2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Aynı benimde öyle yaa Umuda tutunarak yaşayacağız artık napalım

Merhaba ben bugün göğüs hastalıklarından randevu aldım. Geceleri ara ara nefes darlığı yaşıyorum ve hamileyim doğru ilaçları reçete etsin diye. Bir inhaler bir burun spreyi yazdı. Doktorun reçete ettiği bir şeye güvenebilirsiniz bence. Kar risk oranı önemli. Nefes alamamak da bebeğe zarar verebilir çünkü.

Ben de bugün öyleydim işte biraz kaçırdım hatta nasıl eve döndüm belli değil rezillik soda içtim kesti ama çok ilginç

Bugün ilk kez parol içtim, geçmedi baş ağrım 4 saat belki çektim. En son kahve de yaptım derken hafifledi ama sersem gibiyim

Kızlar ya ben normalde pek cay içmezdim ama bu aralar okadar çok canım istiyor ki sanki cay tiryakiliğim var şuan 3. Cay bardağı içiyorum bi sıkıntı olur mu ki diğer gebeliklerimde ağzıma sürme geregi duymamıştım

Acik icmeye calisirsan problem olmaz :) benim de gunde 1 kupa cayim var. Icinde kafein oldugundan fazlasi zarar diyolla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…