• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Bagirsaklarim bagimsizligini ilan etmis durumda. Gaz bitmiyor, aranan boru hatti bizim evde bulundu. Ustune 3 gun kabiz, ikinmamam lazim ikinmamam lazim derken 2 gun ishal olup tuvaletten cikamiyorum. Bence mikrop falan yok, vucut da saskin. Su ilk 3 ay bi bitsin her sey duzelecek diye kendimi avutuyorum. Sanmiyorum ama bir umut lazim 😂
Aynı benimde öyle yaa 😌 Umuda tutunarak yaşayacağız artık napalım 😅😄

Bir şey sormak istiyorum kızlar ben birde ben ilke belimde inanılmaz bir burun tıkanıklığı yaşamıştım ne yaparsam yapayım çözüm bulamamıştım sürekli otrivine kullanmak zorunda kaldım. Hatta doktorun birisi çocuğun hayatını riske atabilirsin demişti. Böyle doğuma doğru inanılmaz burnum tıkandı otrivine kullanmamak için burnuma sirkeyi sulandırıp çekmiştim. İnanılmaz derecede burnum tahriş oldu. Ölüyorum sandım resmen. Şimdi yine burun tıkanıklığı başladı ve otrivine kullanmaya başladım tekrar. Korkuyorum hep böyle olacak diye. Sizde burun tıkanıklığı yaşıyor musunuz? 😔
Merhaba ben bugün göğüs hastalıklarından randevu aldım. Geceleri ara ara nefes darlığı yaşıyorum ve hamileyim doğru ilaçları reçete etsin diye. Bir inhaler bir burun spreyi yazdı. Doktorun reçete ettiği bir şeye güvenebilirsiniz bence. Kar risk oranı önemli. Nefes alamamak da bebeğe zarar verebilir çünkü.

Bagirsaklarim bagimsizligini ilan etmis durumda. Gaz bitmiyor, aranan boru hatti bizim evde bulundu. Ustune 3 gun kabiz, ikinmamam lazim ikinmamam lazim derken 2 gun ishal olup tuvaletten cikamiyorum. Bence mikrop falan yok, vucut da saskin. Su ilk 3 ay bi bitsin her sey duzelecek diye kendimi avutuyorum. Sanmiyorum ama bir umut lazim 😂
Ben de bugün öyleydim 🙈 işte biraz kaçırdım hatta 🙈 nasıl eve döndüm belli değil 😂 rezillik 😂 soda içtim kesti ama çok ilginç

Bugün ilk kez parol içtim, geçmedi baş ağrım 4 saat belki çektim. En son kahve de yaptım derken hafifledi ama sersem gibiyim

Kızlar ya ben normalde pek cay içmezdim ama bu aralar okadar çok canım istiyor ki sanki cay tiryakiliğim var 😁 şuan 3. Cay bardağı içiyorum bi sıkıntı olur mu ki diğer gebeliklerimde ağzıma sürme geregi duymamıştım

Kızlar ya ben normalde pek cay içmezdim ama bu aralar okadar çok canım istiyor ki sanki cay tiryakiliğim var 😁 şuan 3. Cay bardağı içiyorum bi sıkıntı olur mu ki diğer gebeliklerimde ağzıma sürme geregi duymamıştım
Acik icmeye calisirsan problem olmaz :) benim de gunde 1 kupa cayim var. Icinde kafein oldugundan fazlasi zarar diyolla.

Back