• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Kızlar kalp atışı için dinlemek zararlı diyen doktorlar da var ısı vs açısından dinletende var nedir bu olayın aslı ?

Ya kizlar ben tup bebege baslayacagim.diye lazere gittim 4 5 kez etkisinide gordum tabii Allah a sukurler olsun dogal yolla nasip oldu bebisim sanki hic lazere gitmemis gibi hep cikti mecbur genital ve bacaga yaptirdim doktora gidip geliyorum surekli bisey olur mu korkusuyla agda yaptirdim insallah hata etmedim

9-10 haftaları geçen arkadaşlar var mı ? Nasıl bulantı , uyku durumları? Azalma var mı biraz? Bende bulantı vardı iyice pik oldu, uyku hali yoktu o da başladı . 8+2 deyim bu arada
Benim bulantılarım aynı siddette devam . Uyku hali de öyle gerçekten bıraksan tüm gün uyurum . 9+2

dün et parçası geldi o parça gelince ağrılarım geçti ama hala kanamam regl gibi devam ediyor bugün düşük yaptım diye acile gittim. doktor kese duruyor dedi ne düşmemiş mi dedim baya şaşırdım ama beni görün nasıl kanamam var bildiğin reglinin yoğun zamanı gibi hala kalp atışı yok bir hafta bekleyelim kese gelişim göstermez kanaman devam ederse kürtaj dedi. artık neyi umut edicem neyi düşüncem şaşırdım ama hafta sonu okadar ağrım vardı ki anlatamam artık ne olursa olsun bitsin modundaydım. annelere öf bile denmemeli gerçekten
Tam ne kadar oldu sizin biraz daha bekleyin bakalım. Ben de artık ne olursa olsun önüme bakayım, sağlıklı bir gebelik için vücudumu dinlendireyim, çalışmalara başlayayım en azında modundaydım. Ara ara lekelenmelerim devam ediyor bakalım yaşayıp göreveğiz, her şeyin hayırlısını diliyorum 🙏🏼❣️

Bir şey sormak istiyorum kızlar ben birde ben ilke belimde inanılmaz bir burun tıkanıklığı yaşamıştım ne yaparsam yapayım çözüm bulamamıştım sürekli otrivine kullanmak zorunda kaldım. Hatta doktorun birisi çocuğun hayatını riske atabilirsin demişti. Böyle doğuma doğru inanılmaz burnum tıkandı otrivine kullanmamak için burnuma sirkeyi sulandırıp çekmiştim. İnanılmaz derecede burnum tahriş oldu. Ölüyorum sandım resmen. Şimdi yine burun tıkanıklığı başladı ve otrivine kullanmaya başladım tekrar. Korkuyorum hep böyle olacak diye. Sizde burun tıkanıklığı yaşıyor musunuz? 😔

Şimdiden belli oluyor mu ki😁 valla bu benim gebeliğim boyunca ilk ve tek ultrason fotoğrafim gittiğim hastane yeni açılan bı şehir hastanesi orada ultrason kağıdı olmadigi için kimseye çıktı vermiyorlarmis bunuda başka bı hastaneden aldım 😁
Alla alla benim doktorum 12. Hafta 2li taramada söyleriz dedi gerçi İnstegramda bi doktor var baya hepsini biliyor 12 olmadan bile 11+ larda belli oluyorlar aslında

9-10 haftaları geçen arkadaşlar var mı ? Nasıl bulantı , uyku durumları? Azalma var mı biraz? Bende bulantı vardı iyice pik oldu, uyku hali yoktu o da başladı . 8+2 deyim bu arada
9+2’deyim, bulantı yok değil ama var da değil. İştahsızlık şeklinde daha çok, birçok yiyeceğe karşı tiksinti var çok sevdiğim Türk kahvesine bile. Uyku hep vardı halen var 😄

Alla alla benim doktorum 12. Hafta 2li taramada söyleriz dedi gerçi İnstegramda bi doktor var baya hepsini biliyor 12 olmadan bile 11+ larda belli oluyorlar aslında
Ben 10. Haftada da söyleyen doktorlar görüyorum ya ama inşallah 12. Haftada görürüz. Özeller söylüyormuş da devlet 12. Haftadaki 2li taramadan sonra bir sonraki randevuyu 1 ay sonraya verdiği için 16. Haftaya kadar beklemiş oluyoruz cinsiyet için

Yorumunuz için çok teşekkürler hâlâ minik minik devam ediyor kahverengi leke, sizin ne kadar sürmüştü bir hafta oldu benimki leke geldikçe ister istemez insan korkuyor
2-3 gün sürdü ama ilk gün çok fazlaydı sonradan azaldı. Eğer azaldiysa hiç korkma. Tehlikeli bir durum olsa azalmaz. Alttan muayene ederken zedeleniyor orası, kanama o yüzden oluyor. İçini ferah tut canım.

Genelde gebelikte kabızlık olur ama benimde tam tersi ishal değilim ama ishal gibiyim. Böyle olan var mı yoksa mikrop filan mı kaptım acaba korktum 😬

Genelde gebelikte kabızlık olur ama benimde tam tersi ishal değilim ama ishal gibiyim. Böyle olan var mı yoksa mikrop filan mı kaptım acaba korktum 😬
Bagirsaklarim bagimsizligini ilan etmis durumda. Gaz bitmiyor, aranan boru hatti bizim evde bulundu. Ustune 3 gun kabiz, ikinmamam lazim ikinmamam lazim derken 2 gun ishal olup tuvaletten cikamiyorum. Bence mikrop falan yok, vucut da saskin. Su ilk 3 ay bi bitsin her sey duzelecek diye kendimi avutuyorum. Sanmiyorum ama bir umut lazim 😂

Kızlar kalp atışı için dinlemek zararlı diyen doktorlar da var ısı vs açısından dinletende var nedir bu olayın aslı ?
Bana bugün dinletmedi mesela, ısı yapıyor bebeğe zararlı dedi.. kalbi atıyor, canlı dedi.. ama doğrusu ne bilmiyorum. Acaba cihazdan cihaza fark mı var ki. Ben bugün devlet hastanesine gittim. Halen doktor arayışındayım özelden.

Back