• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Kızlar oksapar 6000 ve ecopirin 150 kullanan var mı. Göbeğim mosmor oldu şimdiden değer gerçi sonucu güzel olsun da. Şikayet etmiyorum ama çok acıyor 😇
Oksapar 4000 kullanıyorum canım ecoprin 150 bende benimde aynı mosmor göbeğim bı daha ki gittiğimde sorup koluma geçeyim dicem ya da dönüşümlü sağ kol sol kol göbek şeklinde bakalım hayırlısı 🥰

Ya kizlar ben tup bebege baslayacagim.diye lazere gittim 4 5 kez etkisinide gordum tabii Allah a sukurler olsun dogal yolla nasip oldu bebisim sanki hic lazere gitmemis gibi hep cikti mecbur genital ve bacaga yaptirdim doktora gidip geliyorum surekli bisey olur mu korkusuyla agda yaptirdim insallah hata etmedim
Valla bende de durum aynı 5 seans gittim baya etkili oldu daha 5seansım vardı konuşup doğumdan sonraya alayım bari bende de çıkmak üzere tüyler bende ağda düşünüyorum birşey olmaz ya 🥹

Kızlar ya ben normalde pek cay içmezdim ama bu aralar okadar çok canım istiyor ki sanki cay tiryakiliğim var 😁 şuan 3. Cay bardağı içiyorum bi sıkıntı olur mu ki diğer gebeliklerimde ağzıma sürme geregi duymamıştım
Açık içersen bi sorun olmaz canım ben hala çay kahve içemiyorum tiksinti var

Ben dün doktora gittim 7+3 duymayı beklerken 5+6 olduğunu söyledi kalp atışını duyduk 90 hz olarak biraz az olduğunu söyleyip beş gün sonra tekrar çağırdı. Böyle bir durum yaşayan var mı çok endişeliyim. Kan sulandırıcı iğne verdi birde.

Ben dün doktora gittim 7+3 duymayı beklerken 5+6 olduğunu söyledi kalp atışını duyduk 90 hz olarak biraz az olduğunu söyleyip beş gün sonra tekrar çağırdı. Böyle bir durum yaşayan var mı çok endişeliyim. Kan sulandırıcı iğne verdi birde.
Canim benim bilgim yok ama.kalbi seninleyse.hayatta hic korkma gelisim geriligi olanlar sonradan ilerleme oluyormus

ben geçen hafta cuma günü gittim muayeneye.Son adet tarihime göre 7+6 ama ultrasonda 6+1 çıktı olur öyle geneli böyle oluyor zaten dedi doktor. Kızımda da aynı şekilde olmuştu hafta ilerledikçe yakalamıştı gününü. kızım şuan 8 yaşında :)

Günaydınlar güzel anneler 🌸🌸🌸

Baharın gelmesiyle bahar gibi renkli bir hamilelik geçirelim 🌼🌼🌼

Bugün randevusu olanlar kimler?? Tabloyu güncelleyelim bilgiler geldikçe mutlu günler 🌻🌻🌻
🧿Merhaba kediannesibiri kediannesibiri 🌸
Yaş 28
Ankara
SAT 11.01.2024
Kese 5+1
Kalp Atışı 6+4
Tahmini cinsiyet erkek
2 düşük sonrası inşaallah bu kez yüzümüz güler 🤲🏻

Valla bende de durum aynı 5 seans gittim baya etkili oldu daha 5seansım vardı konuşup doğumdan sonraya alayım bari bende de çıkmak üzere tüyler bende ağda düşünüyorum birşey olmaz ya 🥹
benim hepsi bosa gitti ya geri cikti bende tup bebekte zorlanmam diye yapmistim neden geri cikti anlamadim sanki hic yapilmamis gibi mecbur dun agda yaptirdim bebege zarar verir mi diye endiselendim ama insanlar neler yapiyor sagliklj bebekse dogacak bebekse Allah yiyecek ekmek verdiyse dogacak diye dusundum birazda

benim hepsi bosa gitti ya geri cikti bende tup bebekte zorlanmam diye yapmistim neden geri cikti anlamadim sanki hic yapilmamis gibi mecbur dun agda yaptirdim bebege zarar verir mi diye endiselendim ama insanlar neler yapiyor sagliklj bebekse dogacak bebekse Allah yiyecek ekmek verdiyse dogacak diye dusundum birazda
Hamilelik hormonları yüzünden tüylenme artıyormuş canım. Ben de muzdaribim bu konudan. Çektiğim acılar verdiğim paralar heep boşa gitti. 😅 Ağdadan bir şey olmuyor demişlerdi bana da

Canım çok erken duymuşsun ondan bence bi sorun yok

ben geçen hafta cuma günü gittim muayeneye.Son adet tarihime göre 7+6 ama ultrasonda 6+1 çıktı olur öyle geneli böyle oluyor zaten dedi doktor. Kızımda da aynı şekilde olmuştu hafta ilerledikçe yakalamıştı gününü. kızım şuan 8 yaşında :)
Ben de geçen cuma gittim 6 haftalık beklerken sadece kese göründü 4+5 dedi doktor.Bu cumartesi tekrardan gideceğiz inşallah gelişim göstermiştir.

Back