• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Hanımlar atak,diş,huy değişikliği gaz yani herşey olabilir belli bir yaşa gelene kadar rahat deiliz.düzenli uyuyan bebek cok nadirdir. emen cocuk çok başka oluyor birde memeye cok düşkünse gece gündüz bebeye yapışıyor 5dkkada bir meme ister bir fırt ceker bırakır öyle öyle gider taki siz memeyi bıraktırana kadar😬 haa ek gıdaya geçince biraz kolaylaşır gibi oluyor ama gene gece sık sık uyanıyolar. 1 yaşına gelince gece beslenmesini kesmek lazım dier türlü çok yıpranılıyor her yaşın bir zorluğu olcak.uyku konusunda huysuzluk yapan cocuksa yandık🤭

Daha gruptakiler hamileyken birisi öyle bir şey çıkarmış instagramda grup kuralım diye üyeler de oraya gitmiş, bir ara takip edememiştim kaçırmışım bu mevzuyu, bi geldim başlık sessizleşmiş. meğerse oraya geçiş yapmışlar. Sonradan link isteyip katılma isteği yollamıştım ama kabul etmediler. Hatayla oldu galiba diye bir kaç kez yolladım ve kabul etmediler “elite club üyeleri” 🤣 hatta bazılarını da bir süre sonra çıkarmışlar diye okumuştum
Yani çok saçma bir şeydi sitenin olayına aykırı bi durumdu bu tamamen. Doğru bulmuyorum

Bebeğine probiyotik kullanan var mı kızlar varsa neden başladınız?
Biz kullanıyoruz. Biraz alerjik bir bebe benimki, rotadan sonra çok karın ağrısı yaşamaya başlamıştı. Zaten 3-5 günde bir kaka yapabiliyordu o yüzden rahatlayamadı bir türlü. Alerji doktorumuza sordum forbio me probiyotik damla önerdi kakasını 2 günde 1 yapmaya başladı onunla. Şişe bitene kadar kullanın dedi.

Biz kullanıyoruz. Biraz alerjik bir bebe benimki, rotadan sonra çok karın ağrısı yaşamaya başlamıştı. Zaten 3-5 günde bir kaka yapabiliyordu o yüzden rahatlayamadı bir türlü. Alerji doktorumuza sordum forbio me probiyotik damla önerdi kakasını 2 günde 1 yapmaya başladı onunla. Şişe bitene kadar kullanın dedi.
Peki laktoz intoleransı falan mı var diyet yapıyor musunuz

Bebeğine probiyotik kullanan var mı kızlar varsa neden başladınız?
Selam benim bebeğim kasımda doğdu ama başıma geleceklerin fragmanı gibi burayı da takip ediyorum😂 Biz de kullanıyoruz probiyotik. Benim bebeğim çok gazlı olduğu için önerdiler. Gazına bir faydası oldu mu bilmiyorum ama günde en az 2 kez kaka yapıyor belki buna faydası olmuştur. 3 aylık oldu nerdeyse ama hala gaz büyük problem. Gaz ne zaman geçiyor acaba🥲

Kızlar regl olmaya başladınız mı?
Hayır hiç adet olmadım doğumdan beri. arada kanla karışık pembe akıntı geldi bir iki defa aha adet oluyorum sanırım dedim sonra kesildi devamı gelmedi öyle kanama kanama olmadı yani. Emzirmem azaldığı zaman adet olacakmışım gibi belirtiler yaşadığıma dair bi teorim var kendi kendime, prolaktin hormonu azaldığı için östrojen fırsat kolluyor gibi.😅

Kızlar bebeğimin kakasında iki kere kan gördük bugünde doktoruna götürdük 1 hafta süt ürünlerini kes dedi alerjiden şüphelendi bakalım ne olacak, yaşayan var mı bu durumu? (Kimsede olmasın inşallah)

Hayır hiç adet olmadım doğumdan beri. arada kanla karışık pembe akıntı geldi bir iki defa aha adet oluyorum sanırım dedim sonra kesildi devamı gelmedi öyle kanama kanama olmadı yani. Emzirmem azaldığı zaman adet olacakmışım gibi belirtiler yaşadığıma dair bi teorim var kendi kendime, prolaktin hormonu azaldığı için östrojen fırsat kolluyor gibi.😅
Ben oldum 2 kere ama öyle aşırı aşırı bi kananma olmadı zaten oda normalmiş
Acaba ne zaman olcaz ben de bunu merak ediyorum. Gerci şu yogunlukta bi de onunla ugrasmamak iyi bi yandan🙂

Kizlar bebişiniz adı ile seslenince bakiyor mu benim ki kahkaha atıyor lonusuyor agu guguk anlatiyor ama ismi ile seslenince bakmıyor henüz 😀

Selam benim bebeğim kasımda doğdu ama başıma geleceklerin fragmanı gibi burayı da takip ediyorum😂 Biz de kullanıyoruz probiyotik. Benim bebeğim çok gazlı olduğu için önerdiler. Gazına bir faydası oldu mu bilmiyorum ama günde en az 2 kez kaka yapıyor belki buna faydası olmuştur. 3 aylık oldu nerdeyse ama hala gaz büyük problem. Gaz ne zaman geçiyor acaba🥲
Günde 2 kere çok iyi onla gazı da atıyordur. Anne sütü ile mi besleniyor?

Kızlar bebeğiniz uykusunda hareket ettikçe uyanıyor mu? Hafif yan yatirirsam hareket edemiyor en azından yarım saat 40 dk uyuyor. Ama sırt üstü yatırdığımda sıçrama oluyor yada hareket etse uyaniyor hemen. Yan koyup hafif döndürmeye çalışsam hani kolunun üstüne ağırlık binmesin diye döndürürken yine uyanıyor. Gündüz uykusunda hani sorun olmuyor ama gece uykusunda kolunun üstüne o kadar yatiramam. Birde emzikle uyutan anneler bebeler gözlerini tamamen kapatıyor mu yoksa hafif aralık oluyor mu?

Back
X