaşıyormuş sanırım bununla ilgisi var doktorum demese inanmazdım da geç döllenmelerde çok büyük oran kız oluyor dedi. Ama benim eski tarihime yaklaşıyor şimdi de hızlı büyüyor bebek geç döllenme bile olmaya bilir 3. Ayda tam netleşiyormuş tarihler o zamana kadar geri kalması, ileri gitmesi normalmiş bakalım göreceğiz

Bende de bugün bir nefes darlığı var bir iç daralması var ve eşime sarasım kızasım var durduk yere hallerim geldi
Boş boş şeylere ağladım bugün yine eşim kahkahalarla gülüyor bana da bir gülme geldi. Bugün adet sancisi gibi oldu dün yoktu mesela ve midem çok yandı 2 tane soda içtim

Aaa peki ilişki günlerinizi biliyormusunuz onu bende duymuştum yumurtlama tam gününde olursa erkek diye ama kız olanda var dediğin gibi yumurtlama olmadan önce ikili olmuş beklemiş bir sperm varda kız çok yüksek erkekler bir günde ölüyormus sanırım da işte Allah isterse yaşatır o spermi

Benimki tup bebek canim. O nedenle dollenme zamani belli zaten..insallah gonlumdeki olur..hayirlisi bakalim 4 gun kaldi ne bekliyor bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…